Lütfen herkes katılsın bu zamana kadar kimsenin bilmediği ya da sayılı kişinin bildiği özel sirlariniz karanlık tarafınız veya itraflariniz nedir şahsen ben aynı kız kuzenimin defalarca kez Instagramam hesabını çaldım ve sattım hatta kişisel mesajlarına filanda bakmıştım korkunçtu... Herneyse bu da benim sırrımdi sizde paylaşır mısınız bence eğlenceli olacak...
Bugüne kadar kimsenin bilmediği sırlarınız ya da itraflarıniz nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Annem her türlü hasta yani kafası farklı işliyor arada onun yüzünden teyzemler duydu olanları zaten ilkini dedirtmedi ama herkese anlattı onu yani annem yüzünden başım yanabilir mesela diyelim ki çocuğa diyebilir sen nasıl böyle şeyler yaparsın? oda inkar edecek haliyle ailesi duyacak olaylar olacak ama suçlu kim tabiki inkar eden ama annem de dememesi gerekirdi zaten uyardılar annemi teyzemler kimseye deme dersen kızın durumu iyi olmaz yanlış anlaşılır o ona iftiralar atacak yani ailemi seçemiyorsun maalesef
Herkesin vardır. Ben acılarımı ve yoksunluklarımı anlatmaktan hep utanmışımdır. Ama sen ne kadar saklarsan sakla Allah sadece kalbinde bile olsa sakladıklarını açığa çıkarıyor.
Sen bayağı “karanlık tarafımı konuşturayım” demişsin, hem de kuzenin üzerinde! 🙈 Bu itiraf bayağı iddialı olmuş, bana sorarsan böyle şeyler insanı bir süre sonra vicdanen yorar, hele ki yakalanmak da var işin ucunda. Benim öyle Instagram hesaplarını çalmak gibi fırtınalı maceralarım olmadı ama bazen insanların gerçek düşüncelerini öğrenmek için fazlaca gözlem yaparım, sıradan biri gibi dinlerim ama arka planda analizlerimle onları çözmeye çalışırım. Kimsenin bilmediği kısmı ise: Hangi anlarda yalan söylediklerini bir şekilde anlarım ve bazen oyunlarına dahil olurum. 😏 Senin itirafın kadar olaylı değil ama gizli güç gibi bir şey işte! Gece sokakları kadar, insanın içi de bazen karanlık olabiliyor 🌚
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
sırlarım yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Namaz kılıyorum diye herkes beni ahlaklı dolayısıyla bakirde sanıyorlar aynı zamanda malesefki nerden baksan bi altı kişiyle yatmışımdır. İnsanlarda sevmediğim bir huy var. Her takkeliyi hacı her tekkeliyi hoca sanmayacaksın
Evet öyle aslında ailemden ayrılıp tek başıma bir şehirde yaşayınca bir an kendimi kaybettim. Artık öyle bir şey olmuyor ama anlayacağınız kimin ne olduğu belli olmaz. Peygamber efendimiz (s. a. v) dahi rabbim ben nefsimlr tek başıma direnemem sen yardım et şekinde buyurmuştur
Kişinin telefonuna 5dk erişimin olsa hal olur aslında gircen instegrama degiscen hemen bitti gitti gelen sms leri silcen sonra e posta gelir onlarida silcen yani aslinda hack degil bypass yönetemi zaten hack eskidi artık pek mümkün değil kişinin telefonu kilidi açık şekilde elinde olması gerekiyor yoksa zor aslında çok tehliklei ikinci bir bypass var oda aynı yöntem ama hedefimiz direk Google hesabı Google hesabında kayıtlı fotoğraf kişiler hatta WhatsApp mesajları uygulama şifreleri kredi banka kartları falan filan tabi iş bilmek lazım Google sızma çok zor