Sevgilim senelerdir polis olmak istiyor ama çabalamıyor onu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama böyle nasıl geleceğimiz olacak?

Ben 2. Sınıf hukuk öğrencisiyim iki senedir sevgilim var. Erkek arkadaşım tanıştığımızda polis olmak istiyordu o sene kazanamadı diğer sene de kazanamadı babasının vefat etmesinin de bir payı var ama çalışmamıştı. Bu onun dördüncü kez sınava girişiydi. Kıydırık bir bölüm okuyor şu an ama bu bölümle bir meslek elde edemeyeceğini ikimizde biliyoruz. Ben polis olsun istiyorum. Bu sene sınava girmeyecek ama diğer senede kazanır mı bilmiyorum. Kazanmazsa ne yapacağım? Aileme ne diyeceğim. Ben artık üçüncü sınıfı bitirmiş olacağım o ne zaman bizim için bir şeylere başlamış olacak? Ben gelecek odaklı bir insanım ve bunlar beni geriyor. Ona köpek gibi aşığım ama yine kazanmazsa sevgi karın doyurmayacak ve ben ondan ayrılacağım. Bunu ona da söyledim. Çalışacağını söyledi ama ben güvenemiyorum bunu kafama takıyorum. Ne yapmalıyım? Ne yapmalıyız?

Sevgilim senelerdir polis olmak istiyor ama çabalamıyor onu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama böyle nasıl geleceğimiz olacak?