Eskiden olsa “kitap oku” ile başlardı cümleleriniz.
Peki, herkesin dilini yanlış kullandığı ve artık kimsenin de umursamadığı günümüzde, donanımlı bir insan neler bilir, nelerle ilgilenir?
(Hem kişisel hem de mesleki anlamda soruyorum.)
Eskiden olsa “kitap oku” ile başlardı cümleleriniz.
Peki, herkesin dilini yanlış kullandığı ve artık kimsenin de umursamadığı günümüzde, donanımlı bir insan neler bilir, nelerle ilgilenir?
(Hem kişisel hem de mesleki anlamda soruyorum.)
Aktif olarak kitap dergi makale yazı okuyacaksın
Aktif olarak faydalı videolar izleyeceksin
Aktif olarak film izleyeceksin dizi demiyorum film
Kişisel gelişim 1 2 başlık değil onlarca alt başlıktan oluşur beden dili diksiyon zaman yönetimi stress yönetimi nlp vs vs gibi hepsi için profesyonel bir kursa gideceksin
Şehrindeki tüm etkinlik seminer panel zirve fuar bunlari takip edeceksin
Kendine vasıflı arkadaşlar edineceksin
İngilizce öğreneceksin
Hobiler edineceksin
Mesleğinle ilgili gelişmeleri aktif takip edeceksin
Ilgi alanların olacak ve onlarıda aktif takip edeceksin. Örneğin bu teknoloji olur gezi olur kamp kurma olur gibi.
Hadi kolay gelsin
Kitaba gelirsek 1000 den fazla klasik eser var hepsi okunmalı. Kişisel gelişim kitapları okunmalı. Ek olarak faydalı işe yarar kitaplarda eklemelisin bu hikaye romanda olabilir gerçek öyküde biyografide finans kitabıda olabilir bu sana kalıyor.
Teşekkürler. Film izleme ve sosyal aktiviteleri takip etme tavsiyelerinizi (emir değil) dikkate alacağım. Diğerleri fazlasıyla var bende.
Rica ederim
Okumak hala kişisel gelişim için iyi bir yöntem. Ayrıca gelişim göstermek istediğin alanlarda Youtube kanalları ve sosyal medya hesaplarını da takip edip görüşlerini çeşitlendirebilirsin.
Gelişim göstermek? Kendimi geliştirmek istediğim konuları da mantıklı seçmeye çalıştığım için bu soruyu sormuştum. Tavsiye istiyorum sizlerden.
Soru gerçekten verimli bir soru. Cevaplarımdan bulabilmek için yazıyorum bunu, şu an müsait değilim ama müsait olunca yazacağım. Elbette fikirlerim var
Cevap
4Cevap
Bence eğitim alarak veya kurslara giderek..
bu soru buraya fazla …
Durum tespiti değil de görüş rica etsek?
hala kitap oku ki bu sorunun cevabı? niye kitap okumak cevabının değiştiğini düşünüyorsun ki
çalışarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?