yok bilmiyor
Sevgilimi ailemle tanıştırmak istiyorum ama korkuyorum
yok bilmiyor
Ailenle tanıştarmayı düşünebilirsin ancak evlilik için bence çok erken bir yaş.Sonuçta eğitiminin bitmediğini ve askerliğininde yapılmadığını söylüyorsun.Evlenmek kolay bir iş değil,herşey daha farklı.Sadece gezmek ve tozmakla bitmiyor yani olay.Hem ailenin tanıması güzel olur ancak evlilik lafını bence 2-3 sene ertelemeni tavsiye ederim.Sonuçta amacın rahatça gezmek ve tozmaksa ailenle tanıştırdıktan sonra rahatça gezip tozabilirsin. :)
ağzını ara bi ailenin sonra ilk annene söle kızarlarsa o daha az kızar :))) bide bişe saklama ailenden ne gerek var
benim kardeşim bana dicek tabi istemem ama senin yaşın 18 heralde söle ailene nişan yapın eğeer sorun olmazsa dediğin gibi 2 yıl sonra evlenin 20 yaşındada evlenmicek değilsin evdemi kalcan küçük değilsin
tabikide küçük değil artık çekinmeden söylemen lazım geç bile kalmışsın
kanka en iyi cevap seçsene benim cevabımı zaten kimseyi seçmemişsin hediye çeki almam lazım :)
4 sene bırbırınıze katlandıysanız iyi.önce annene söyle.hemen evlenmek deme ama.sözlenirsiniz okul bıtene kdr sözlü nisanlı kalırsınız o askerden geldkden sonra da evlenırsınız.hemen evlilik dersen büyükler bozulabilir biraz.birlikteyiz seviyorm falan de ilk önce annene acıl.annen babana yetistirir zaten
Annen biliyor mu bu ilişkini. Annene söyle ilk olarak. O zaman doğrusunu bilir. 4 sene olmuş sonuçta, az değil.
Cevap
6Cevap
bnce hayır en ideal evlilik yaşı 23 civarı sonra insan bıkıyor çocuk oyuncağı değil ki o kadar sorumluluğu almak..
düşünmekle olmuyor be canım.. bütün evin yükü üstünde olucak.. hem okulun var şimdilik oku.. okul bitince evlen istediğin gibi ama eğer sen diyorsan okul önemli değil ben kocamın eline bakıcam ondan para istemeye çekinmicem ee ben ne diyim ki kendin bilirsin..
okul bitsin öyle canm yaa en güzeli bu
bencede ilk annenden başla. Aslında evin direği anneler gibi. Babayı ve geriye kalan aile hanesini ikna edici kabiliyete sahip varlıklar :) o yüzen söylemeye ve tanıştırmaya annenden başlarsan hiç bi sorun kalmaz diye düşünüyorum.. :)
Tanıştırmaya ilk annenle başla. Anneler herşeyin en iyisini bilir olmaz derse de o olmazdır ısrar etme
Git eve kapıyı çal söle bitti gitti bi bakmışsın evlenmişsiniz :D
:) Bnce biyerlerden başlamalısın :)
Aynenn öyle :)
cocuk okutmaz söyleyeym.. okuturum diyenlern bircoğu cocuk yapıp baktırıyo okutmuyo
sizdi bıraktırmaz ama evliykn okutmz diye düşnyrm
kızım atalarımız boşuna dememiş çok muhabbet tez bozulur diye. gereksiz bunlar çok muhabbete girme
ne evlenmesi allah aşkına daha küçüksün oku yaa
sevgiln kaç yaşında peki.?
Bilsinler artık.
Ailene bir çıtlat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar