hamburgerınızı donerınızı evde yapmalısınız cunku sıze sunulan yemek gorundugu kadar temız degıl (uzun bi sure ızgaracı ve garsob olarak calıstım)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evde hamburger veya döner yapmak, kişisel tercihler ve hijyen konusunda hassasiyet gösteren biriyseniz oldukça doğal bir seçenektir. Deneyimlerinizden dolayı bu konuda daha bilinçli olmanız da anlaşılabilir. Evde yemek yapmak, malzemeleri ve hazırlık sürecini kontrol etme şansı verir, böylece daha güvenli ve sağlıklı bir seçenek sunabilirsiniz. Bu şekilde, hem lezzetli yemekler hazırlayabilir hem de hijyen konusunda daha rahat hissedebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakın şimdi en manyak kopya şeklim (en ön hocanın masasının önü) kağıda Ergenekon destanı kadar kopya kağıdını alıyon sonra hocanın masanına yapıştırıyorsun ne anlayacak ha birde kopya kağıdını ustalıkla kıvır ve silginin veya kalemine olmadı parana yapıştır ama para belli olmasın sonra yapıştır hoca arkasını döndü mü tak aç çek kopyayı. En manyağı ise hani sıraların altında defter koymak için yer varya heh işte orayı kırıp aç yani yerinden çıkart sonra o tahtayı yerinde tutan demire koy kopya kağıdını sonra tahtayı üzerine koy ve lök hoca arkasını döndüğü an aç bak. ya da tehlikesiz ve en sağlam yöntemi deneyerek ders çalışın ve 100 alın 🎀😻
00 Yorumla
+1 yılPatoloji de numuneler bir depoda belli süre bekletilir. O depoda çok tuhaf şeyler görebilirsiniz. Tek gözlü bebek veya tek parmaklı ayak gibi 🤷♀️ süresi dolunca da bunların hepsi topluca gömülüyor. Sahipsiz bebekler de vardı. Allah kimseye göstermesin ama böyle bir durumda bebeklerinize sahip çıkın
00 Yorumla
Limancıyım
Yurtdışından siparişleriniz konteynerler ile gelir. Aslında bunlar size verilen tarihten çok daha önce ülkeye varır ancak gümrük muhafazanın keyfi ne zaman isterse o zaman gümrükler. Ayrıca konteynerlara hassas davranılmaz. Devrilebilir çarpılabilir hasar görebilir. Küçük boyutta Kırılacak dökülecek eşyaları sipariş vermeyin. Araba vs sorun olmaz..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
41Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bizden ne kadar çekinseniz de, sonuçta musterimizsiniz, uygunsuzluk açacak ve sizi mahvedecek gibi davransak da, bunu yapmıyor, belgenizi veriyoruz.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKendin ol kimseye güvenme
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. A dan Z ye yediğimiz her şey sahte zaten. Şaşırmıyoruz... Pul biber yerine kiremit tozu, çabuk olgunlaşsın diye zeytin kuyusuna atılan küflü çiviler, baklavanın üzerine Antep fıstığı yerine kullanılan bezelye, tarihi geçmiş kaşar peynirini yeniden işleyip piyasaya sürenler, at etini dana eti diye satanlar, ihraç etmeyi denediğimiz, vatandaşlarını koruyan ahlaklı ülkelerin içerisinde zirai ilaç kalıntısı var diye reddettiği yumurta, portakal, domates gibi ürünlerin iç piyasaya sürülüp halka yedirilmesi, badem yediğini zanneden insanların aslında kayısı çekirdeği yemesi, 3 dolara ithal edilen karkas etlerin halka kilosu 500 TL ye satılması.. Ve daha niceleri... Biz uyudukça daha çok alay edecekler! Gülüyoruz ağlanacak halimize!!,
10 Yorumla
+1 yılİnşaat mühendisiyim. Sıfır bir eve taşınıyorsanız ve odada kötü bir koku varsa inşaat halindeyken işçilerden biri o odaya işemiştir. Ayrıca sıfır bir eve taşınırken klozeti falan da baştan aşağı gıcır gıcır yapın, ustalar onu da kullanmış olabiliyor bazen.
