Sizce hangisi okunmalı? İş bulma açısından ekonomik açıdan vs
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hepsi tamam da fizyoterapi ne alaka bu listede djbskda
😂😂normalde sayısaldan hazırlandım mezuna kaldım 1 yıl. Tıp istiyordum sonra baktım olmuyor bir yıl daha mezuna kalmak istemedim. B planı yaptım edebiyat çalışmaya başladım 2 ay önce oldu da istediğim nete geldim. Ayt coğrafya zaten kolay yapıyorum tarih sıkıntı onuda birseyler yapmaya calisicam. Neyse işte EA dan da çözüp hukuk yazmaya karar verdim. Ama sayısal da yinede cozucem bir alternatif olsun belki fikrim değişir diye. Hemşirelik ve fizyoterapi sayisaldan var aklımda niye fizyoterapi ye güldün ki😂 4 yıllık fizyoterapi iyi değil mi
yani 4 yil olmasi bi anlam ifade etmiyor artik da fizyoterapiye sey icin guldum niteligi yok yani hani
Doğru haklısınız. Ondansa hemşirelik iyi o zaman
Yoksa hukuk mu ilk aklimdaki hukuk ama bilmiyorum 😂
hukuk daha iyi yani daha saygin bence. hemsirelik çünkü saglik alani icin artik insanlar piramitte tıpı koymus. tıp okumak sanki en yuksek seymis gibi. o yuzden hemsire denince doktorun altnda calisiyo gozuyle bakiyolar
Evet o yüzden kararsız kalmıştım. Birde tüm çevre tıp istediğimi biliyordu doktor olamadı hemşire oldu derler🙄
Ve maalesef öyle görüyorlar saçma ama öyle bir algı maalesef var
Neyse umarım hukuk olur. Siz girdiniz sanırım yks ye. 75 tyt 50 ayt ile gelir mi sizce obp 78
Atatürk hukuk istiyorum yerleştirmeyle falan 40 bin.
evet girdim ama ben sayisalim. esit agirligin dinamiklerini bilmiyorum
Hmm bende geçen yıl sadece sayısal çözdüm o yüzden bilmiyorum bende. Genelde gelir diyorlar da bu sene öğrenci de çok umarım sıkıntı olmaz
yokatlastan baksan bi fikir verebilir. hukuk netlerine son giren kacla girmis , hangi dersten kac net yaptigi da yazar
Tamam teşekkür ederim 🙂
rica ederim yolun acik olsun
Hukuk oku iş imkanı var
Hemşirelik okursan Kendi yerini aça bilirsin
Devlette avukat olunuyor mu? İlla büro mu açmak lazım? Bilginiz var mı?
Sınavlara girip hakim savcı olabilirsin akdemide kalabilirsin
Uzlaşma bürosu açabilirsin hukuki danışma bürosu açabilirsin noter olabilirsin Kamu kurumlarında avukat olunuyor diye biliyorum ama kamuda ne yaptıklarını bilmiyorum
Neden Kendi bironu açmak istemiyorsun
Çevre yok ki. Avukatlık için
Avukatlıkta çevren olması zaten iyi bir şey değil bitane avukat biriosunda sıtaja gireceksin bir süre orada çalısırsın bir süre sonra Kendi ofis açarsın devletede Avukat olunuyor bilgin olsun
Peki teşekkürler
Bişe değil hemşirelik okursan Kendi yerini aça bilirsin bilginin olsun
Her zaman her yerde hukuk.
Siz avukat mısınız? Kullanıcı adınızda öyle yazıyor da
Evet avukatım
Bir soru soracaktım o yüzden sordum. Ben mezuna bıraktım 1 yıl sayısaldan hazırlandım normalde. Tıp istiyordum ama maalesef olmadı. 2 aydır falan edebiyatta çalıştım eşit ağırlıktan da çözücem yani. Şuanki netlerimle yazdığım yerler geliyor. Bunlar arasında en çok istediğim de hukuk ama Atatürk üniverstesi çok iyi değil ya mesela Marmara ya da Hacettepe gibi o yüzden ilerde mezun olunca iş bulma açısından ya da atanma açısından sıkıntı olur mu?
Hukuk fakültesi ya İstanbul’da ya Ankara’da okunur. İstanbul’da İstanbul veya Marmara üniversitesi olsun. Marmara’nın kampüsünü değiştirdiler. Bu yüzden şu an İstanbul üniversitesi derim. Ankara’da okuyacaksan da Ankara hukuk olmalı.
Maalesef şehir dışında okuma şansım yok. Mecbur Erzurum Atatürk üniverstesi yazıcam. Ortalamayı falan yüksek tutsam yine de sıkıntı olur mu? Bitirince
Olmaz. Kendi işini yapacaksın zaten büyük ihtimal. Sadece itibar meselesi
Pekı teşekkürler cevap için
Rica ederim
Yozgat universitesi muhasebe 😅
Yozgat ne alaka😂
Medeniyetin baskenti 😅
İyi ama muhasebe istemiyorum😂
Aslında sayısaldan hazırlandım ama hukuk yazıcam😅
Ya yozgatta çöp muhasebe de, takilmak adina yazdim 😅
fizyo terapi
Neden peki?
iş imkanı var
Hemşirelikte de yok mu?
onda da var
ama heşirelik bölümü daha çok sanki
Aslında ilk düşündüğüm hukuk ama bakalım artık.
başarılar