Sevgilimin polis olmasını istemiyorum?

2 yıllık ciddi bir ilişkimiz var sadece aileler birbiriyle tanışmadı ben onun annesiyle oda benim babam ve annemle tanıştı akrabalarda bizi biliyor

Sevgilim polis olmak istiyor sağlık ve koşu mülakatını tam puanla geçti şimdi sadece sözlü mülakat kaldı ondanda geçeceğine eminim ama ben en başından beri istemiyorum bana başvuru yaptım dediğinde bile üzüldüm 6 ay onsuz ne yapacağım ya değişirse orada psikolojisi nasıl olur gibi ve okullar karma olacak ya gönlü başkasına kayarsa çok korkuyorum ona çok güveniyorum ama çok korkuyorum ve yeni açıklanan kararla artık 6 ay değil 10 ay olmuş 10 ay onsuz nasıl yapacağım mesleğe geçer geçmez evlenmeyi düşünüyoruz ailelerde biliyor bunu peki ya gurbette nasıl yapacağım polisliğe başvuru yaptım diyince çok ağladım ama tabiki o bir şey bilmiyor hep destekledim yanında oldum üzüntümü kendi içimde yaşadım her zaman bana srnin sayende buralara geldim en büyük destekçim sensin der

sadece polis olmanı istemezdim diye bahsetmiştim oda zorluklarından dolayı felan

Çok üzülüyorum istemeden nasıl atlatacağım ben bunu

Güncellemeler
1 yıl
Biz 2 yıldır zaten ayda 1 kere 2 3 saat vakit geçirebiliyoruz ve babasıyla çiftçilik yaptığı için 24saatte 1 saat bile vakit geçiremiyoruz bu böylesine zorken 10 ay nasıl geçecek en azından şu an aynı şehirdeyiz ve bi şekilde birbirimizi görüyoruz ama bu sefer farklı şehirlerde olcaz çok uzağımda olursa onu görmeden ne yapacağım
Sevgilimin polis olmasını istemiyorum?