12 Yorumla
Soran+1 yıltuvalet drurken odaya neden yapsr bi insan allahim sabir
- +1 yıl
Onu akıl edebilecek kapasiteye sahip olsa okurlardı diye düşünüyorum
Neyse ki dışarıda yiyip içmem. Benim mesleğin sırları çok hangi birinden bahsetsem? Spor eğitmeniyim. Şunu söyleyeyim mesela, yağlar kasa dönüşmez. Sağlıklı olmak için spor yapılır, kilo almak veya kilo vermek sporun olumlu yan etkisidir. Fitness kilo verdirmez başladığınızda size verilen beslenme programı size kilo verdirir fitness sizi sıkılaştırır ve kas kütlenizi artırır. Not: kas yağdan ağırdır...
12 Yorumla
+1 yılHocalar sessiz çocuklara ilgi göstermez
Doktorlar çekinlere ilgi göstermez
Psikiyatristler bize söylediklerimizin zıttını söyler
Müdürler alarm gibi sadece erteleme tuşudur
Mühendisler saçmalık ile yükselir
Moda tasarımcısı insanlar gereksiz şeyler çizerek ünlü olur
Nokta 👌01 Yorumla- +1 yıl
Doktorlar çirkinlere ilgi göstermez!!!
+1 yılYapılan yemekler isteksiz yapılırsa yemeklerin tadı da o kadar etkileyici olmuyor. O yüzden insanlar sadece genellikle alışkanlık duyduğu yerde yemek yemeği sever. O yüzden kaliteli iş ama bilindik müşteri portföyü önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılİnternete girdiğinizde sitelerde*çerezleri kabul et* uyarısını kabul edersneiz, baktığınız ürünler başka sitelerde de karşınıza çıkar. Sonra da "izleniyorum" kaygısına düşersiniz.
20 Yorumla
+1 yılKuafordüm genelde kuaforde sizin istediginiz renk tutmaz size cok yakisti diyerek psikolojinizi elde ederler aslinda onlarda hatalarinin farkinda 🤣aslinda yakismamistir yanlis islem yapmislardir ve siz her ne kadar burada sorun varda deseniz onu bir sekilde tersine cevirirler
25 Yorumla- +1 yıl
Yatcak yeriniz yok.
- +1 yıl
@nejsjjsjsjj Sattıkları paketlerin maliyeti 60₺ dir ama ve asla etiketteki marka değildir size 2000₺ kitlerler
- +1 yıl
Ve en kaliteli açicıyla açıyoruz lafina inanmayin örn igora marka acicinin icine malzemeciden aldiklari aciciyi koyuyorlar sjjsjsjsjsn ahahah
- +1 yıl
Ya başka neler yapıyor kuaförler anlatsana peki biz nasıl önüne geçebiliriz bunu?
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu ara makas saçı küstürür dimi
Ana pazarda işlem gören hisseleri, şirketlere bakarak almaya devam edin 😄 aynen öyle analiz falan yapın, sonra niye tutmadı diye düşünün..😭 acaba niye tutmadı.. sonra tahtacıyı öğrenin formülleri yeniden yazın.
01 Yorumla- +1 yıl
?
+1 yılBir ara kafede çalıştım
İkram diye sunulan çerezler vs arta kalınca gene üstüne ekleyip başka müşterilere ikram edilirdi
Ben orada olduğum sürece arta kalanları çöpe attım kul hakkı günahtır diye patronu da uyardım sonrasında öyle yapmaktan vazgeçti 😅04 Yorumla
Soran+1 yıloda sırketın zararına oluyor bı nevı ama guzel dusunmussunn
- +1 yıl
Zararsa zarar kardeşim öbür tarafta bunun vebalini de kaldıramayız sanki çok günahsızmışız gibi
Eyvallah ciğerim teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılyani atmakta cok gunah onu yıyıp ıcrmeyenlerde var ama etrafta hastalıkta bol kafamm karişti ayyy
- +1 yıl
Olur mu canım ya zaten az bir şey kalıyordu onu da yani ıyy yenilmez gerçekten
Çöpe atıyordum mecburen
+1 yılSakın ara pastanelerden hiçbir şekilde tatlı yemeyin pis şeylerden bahsetmiyorum bile en hijyenik olanı glikoz şurubu kullanıyorlar vücut direk zehir olarak algılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende uzun süre çalıştım ızgara mutfak falan filan.. Arkadaşlar elden geldiği kadarıyla hijyenik olunmaya çalışılıyor gerçekten.. Abarilacak bişey yok yani.. Hızlı olmak ve diğer siparişlere de yetişmek zorunda olduğumuz için durumlar böyle oluyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılbenım calıstıgım yetde adam doner bıcagını kol kıllarına suruyordu bak kıllarımı aldım dıye sonra donere sürüyordu uyarmamıza ragmen devam edıyordu
