Eğitim & Kariyer Öğretmenim , değişik insanlar var maalesef okulda ne dersiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bilemiyorum ama Güncellemeler+1 yıl Yaş 29 bu arada yanlış olmuş Öğretmenim , değişik insanlar var maalesef okulda ne dersiniz? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her meslek grubunda her çeşit insan var 0 0 Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Değişik nedir hocam. Ne demek istediniz bide sizden başkaları anlayacak şekilde sorsaydınız keşke 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buraya da düştüyseniz asıl değişikleri burada göreceksiniz. 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 482 cevap paylaştı. Değişik insanlar her yerde olmadıkları hiç bir yer yok 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl rtkıp ıstegı attım kabul edermısınız bırsey sorucam da 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soruna ne cevap verelim şimdi değişik insanlar varmış okulunda ne diyelim Ne öğretmenisin sen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Takip isteğimi kabul eder misiniz size bisey sormak istiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ettim buyrun yazın Yorumla
sakinlessenecanim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir tek okulda yok değişik insanlar öğretmenim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef her yerde Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Değişik insanlar her yerde. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
gecenin1siyahı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir kadın olarak Allâh kolaylık versin 0 0 Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 803 cevap paylaştı. Sorununuz nedir? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yani yorucu vs oluyo onlar yüzünden Yorumla
Sempatiko44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Değişik derken anlamadim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sinir bozucu vs Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Merak Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Peki Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ne gibi değişik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yorucu sinir bozucu vs Yorumla GodOfWarAres +1 yıl doğal değil mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla GodOfWarAres +1 yıl tamam madem Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 682 cevap paylaştı. Ne gibi değişik? 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Yorucu sinir bozucu Yorumla Sitemkarım +1 yıl Onlar her yerde var , en azından hafta sonları görmüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Sitemkarım +1 yıl Tabii velilerin öğretmenle WhatsApp grubu varsa sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Derste falan yorucu oluyor Yorumla Sitemkarım +1 yıl Branş öğretmeni mi? İlkokul mu? Yorumla Soran +1 yıl Branş lise Yorumla Sitemkarım +1 yıl Ergenlerle uğraşmak gerçekten zor Yorumla Soran +1 yıl Aşırı hemde Yorumla Sitemkarım +1 yıl Birde idealist öğretmense emeğinin boşa gittiğini görmek bir o kadar da üzücü , hangi derse giriyorsunuz? Yorumla Soran +1 yıl Tarih dersi Yorumla Sitemkarım +1 yıl Özel okul mu devlet okulu mu? Yorumla Soran +1 yıl Devlet Yorumla Sitemkarım +1 yıl Devlet yine biraz daha iyi özel okulda parasıyla değil mi havası da vardır Yorumla Soran +1 yıl Tabiki bende öyle düşünüyorum ne gereği var Yorumla Sitemkarım +1 yıl Hocam dertlisiniz isterseniz konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Yazabilirsin Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 994 cevap paylaştı. Değişik derken 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl değişik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Her meslek grubunda her çeşit insan var
Değişik nedir hocam. Ne demek istediniz bide sizden başkaları anlayacak şekilde sorsaydınız keşke
Buraya da düştüyseniz asıl değişikleri burada göreceksiniz.
Değişik insanlar her yerde olmadıkları hiç bir yer yok
rtkıp ıstegı attım kabul edermısınız bırsey sorucam da
Soruna ne cevap verelim şimdi değişik insanlar varmış okulunda ne diyelim
Ne öğretmenisin sen
Takip isteğimi kabul eder misiniz size bisey sormak istiyorum
Ettim buyrun yazın
Bir tek okulda yok değişik insanlar öğretmenim
Maalesef her yerde
Değişik insanlar her yerde.
Maalesef
Ne gibi değişik insanlar?
Herkes tek tip mi olmalı?
Değişik öğretmen de var haha
nasıl degısık ınsanlar?
Bir kadın olarak Allâh kolaylık versin
Neye ne deriz
Merhaba birsey diyebilir miyim acaba
İnsanoğlu farklı farklıdır.
Sorununuz nedir?
Öyle yani yorucu vs oluyo onlar yüzünden
Değişik derken anlamadim
Sinir bozucu vs
Evli misin
Ne alaka
Merak
boş ver
Peki
ne gibi değişik
Yorucu sinir bozucu vs
doğal değil mi
Evet
tamam madem
Ne gibi değişik?
Yorucu sinir bozucu
Onlar her yerde var , en azından hafta sonları görmüyorsun
Maalesef
Tabii velilerin öğretmenle WhatsApp grubu varsa sıkıntı
Derste falan yorucu oluyor
Branş öğretmeni mi? İlkokul mu?
Branş lise
Ergenlerle uğraşmak gerçekten zor
Aşırı hemde
Birde idealist öğretmense emeğinin boşa gittiğini görmek bir o kadar da üzücü , hangi derse giriyorsunuz?
Tarih dersi
Özel okul mu devlet okulu mu?
Devlet
Devlet yine biraz daha iyi özel okulda parasıyla değil mi havası da vardır
Tabiki bende öyle düşünüyorum ne gereği var
Hocam dertlisiniz isterseniz konuşalım
Yazabilirsin
nasıl degişik
Değişik derken
Sabır sabır sabır
Nasıl değişik