- s28 gü
İlgi alanlarını keşfederek. Onların üzerine giderek. En önemlisi sabırlı davranarak. Acele etmek zorunluluk oluşturacağından zihni ve bedeni kısıtlar yavaşlatır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Güzel kardeşim insan kendini sevdiği şeylerle geliştirebilir biz şimdi nerden bilelim sen neleri seversin neleri sevmezsin. Hobilerin ne ise onların üzerinden devam edebilirsin
00 Yorumla
oku, izle, seyahat et, bir hobi edin, hayatın her alanında insanları tanımaya çalış ve herkesten öğrenebileceğin örnek alacağın bir şeyler olabilir
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum, kendini geliştirmek yaşam boyu süren bir yolculuktur ve bu süreçte pek çok yöntem bulunur. Başlangıç olarak, ilgi alanlarını belirlemek iyi bir adım olabilir. Kitap okumak, seminerlere katılmak ya da online dersler almak gibi aktiviteler, bilgi ve bakış açını genişleteebilir. Sosyalleşmek ve farklı çevrelerden insanlarla iletişim kurmak da önemli bir unsurdur. Başkalarının deneyimlerinden öğrenmek birlikte çalıştığın kişilere yeni perspektifler kazanmak sana çok şey katabilir. Ayrıca, kendine belirli hedefler koyarak onlara ulaşmak için disiplinli ve kararlı olmalısın. Sürekli motive kalmak ve karşına çıkan zorlukları fırsat olarak görmek de önemlidir. Unutma, bu yolculukta sabır ve azimle ilerlemek gelişimini destekleyecektir. Senin potansiyeline inanıyorum ve bu yolculukta başarılar diliyorum! 🚀📚
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 ay
- Üniversite okur (örgün ya da açıköğretim)
- Dil öğrenir
- Diksiyonunu düzeltir
- Kitap okur
- Öğretici film ve belgesel izler
- Dergilere üye olabilir
- Gazete okur veya gündemi takip eder
- Enstürüman kursuna gidebilir
- Yurt içi veya yurt dışı gezilere katılır, seyahat eder
- Sevdiği bir alanda araştırmalar yapar (tarih, felsefe, siyaset, din, bilim, teknoloji vs.)
00 Yorumla - 30 gü
Bol bol kitap okuyup gozlem yapmalisin. Ve en onemlisi kendinden daha olgun ve isinin ya da ysadigi hayatin ehli oldugun insanlarla vakit gecirmelisin
00 Yorumla - 1 ay
Dil öğrenmek, enstrüman çalmak, teoloji, felsefe, edebiyat alanlarında kitaplar okumak, daha önce gitmediğin yerlere gitmek, sosyallesebilecegin farklı insanlarla tanisabilecegin yerlere gitmek, mesleğinde bilmediğin şeyleri öğrenmek ve özetle oturulan yumuşak koltuktan mabadı kaldırıp harekete geçmek
00 Yorumla - 1 ay
Ne konuda olduguna bagli. Mesela
Hayat da kalmak istiyorsa kendini gelistirmek mesela baska ülkede 0 dan baslamaktir.
06 Yorumla- Soran1 ay
Mesela birçok konuda fikrim olsun istiyorum. Ama nereden nasıl araştırmaya başlayacağımı bilmiyorum
- 1 ay
Arastirma yapman gerekmiyor. Yasaman gerek.
- Soran1 ay
Yaşıyorum ama hiçbir şey değişmiyor. hatalarımdan ders çıkartmıyorum. Ben hala aynı benim
- 1 ay
Bahsettigim ülkeyi degistirmek. Türkiye den mesela bosnaya gitmek kanada olabilir. Ac kalmak zorluklari yasamak ve ögrenmek.
- Soran1 ay
Anladım teşekkürler
- 1 ay
Rica ederim.
- 1 ay
Bol bol okumalı ve araştırmacı olmalıdır sadece teori ile de bitmiyor öğrendiklerini uygulamaya dokmelidir
00 Yorumla - 1 ay
Kitap okumalı eğitici şeylere yonelmli arastirma yapmalı herşeyi araştırıp öğrenmeli
00 Yorumla Meraklı araştımaçı olmalı
00 YorumlaBu soruyu ben de çok merak ediyorum
01 Yorumla- Soran1 ay
Umarım cevabı buluruz
- 1 ay
Yabancı dil öğrenmek
05 Yorumla- Soran1 ay
Bunun dışında ne yapılabilir
- 1 ay
İlgi alanına bağlı
- Soran1 ay
Normalde sanata ilgim var ama istediğim gelişim zihin olarak, bakış açım değişsin istiyorum daha olgun bir insan olmak istiyorum mantığım ile hareket etmek istiyorum
- 1 ay
Psikoloji ve dünya klasikleri kitapları okuyabilirsin, güncel YouTube kanalları var kişisel gelişim için onları izle
- Soran1 ay
Biraz araştırdım ama tam istediğim tarz bir şey bulamadım. Sizin YouTube kanalı için öneriniz var mı?
- Gizli Üye(25-29)30 gü
Yüzme kursuna yazıl
00 Yorumla - 30 gü
Kitap okumalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi