hayalim açık elon Musk gibi olmak istiyorum maddi anlamda ama. aynı zamanda ultra zeki biri olarak bilinmek. istiyorum. ne yapmalı kafam çok karışık.
her türlü şeye hakim olmak istiyorum. tıp okusam doktorluk yapmam ama bir doktor olurum ve saygın biri olurum mühendislik okusam tıp okumadım diye içimde kalır diye düşünüyorum ki kalır çünkü tıpı seviyorum
her türlü şeye hakim olmak istiyorum. tıp okusam doktorluk yapmam ama bir doktor olurum ve saygın biri olurum mühendislik okusam tıp okumadım diye içimde kalır diye düşünüyorum ki kalır çünkü tıpı seviyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ailenin maddi durumu iyiyse muhendislik...
Iyi degilse tıp
değil maalesef her şeyi sıfırdan inşa etmem gerekiyor. ama tıp içinde 2. kez mezuna kalmam gerekecek
Açık ko konusuyum mu
lütfen..
kafam çok karışık çünkü karar veremiyorum artık
Bir meslek secmek gibi bir dusuncen yok... cevrenden sadece onay istiyorsun ve takdir istiyorsun... bunu birakmadan meslek secmeye kalkma uzulursun... elon musk gibi olmak icin cok calismayi gectim sansli bir cevrede ve ailede dogman lazim... tip da bir kariyer yapmayi birak okumasi bile yorar yipratir adami... yeteneklerini bilmem ama parayi seviyorsan belkide finansi dusunmelisin...
Ben de senin gibi sifirdan baslamam gereken bir ailede dogdum hayalimi sectim simdi benden daha az zeki ve daha az yeteneksiz insanlarin benden daha cok kazanmasini seyrediyorum... olsun bu beni uzmez hayalimi yasamak yeter diyeceksen eyvallah ama bu biraz can sıkcı
tam olarak onay takdir değil amacım. geniş düşünüyorum ve sadece başaracağıma inanıyorum ama kanıt olarak yani havadan zengin oldu denilmesin diye en mantıklı eğitim geçmişiyle kanıtlanabilirim. elon gibi olmak için okula ihtiyacım yok ama işte kanıtta gerekiyor. kariyer anlamında. hem de bı de bu işler riskli batması iflası var. elimde altın bilezik mesleğim olur.
Hayatim sen baya baya zengin olucagini dusunup. bir de millet havadan zengin oldu demesini mi dusunuyrosun😂egitime de aslinda ihtiyacin olmadigini falan... bak dunya o kadar kolay bir yer olsa dunya da fakir insan kalmazdi... bence mantikli dusunmuyorsun hayalperest yaklasiyorsun
kafamdaki düşünceler çok farklı yolunu biliyorum. her ayrıntıyı hesaplayarak bu duruma geldim.
Yeteneklerin ne ne kadar zekisin bilmem ama iki sekilde mutlu olabilirsin
1) sana en cok para kazandiricak meselegi secip sevmedigin işi yapsan da sevmedigin insanlarla muhattap olsan da kazandigin paralar buna degecek
2) az kazansamda baska bir meslek yine de secmem diyecegin bir meslege yoneliceksin
Takdir ve saygi isini iyi yapan herkesin ödülü...
tıp saygın bir meslek değil maalesef
nasıl değil. ben doktorum diyince inanlarin yüzündeki o ifaed bile yeter