ÖSYM'den yapılan açıklamada; "2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS): Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
8 Haziran 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile 2024-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır denildi.
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T. C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek. Peki bu zorlu sınava hazır mısın?
Evet, iyi bir hazırlık dönemi geçirdim herkes için hayırlısı olsun artık...
Hayır, hala kendimi hazır hissedemiyorum bilmiyorum ne yapacağım...
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaş 22 ve ben daha hala ilk üniversite mi bile okumadım sınava da ev ortamında yarım yamalak hazırlandım paramı yatırdım her zaman ki gibi... yine kazanamayacağımı hissedip o stresi kendime yaşatmak istemiyorum. Aynı sınav ama farklı şartlar. Hayat adil değil. Sınava girmicem. Küçükken hayalini kurduğum o güçlü kendi ayakları üzerinde duran kadın olmadım olamayacam sanırım. Muhtemel sonum şu olur ilk gelen görücüye verilirim mutsuz bir evlilik bir de çocuk ülkenin hanesine mutsuz bir aile eklenmiş olur fazla yaşamam da zaten üzüntü ve düşüncelerden kanser olurum ya da inth ederim.. çok yorgunum.
Sınav yeri merkezden uzak geç kalıcam zaten babama beni arabanla bırakacaksın değil mi deyince miktir git başımdan uğraşamam seninle dedi.
Demans hastası bir anne zorba abi ve babayla ne kadar mutlu ve başarılı olabilirim ki zaten.
Çok değersizim.
Sınava Girecek Arkadaşlara başarılar dilerim..
Bende benzer durumdayım. İstersen konuşalım
herkese kolay gelsin tavsiyem kesinlikle öğretmenlik bölümü seçmesinler.
iki yıllık sağlık hemşire ebe mühendis
iibf işletme iktisat
işe yarar önü açık ön lisans bölümleri seçebilirler ilerde pişman olmamak adına
abla ing öğretmenliği yazacaktım niye öyle dedin şimdi ya
@derincedusuncelerr doğru demiş kız sağlık alanından 2 yıllık yaz git yuksek ihtimalle atanırsın ama öğretmenlik yazma
valla öğretmenlik 7 yıla çıktı kpss ayrı mülakat ayrı büfe akademi çıktı deveyi hendek atlatsak ondan kolay yemin ederim
Sınıf öğretmenliği nasıl atama var onda
valla siz bilirsiniz kpss+ mülakat+ akademi
okul okumak yetmiyor artık
Siz de haklısınız:/
bir sene daha hazırlanacam, dershaneyle konuşmaya gidiyorum şu an mesela, sence Uğur mu Final mi
dershaneye gitme üzülürsün evinde çalış derim imkanın varsa spesifik yapamadığın bir dersten özel ders alabilirsin denemeler içinse bir deneme kulübüne yazılabilirsin ama youtubedan çalışmanı öneririm kesinlikle
@hibruh sayısal için dershanenin şart olduğunu düşünüyorum çünkü temelim olmadığından adam gibi doğru yapıp yapmadığımı anlamam için hocalara sormam gerekiyor, ben evde çalışmayı da denedim zaten bir sene evde çalıştım ama ev ortamında hazırlanamadım, sürekli de oraya buraya gidemem çalışmak için çalışan insanlar görmem gerekiyor, adapte olmam lazım, yakın kütüphanede yok, dershanede 3 gün boşum var mezun olduğum için sadece dört gün gidicez geri kalan 3 günde evde youtubedan kendim çalışıcam, ben bana eksisi değil artısı olacağını düşünüyorum, sağol fikrin için ben yazıldım zaten de fikrimi belirteyim dedim
Sınava giren arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
Tekrar girmek istiyordum kendimi deneme amaçlı ama parasal durumlardan ötürü kaldı 😄
bir üniversitede öğrenciyim sırf gıcıklığına girip sayısal ortalamalarını yükselticem :D
ben hiç hazırlanmadan hazırım, bu sefer de kafam güzel gireceğim lisans kpss'ye :) viskiye yüklenip gireceğim sınava :D
Hiç stres etmeyin hatta ben sizin yerinizde olsam şimdiden bir yerde çalışmaya başlardım, üniversiteyi bitirdikten sonra da büyük ihtimalle maaşınız asgari ücret olucak
Çalışan, hak eden, emek veren tüm arkadaşlarımızın karşılığını alacağına inanarak başarılar diliyorum
Ay ne zaman yayınlandı
Dün erişime açıldı...
Sayende gördüm girdim baktm. Varlığından haberdar olmadgm bi ortaokuldayms ikiside
3 gün önce...
Benim yaşım çook geçti onlardan
Ama şu bir gerçek yeni nesillerin işi çok daha zor...
Hayat okulunda okuyorum
Ne güzel...
Üniversite okudum bir işe yaramıyor Türkiye'de okuduğun bölümle ilgili iş var ama yok
Seneye girecem inşallah rabbim. girecek herkese istediği bölümü nasip etsin başarılar yks tayfası
Üniversiteliyim ama bende gireceğim bakalım 😄😄
Yeniden mi hazilraniyorsjnhz ki
@Melezbirkız başka bir bölüm aklımda var 😝
Korkuyorum ya tıp istiyorum ama imkansız artık seneye bırakıcam gibi
3. Senem obp gitti hiç iyi hissetmiyorum allahtan bir yere yerleşmişim
Ben by sene y rrrrrrrak yedirme sanatı yanaaaaniiiiii yys ye gireceğim
İkinci üniversiteyi okumak için gircem
Ben kurtuldum 😃sıra sizde. Allah kolaylık versin.
Hangi ünidesin ne okuyorsunuz
Ağrı İbrahim Çeçen uni. Hemşire
Ne güzel 🙂 tebrikler
hiç hazır değilim içim içimi yiyor
Bu yıl girmeyecem şükür..
Gözetmen olarak katılıyorum.
Allah kolaylık versin valla zor.
YKS girmiyorum, KPSS giriyorum.
Ben girmiyorum kolay gelsin
Çok şükür o dönemleri atlattık
22 den sonra üni okunur mu gençler ya 2. üni olarak
zaten üniversiteye attm kapağı. d