Cevap sahibi+1 yılAdamın içinden pislik akıyormuş ondan o.. Karaktersizlik🥲
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSağlık sektöründe çalışıyorum hastaların Aslında 15 dakika önceden orada olmalarına gerek yok çünkü Geç gelme hakları vardır ama biz Doktorlar egolu olduğumuz için eğer keyfimiz yerindeyse bakarız yoksa hayatta bakmayız 🤣😂🤣
135 Yorumla- +1 yıl
Aaaaaaaaa keyfe keder yani oda iyiymisss
Cevap sahibi+1 yıleğer günüm iyiyse bakarım moralim bozuksa 1 dakika geçse bakmam
mesela bi nöroloji doktoru var daha salı günü söyledi eşinden ilişki istemiş eşi olmaz demiş gün boyu sadece 10 hastaya baktı bazende kapıyı kilitleyip içerse yatıyor ya da bilgisayar müzik film izliyor 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️- +1 yıl
Inandimm
Cevap sahibi+1 yılen iyisi aile hekimi oraya gidin bize gelmeyin 😂🤣😂
Cevap sahibi+1 yılama bak bide şöyle düşün ne olursa olsun bu bizi dövme hakkını vermez kimseye zaten dayak yediğimiz için çoğu kişi bu şekilde yapıyor 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Cevap sahibi+1 yılrandevu kactaydi sen kaçta gittin 🤭🤭🤭😂🤣
Cevap sahibi+1 yılBunun da sana olması gerektiğini söyleyeyim mi Yoksa kendini tahmin eder misin Çünkü 8.30'da gel yatışın yapılacak denilen kişinin maksimum ama maksimum sürmesi gereken işlem 7 dakikadır😂😂🤣😂🤣
Cevap sahibi+1 yılIşlem nedir yatış verdiklerine göre ya ameliyat olacaksın ya da parça alınması gerekir Ama bence seninki operasyondur ya Burun ya da tırnak batmasıdır diye düşünüyorum tırnak batması olursa evet doğru birazcık uğraş gerektiriyor ama operasyon geçireceksen o Aslında daha kolay görünüşte tam tersidir ama işin içinde olduğun zaman öyle değil😂🤣😂🤣
- +1 yıl
Alâkası bile yok. Zaten bugüne dek kimseyi dövmedim. Ama doktorların beş para etmez olduğunu biliyordum. Kanıtladığın için teşekkürler.
Bu arada vaktinde geldiğim randevuya doktor bakmazsa bütün hastaneyi o doktorun başına toplarım, öyle de manyağım. Baş hekime dek giderim yani, o konularda takıntılıyım, affetmem. Her yere sürekli şikayet ederim. Her gün farklı birinden cimere yeni bir şikayet yazarım. Dikkât edin benim gibi akıllının birine denk gelmeyin.
Cevap sahibi+1 yılAblan için geçmiş olsun dileklerime iletmeni gerçekten çok isterim ama emin ol ki ablanın oradaki toplam süresi ve işlemi 1 saat kadar sürebilir Ama tabii ki bu doktor beyin ya da doktor hanımefendinin Keyfine kalmış bir şeydir bunu üzülerek söylüyorum Burada gülüyorum eğleniyorum ama tabii ki de bunlar haz etmediniz de hoşlanmadınız şeyler ama herkes bir değil tabii ki de bu konuda ama refakatçi Eğer sen isen burada ciddi bir sorun var çünkü hemşireler refakatçileri asla kolay kolay sevmezler yani gün içerisinde kavga çıkabilir bilgin olsun😂🤣😂🤣
Cevap sahibi+1 yılSen istediğin kadar şikayet et istediğin kadar yaz gerekli yerlere müracaat edebilirsin istediğin kadar ben Akıllıyım ben bilgiliyim de bizim Sadece rektörlüğe gidip bu hafta ruhsal problemleri var Ne dediğini bilmiyor deyip imza attığımız anda senin yapacağın bin tane değil 100.000 tane de cimer şikayeti Hepsi reddedecektir yani o yüzden istediğin kadar kademelere çıkabilirsin eğer ki Milletvekili bir Eşin veya Savcı bir kardeşin yok ise yapacağın 100.000 tane şikayet sadece benim bir imzama bakar🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Cevap sahibi+1 yılBen gelirim Benim için sorun problem yok ama kendimi ifşa edip veya beni yarın bir gün şikayet etmeyeceğine dair Bana söz verirsen o zaman gelirim ama yoksa gizliden çıkmam Aslında gizli olmak güzel İyi yönlerinde Kötü yönlerin de hepsini söylüyorum ama Sarı Çizmeli Mehmet Ağa olarak geçiyor her yerde🤣😂🤣😂🤣
- +1 yıl
Eğer iş sizin gibileri göndermekse evet milletvekiline kadar uzanabiliyorum, tanıdığım var. Avukat ve savcı kuzenlerimde var. Yeterlidir umarım.
Bu arada dövülen doktorlara çoğu insan acımıyor. Ne halt olduklarını bildikleri için. Hatta içinizdeki doktorlarınız bile acımıyor, bizzat duydum.
Mesleğinizi sevmiyorsanız istifa edin gidin, hatta çok sevdiğiniz almanyaya gidin orası türkiyedeki gibi "ay benim canım istemiyor, hastaya bakmayacağım" diyebileceğiniz bir yerde değil.
Kul hakkına girip bunu ballandıra ballandıra anlatmanız bile içler acısı. Yazık ülkemin insanına. Daha fazla yazmayacağım, zira sadece sinirleniyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen bu söylediklerimden keyif alıyorum veya eğleniyorum hoşuma gidiyorum diye bir kelime kullanmadım kuzenin olur yakın akrabaların olur yani sana net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki avukatlar savcılar milletvekilleri bunları tanıdıkların varsa bile şikayet ettiğin esnada Sadece beni denetlemeye gelirler ve bu denetlemeden de ben ne kadar zarar görürsem sen benden daha fazla zarar görürsün Eğer ki benim bu hal ve hareketlerimden rahatsız oluyorsan ya da Bunlar senin sinirlendiriyorsa beni göndermektense sen gidebilirsin Çünkü sen rahatsız oluyorsun bu durumda Sen Almanya'ya Ukrayna'ya veya İsviçre'ye sen gidebilirsin Sonuçta tanıdığın savcılar var Onların aracılığıyla yeşil pasaportla rahatlıkla ülkeler arası yolculuk yapabilirsin Senin için daha kolay Ben Mesleğimi seviyorum severek de yapıyorum🤭🤭🤭🤷🏻♂️🤣😂🤣🤭🤭
- +1 yıl
Güzelim ben ülkemi seviyorum. Senin gibilere bu ülkeyi bırakacağımı zannetme. Ben doğru, dürüst ahlâklı insan yetişsin istiyorum. Bunun için çabalıyorum. İşini ahlâkıyla yapan insan. Schengen vizeli pasaportum da var. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Kuzenimin biri avukat, diğeri savcı. İstediğimde milletvekiline de cidden ulaşabiliyorum. Cuk diye hepsinin üstüne bastın. Ama ben bir kez bile böyle işlere bulaşmadım.
Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
Cevap sahibi+1 yıltabi hanımefendi tabi doğrudur siz haklısınız madem savcı ve avukat yüksek yüksek yerlerde tanıdığınız var o zaman beni bulup diplomamı iptal eder misiniz eğer bunu yaparsanız ülke sizin istediğiniz gibi olur 😂🤣😂🤣😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣😂🤣😂🤣😂🤣
bekliyorum tamam mı mutlaka 🙏🙏🙏🙏
Şafak operasyonu falan da olur 🤣😂🤣😂🤣- +1 yıl
Sen istedigini oku tıpış tıpış bakıyorsunuz. Bakanlık devreye girince. Ben eve kadar getirtdim doktoru bilader.
Cevap sahibi+1 yılBenimle il ve ilçeyi paylaşabilir misin rica etsem
- +1 yıl
Neden😂
Cevap sahibi+1 yılben İstanbul'dayım eğer sende oradaysan bakalım kim kimin ayağına geliyor görelim milletvekilleri bile geliyorken seni zaten mecbursun ayağıma gelmeye 😉😉
- +1 yıl
Haklısın kardeşim haklısın. Zaten bu ülkede kanunlarıda siz yazdınız😉
Cevap sahibi+1 yılonu bana söyleme kral aramızda saygı sevgi var ama kanunları yazan kişi bana veriyor bu yetkileri bende bu yetkileri kullanıyorum keyfi yapan var yapmayan var ama yapıldığı zaman da yasalara göre keyfi değildir ben kurallara uyuyorum derim 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
- +1 yıl
Bende kamudayım canım ve senin yaşın kadar belki. Bu gözler kimleri koltuklarından etti çok gördü. O yüzden sana tavsiyem. Bu radaki yorumunu bence kaldır. Ve işini nizam yolunda yap. Yinede sen bilirsin. Benden uyarması. Sonuçta kahraman çok. 😉
Cevap sahibi+1 yıl🤝🤝 çok çok diploma iptal olur onuda yasal haklarm sayesinde yapabilecek 7 kişi var 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
- +1 yıl
Devam et bu çizgide sen😉
Motorin yanıcı değildir, benzin yanıcı değil patlayıcıdır, bu yüzden öyle ateşe veya sobaya dökülmez.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yıldışarıda yapılan ne temiz ki, yemeği falanı filanı neyse de, fırından aldığım ekmekleri dahi yemekte zorlanıyorum ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldiginiz şampuanlar pandemi zamanı dezenfektanlar çoğu sahte ambalajlar gercek. Birçok sektöre hitap ediyor mesleğim baska örnek yedek parçacıya gittin orijinal diye aldığın parça yan sanayi ama birebir üretildi Türkiye’de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpastanede çalışıyordum. en deneyimli elemanlardan biri kuru pastaları dizerken yere düşünce hemencecik yerden alıp yine yerine diziyordu.. ve tuvaleti sildikleri paspasla dükkanı siliyorlardı.. erkekler tuvaletten sonra el yıkamıyorlardı vs vs
02 Yorumla- +1 yıl
Nee ıyyy
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir fabrika veya tesise girerken, gúvenlik ziyaretçi kartına karşılık kimliğinizi istediğinde vermeyin. Buna yetkileri yok (gúvenlik amiriyim).
00 Yorumla
+1 yılEvet bazen disarda yemek yemenin gercekten cesaret isteyen bir is oldugunu dusunuyorum 😟🫤
10 Yorumla
+1 yılBunlar ezberlendi, gerek yok. Ülke zaten baştan aşağı kokuşmuş halde.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖğrencilikte
Arkadaşınız bir anda uzaklaştıysa sizden, sevgili yapmıştır
Tez konusunu bulmadığını söylüyorsa, bulmuştur ama sizinle paylaşmak istemez10 YorumlaZüccaciye ürünlerinde markalara takılmayın bizzat işin içinde olan biri olarak söylüyorum
10 Yorumla
+1 yılStajyer sağlıkçılar için söylüyorum damaryolunu açamadığımız da ya da damar patladığında yanımızdaki sağlıkçılar genelde bizi korumak ve hastayı ajite etmemek için damar yapınız çok inceymis sıkıntılıymış gibi şeyler söyleyebiliyorlar.
20 Yorumla
+1 yılDaya gitsin tavuk sosis tavuk sucuğu millet bedava olsun ama kaliteli olsun istiyor
00 Yorumla
+1 yılAnaokulunda çocukların gardrobundan hocalar yemek çalıyor
00 Yorumla
+1 yılVelilere cocugunuz zeki ama calismiyor az calissa yapacak denmesi
01 Yorumla- +1 yıl
Özellikle özel okullarda böyle söylerler ki kaçmasın müşteri
Hiçbir satıcıya güvenmemelisiniz (oto galericisinde satıcıyım) 😄
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı.
u +1 yılHamburgerin doğru olmadığına inanırım ama ızgara gibi yemekler genelde halkın gözü önünde pişiyor.
00 Yorumla Meslek sırrım yok.. genelde mesleğimizin düşmanı çok oluyor maalesef sadece bu
00 Yorumla
+1 yılGün içinde krakerle hayatıma devam ettiğim için şu an çok sevindim..
00 Yorumla
+1 yılGerekirse imkanlarınızı zorlayın ve TOKİ den ev almayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO lezzetle içtiğiniz çaylarda farenin aroması var. Çay fabrikasindaki kazanda çay cuvallarinin içinden ölü fare çıkmıştı. Sanırım çayın içinde oksijensiz kalıp ölmüştu.
