Arkadaşlar yks sayısaldan gidip atıyorum 1 milyon olsun böyle bir sıralamada bıraktım diyelim tekrar girip 3k veya 5k yapabilirmiyim doğru bir çalışmayla ben depremzedeyim depremden dolayı baya kötü etkilendim deprasyona felan girdim bu senem berbat geçti bir diğer sorumda diğer sene dershane gitmemeyi düşünüyorum çünkü orada benden iyileri gördükçe moralim bozuluyor o yüzden düzgün bir çalışma sürdüremedim diğer sene koçluk ve birebir ders almayı düşünüyorum hangisi mantıklı cevaplayanlara şimdiden teşekkür dileklerimi iletiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum öncelikle merhaba,
Soruna cevap verecektim ve 1 saat önce olduğunu görünce baya dolu dolu bir yazı yazmayı düşünüyorum.
Şimdi ben her ne kadar eşit ağırlıkçı da olsam dersler çalışınca yapılıyor. Sen sanırım ilk kez gireceksin ve kötü yapacağını düşünüyorsun ve seneye tekrar gireceksin ve bu seferde derece yapmak istiyorsun. Eğer böyleyse 1 senede çok rahat calışırsın ama çalışacaksan çok ciddi çalışmalısın yaparsın insanlar yapıyor sende yaparsın en yapmasını beklemediğim çocuklar 11. 12. Sınıfta bir çalıştılar derece yaptılar. 9da kimyası 10 olan kişiler Türkiye de 29. oldu ve sayısalda. Sende yaparsın. Yapmak içinde çalışmak lazım. Bence kütüphaneye git dershaneye gitmeni önermem. İnternette her konuyu anlatan hocalar var ve sana şunu söyleyeyim doping hafıza sonra kunduz gibi programları satın al eğer maddiyatın varsa çok çok yardımcı olurlar gerçekten çok işe yarıyor kötülemek için yorum yapanları takma. Kendine de ki işte ben bugün kütüphanede şu kadar duracağım o kadar dur ve çalış. Ara sıra başka kütüphanelere git. Orada 50yasinda entel kişiler çalışıyor. 15 yaşında çocuklar kitap okuyor. 8e gidenler çalışıyor. Çok güzel ortam. Kulaklığını tak dersini dinle internetten. tytde sözel soracaklar sözel derslerde ezber yap birde paragraf çöz. Ezber sorular mutlaka çıkıyor onları ezberle halledersin. Okuduğunu anlamada paragrafla çözersin. Ama kitap falan okumanı önermem okuyacaksan da edebiyat derslerinde gördüğün yazarların eserlerini oku çünkü hikayeyi okuyunca akında öyle bir kalır ki yazar ismi unutman imkansız olur. 20 sene sonra bile hatırlarsın. Sayısalı da soru çözerek yap. Başka türlü çözülmez sayısal. Bol bol soru çöz. Zaten görürsün soru tipleri benziyor birbirlerine. Deneme çöz sonra. Günde 8 saat çalışırsan kesin derece yaparsın kör gelse o bile yapar 5k falan bilmiyorum ama en kötü bolu dediklerimi yaparsan 70k gelir.
Teşekkür ederim moral verdiğin için ben depremden sonra çok etkilendim evden dışarı çıkmadım aşırı kilo aldım odam felan dağınık zaten görünce depresyona girdiğimi anlarsın ben 9. sınıf yabancı ortam geldi ve fazla iyi geçmedi birde uzaktan eğitim olunca sıkıntı 10. sınıf da sadece matematik ağırlıklı ilerliyordum hatta o zaman özel hocam vardı diğer dersler yine boştu 11'de ise tyt başladım ama 11'in dengesini tutturamadım ve nasıl ilerleyeceğim bilmiyordum dershaneye gidiyordum saçma saçma ödevler verip çözmemi bekliyorlar ama ben nasıl konu çalışmam gerektiğini bile doğru düzgün beceremiyordum öğrendim sanıyordum belli süre geçtikten sonra tekrar aynı konuya çalışıyorum bir ilerleme kaydedemeyince çalışmayı yavaşlattım yani iyice gevşettim ardından Şubat oldu deprem ardından Ankaranın bir ilçesine yerleştik hala da orada yaşıyorum bu ilçe bize ev felan ayarladılar ve biz 3 aile kaldık bizim deprem bölgesinde akrabalarım var hatta hepsi deprem bölgesinde işte 3 aile kalınca kuzenlerde olunca ister istemez ders çalışamıyorsun takılmacalar onlar memleketine döndü bende yine aynı ilçedeydim yaz zaten kardeşime bakmakla olsun devamlı yok tatil felan ailem peşinden götürüyordu ardından eylül başladı bende açık öğretimdeyim 12. sınıf dershaneye yazıldım bana dedilerki türkçe mat ağırlık ver bende gidiyorum felan çalışıyorum denememe baktım yine aynı hiçbir zaman 1 veya 2 net yükselmiyor dershanede nasıl çalıştıgım olsun psikolojim nasıl hiç yardımcı olmuyorlar birde dershanemizin en kötü sınıfındayım umursadıkları yok ben de karar verdim tıp kazanıp herkese kendimi kanıtlayacağım ben bu işi para için değil insanlara yardım edip rızalarıni kazanmak için yapmak istiyorum Allah izin verirse.
Neden yapamayasin