Endüstri mühendisliği mezunuyum 2 yıldır iş bulamıyorum. Artık pes ettim.
Ajansta çalışan bir arkadaşım var benimle iş görüşmesi yapmak istiyorlar. Sizce sansimi denemeli miyim?

Endüstri mühendisliği mezunuyum 2 yıldır iş bulamıyorum. Artık pes ettim.
Ajansta çalışan bir arkadaşım var benimle iş görüşmesi yapmak istiyorlar. Sizce sansimi denemeli miyim?

Endüstri mühendisliği mezunu olarak modellik alanına yönelmek büyük bir değişiklik olabilir ve kararınızı vermeden önce dikkatli düşünmeniz önemlidir.
İlk olarak, modellik kariyerine başlamak istiyorsanız, bu alanda yeteneklerinizin ve yeteneklerinizin olup olmadığını değerlendirmelisiniz. Modellik, fiziksel görünümünüz, pozlama yeteneğiniz ve endüstride rekabet edebilmeniz için gerekli olan diğer faktörlerle ilgilidir. Bu faktörlerin sizde bulunup bulunmadığını ve modellik kariyerine uygun olup olmadığını değerlendirin.
İkincisi, modellik endüstrisinde iş bulma ve başarı elde etme süreci oldukça rekabetçidir ve birçok zorluğa sahiptir. Bu nedenle, modellik kariyerine başlamadan önce endüstrinin işleyişi, beklentileri ve zorlukları hakkında iyice araştırma yapmanız önemlidir.
Üçüncüsü, iş görüşmesine gitmeden önce, kendi beklentilerinizi ve hedeflerinizi netleştirmeniz ve modellik kariyerinin size sağlayabileceği avantajları ve dezavantajları dikkate almanız önemlidir.
Son olarak, herhangi bir karar vermeden önce, ajansta çalışan arkadaşınızın deneyimlerini ve tavsiyelerini dinlemeniz önemlidir. Ancak, karar sizin yaşamınız ve kariyeriniz olduğu için, son kararı vermek sizin sorumluluğunuzdadır.
Sonuç olarak, modellik kariyeri sizin için uygunsa ve ilginizi çekiyorsa, bu yönde adım atmayı düşünebilirsiniz. Ancak, bu kararı dikkatli bir şekilde değerlendirmek ve doğru kararı vermek önemlidir.
İş mi bulamiyosun yoksa kafana göre mi iş denk gelmiyor o önemli , genelde ilk iş bulma sureci biraz sancılı. Ama ne istediğini bilirsen belirli bı alana yönelirsen daha iyi olabilir bı meslektaş olarak tavsiyem. Ajansta nelerle karsilasabilecrgin kısmı soru işareti çok fazla oyunun döndüğü mecralar dikkat et
Yazık gerçekten, senin gibi arkadaşları görünce kahroluyorum! Bu ülkenin gençleri bugünleri hakketmiyor. Vücudun çok güzel, yani bunu demeye içim elvermiyor mühendislik okuyan biri olduğun için ama ne istersen yapabilirsin tabi.
Cevap
48Cevap
O ajans dediğin yerlerin çoğu dolandırıcı, tehditçi, şantajcı, tecavüzcü tiplerin kurduğu fason yerler. Çoğunun yasal kurumsal bir yapısı bile yok o ajansların. Tamamen merdiven altı yerler.
Bence hayır, o sektörde bir çok dolandırıcı var, KPSS ilk hedefin olsun senin. Atanana kadar mesela özel güvenlik olabilirsin, maaşlarıda iyi diye biliyorum
Senin gibi kızın iş bulamaması enteresan hiç olmazsa iş güvenliği belgesi wl iş güvenliği uzmanı ol
İş güvenliği uzmanı nasıl olunuyor?
Mühendis odaları zaman zaman iş guvenligi egitimi açıyor siz geralde makina mühendisleri odasına bağladınız. Orasına açıyor zaman zaman başka özel kuruluşlarda açabiliyor iş güvenliği eğitim sertifika programı diye arat bir bak oylr fabrikalarda falan güvenlik uzmanı olarak çalışma şansın olabilir
Asgari ücret falan veriyorlardır. Öyleyse hiç uğraştırma derim
Endüstri mühendisin ve iş bulamıyorsun 🤔
Herhangi bir fabrikaya gir yarın başlıyorum de üretim müdürü olarak başlarsın.
Kolaydi 😂 söylemek ne kadar kolay. O kadar yere cv bıraktım o kadar yerle görüştüm bu pozisyona eleman aramıyoruz diyorlar
Benim nasıl tanıdıklarım arıyor o zaman 🤔
Senin tanıdıkların hangi firma?
of fiziğe bak. :D yanlış sektöre dalmışsın sen bee. Kalça bacak tam istediğim gibi çekici ve zarif görünüyor. koca popolu kendini seksi sanan kızlardan değilsin en azından. Burcun ne merak ettim? balık terazi veya boğa olabilir mi acaba?
Sektörün zorlukları rahatsız etmeyecekse , inanç olarak sorun görmüyorsan gitmelisin. Görsel olarak enerjin oldukça yüksek.
İyi bir ajans olursa yap tabiki. Bu arada eğer senden kayıt ücreti, başvuru ücreti ya da ne bileyim ilk çekim ücreti gibi isimlerle para istemeye kalkarlarsa bil ki o ajans sahtekardır. Ben modelik yapmış biriyim, o sektörü az çok bilirim
o ajans alayı esc. amaclı kadın arıyor söyleyim. amac dısı ve resim cekimleri icin para talep edecektir. Riskli.
Dene tabi. B*k mu var mühendislikte. Biz de gördük ebemizin damını senelerce. Mühendislik demek pişmanlık demektir.
Kendi mesleğini yap derim hiç bulaşma pişman olursun
Yavru o sektör bambaşka senin gibi tonla var ve seni harcarlar girme en pislik sektör
Sende pes ettiysen biz boşuna okumayalm bikinili resimlern dergide çıksn dersen yapabilirsn
bel kavisin yok dümdüz, elbiseleri öne çıkaramazsın
Hangi Üniversiteden mezunsun. Çok iyi derecede İngilizce biliyor musun?
endüstri mühendisliği mezunu ve iş bulamıyorsan sorun senden kaynaklanıyor olabilir
Manken gibisin hatta mankenden daha da iyi, ne müh yapıcan🤣
yani güvenilir bir ajans olduğuna inanıyorsan yap
ingilizcen varsa ilk önce hostes mülakatlarına girmeyi deneyebilirsin
Fiziğin çok güzelmiş boyun kaç
1,76
Kalçan basenın yok cok kotu duruyor yanların göğsünde de sütyen var göğsün kücük bilemiyorum uygun değilsin
Sütyen yokmuş baktım ama küçük duruyor
Omuzun da cok küçük dar
Ee yaapp. Belki yürür gidersin ama bu yolda insanlarin ihtiyaçlarını karşılama. İçin seninle birtakım sohbetlere girebilirler ona gore
Gel görüşelim
Şansını deneyebilirsin ama kendini çok kaptırma.
Maşallah özene bezene yaratmış yaradan
Güzelsin ama model olacak kadar değil
Bu ekonomik krizde çok zor iş bulmak
Senin iş bulamaman beni hayrete düşürdü
Şansını dene istersen
Bu kız gerçekten sen misin
kendi fotininkoysaydın
Esc yapsan daha çok kazanırsın
Mal malzeme sağlam iş yapar
Olabilir fiziğin güzel görünüyor
fiziğin gerçekten bu ise git tabiki
Olabilir mantıklı