00 YorumlaTereyağının içinde süt yok, köfteler etlerin artık çöpe gidilecek yerleri ile yapılır
016 Yorumla- +1 yıl
Nee
Hayir soylemem cok sirrimiz var (hemsireyim)
03 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu merak ettim ama:)) söyleyin lutfeeeeen
- +1 yıl
Skt’si yaklaşmış olanları hastalara enjekte ediyorsunuz
Eğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Televizyon ile ilgili bilmediğinizbir şey yoktur diye düşünüyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolejdeki tüm yalakalıklar sırf öğrencilerimizi ticarethanemizden almamanız içindir
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ffurkann2213 Edebiyat
Cevap sahibi+1 yıl@ffurkann_3 29
Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bir hata akımı sonucu çarpılıp ölmek istemiyorsanız evinizde bulunan sigorta kutusunda 30 mA artık akım anahtarı kullanın.
00 Yorumla
+1 yılUzun süre barlarda çalıştım en kalabalık mekanlarda baristaya bakıyordum bardaklar eğer yağlı değilse köpükle temizlenmez suyla üstünden geçilir yıkanmış gibi ters çevrilir iğrenç bence
14 Yorumla- +1 yıl
Iyyy
- +1 yıl
Öğkk
- +1 yıl
İyiki hiç alkol içmedim
- +1 yıl
Yani bunu bir çok bar yapar özellikle hızlı bardak değişim söz konusuysa
Gizli Üye(18-24)+1 yılMimarlar evinizi yaparken arkanızdan zevkinizle epey dalga geçiyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Ayıp
- +1 yıl
Zevkini mikeyim derler😂
+1 yılCafelerde kahvaltıcılarda başka müşterinin tabağından artan şeyleri diğer müşterinin tabağına koyuyorlar yani başka adamın ağzının değdiği sarelleyi reçeli sen yiyorsun böylece o cafede kar ediyor
22 Yorumla- +1 yıl
Madoda yapmazlar ama
- +1 yıl
Madoda arkadaşımın kahvesinde kocaman hamam böceği çıkmıştı :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılaktüel ürünleri kendimiz alıp, ertesi gün soranlara "bitti maalesef" diyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
:)
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin yüzünden öğlen yemekhanedeki kıymalı şeyi yiyemedim
00 Yorumla
+1 yılAnnem bulaşıkçı bende idari işlerde çalışıyordum. Tabaklar, çatallar, kaşıklar düzgün yıkanmıyor. İş yerlerinde yemek yemeyin!!! Her zaman ev yemekleri tüketin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlar rezalet halde
Allah kahretsin gerçekten00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDışarıda çok yiyip içmem ama soru ve cevapları sayesinde artık hiç yiyip içimiyicem 🥴🤢
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir enstrümana çalışırken notalari önce isimleri ve süresiyle okumak zaman tasarrufu saglayip gereksiz sinir bozukluğunun önüne geçer. Sevgiler.
00 YorumlaDoktorlar sizin düşündüğünüz kadar sıkıcı insanlar değiller
21 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir zaman böyle bir düşüncem olmadı ki, neden bunu yazma gereği duydun 😊😅
+1 yılKuyumculardan altın alırken işçiliğe dikkat edin 4000 tl lik ürünü 12000 e alırsınız satarken çok büyük zarar edersiniz.
00 Yorumlakauçuk bitkisi yaprağindan 2 adet koparıp tarçınlı suda 1 ay bekletip dikin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu neyın tarıfı
her şey'in peşinden gidersek ölelim biz o zaman neden yaşıyoruz ki.
00 Yorumla
+1 yılOtellerin bir çoğu pis ve böcek dolu (bunu 18 otelde ogrendim)
02 Yorumla- +1 yıl
Hepsimi
- +1 yıl
Atma yaaaa
+1 yılAkli olun dışarıda yemek yemez
10 Yorumla
+1 yılBizim hiç kârımız olmuyor gelişinden gelişinden😂
00 Yorumla
+1 yılSöylemem meslek sırrı
00 YorumlaBen akıllanmam yine yerim
00 YorumlaŞimdi ne iş yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılEğer yöneticiysen herşeyi görüp duyma
00 Yorumla
+1 yılÇakıl taşları üretim firmasi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılNe kasa reis olabilir mesela neler var
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026