Arkadaşlar yurt dışında yaşamış biri olarak söylüyorum en şikayetçi olduğum konu “doktor randevusu” dur. Doktor eksikliği inanılmaz derecede var. Kolay kolay randevu asla bulunmuyor ve işin garip kısmı madem bu kadar doktor eksikliği var üniversite sınavını neden bu şekilde zorlaştırıyorsunuz ben bunu merak ediyorum. Ha basit sorular sorup her önüne geleni doktor yapsınlar demiyorum. Sadece tıp puanlarının bu kadar yüksek ve sınavın bu kadar zor olmasına gerek yok diyorum. Hiçbir ülkede bu kadar zor değil doktor olmak.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkesin bilmediği her konuda herbokolog olup akıl vermeye kalkması
Haklısın
"Müslümanım" diyen insanların yurt dışındaki yahudi veya hristiyan olanlardan daha ahlaksız olması
Onların muslumanlıkla alakası yok islam ahlak dinidir ve ulkenin rahat yarısı ahlakın ne demek oldugunu bilmiyor
Kesinlikle sana katılıyorum. Bu oran aslında yarısı bile değil %75 %25 yani. Benim en memnun olmadığım konu ahlaksızlık ve sözde Müslümanlık
Kimsenin ahlak umrunda değil bu arada. Herkes Müslümanlığı ibadet yapmaktan ibaret sanıyor maalesef
İslamda gonul kırmak kabeyi yıkmak gibidir diye bir hadis var. Bu hadisin ne kadar buyuk olduğunun farkında mısın
İnsanlar sadece bu hadise bakarak islamın ırkçılığı , kalp kırmayı , kotu davranmayı desteklemediğini anlardı
Maalesef öyle ama hadisler kimin umurunda? İnsanlar 5 vakit namaz kılıyor ama dedikodu yapıyor, insanlara iftira atıyor, yalan söylüyor, haram yiyor. Çok enteresan bir zamandan geçiyoruz ve gün geçtikçe de bozuluyoruz
Detayı hiç okumadım ama genel olarak torpilin çok olması canımı sıkıyor
Ay Türkiyede torpil nerde var Allah aşkına sen hayatında rüşvetin ve torpilin çok oldugu yerde yaşamamışsın ben sadece özel yerlerde torpil gordum turkiyede. Mesela ozel okul ozel hastane vs işe alma konusunda biraz torpil geçiliyor bazılarına
Aynen can sıkıcı değil mi sonuçta bir kişi de olsa onun hakkına girilmiş oluyor adam o kadar mülakatlara gidiyor eleniyor niye mülakatı yapan kişi tanıdık birini alacak
Valla haksızlık ama kesinlikle devlet dairelerinde ben torpil gormedim. Mesela universiteye herkes kendi puanıyla yerleşiyor. Ben devlet univeristelerinde hiç parayla yerleşen gormedim yani
Orası öyle tabi
bende tam tersi randevuların dahada azaltılmasını istiyorum bir poliklinik ortalama günde 100 kişiye vizit veriyor doktor en fazla 1.5 dk ilgileniyor başından savıyor soru sormaya korkar olduk devlet hastanesi sadece fakirlere özel olmalı
Aynı şeyi soyledim ben. Doktor eksikliği var dedim ya. Doktorlar çok olsa hastalar 3 4 doktora bolunse doktor hastasıyla daha çok ilgilenebilir
hayır doktor eksikliği yok doktorlar lakayıt iş beğenmiyor poliklinik 9-5 arası çalışıyo çoğu doktor 10da geliyor 4.5 gibi çıkıyor yurtdışına kaçanda çok deniyor ama her sene mezun alıyor kısacası doktor bilerek fazla almıyolar
Sebebini bilmiyorum ama cidden doktorlar saatlere dikkat etmiyorlar öğle arası 1de bitiyor ama doktor 2de anca geliyor bu yanlış bir şey. Ama yine de doktor eksikliği cidden var bizim burdaki hastanede her polikinlikten sadece 1 doktor var
Hastane kocaman bir hastane ama yine de her branştan sadece bir doktor
siz hangi ülkeden geldiniz
Bizim doktorlar gidiyorlar kanka
Benim de babam doktor cidden hastanelere ve doktorlara bıçak çekme saldırma olayları arttı
Aynen öyle uzmanlar da pratisyenler de gidiyorlar
kadınlarla konuşmak çok zor D:
🤦♀️ çunku yuz verilmesini haketmiyorsunuz
Sende çok sert vurdun ya
Multeciler
Dünyanın tüm ülkelerini gez her yerde mülteci var 🤦♀️ yapacak bir şey yok. Suç devletin şöyle bir örnek vereceğim. Almanya multecileri belli oranlarla ülkenin tüm şehirlerine köylerine ve mahallelerine dağıttı kimse kafasına gore istediği yerde yaşamıyor. Türkiyede ki sorun ise şu devlet multecileri duzenlemedi. Onları türkiyenin tüm şehirlerine dağıtmış olsa hadi her sokakta atıyorum 10 multeci aile olsa goze batmazlardı ve kimseyi rahatsız da etmezlerdi. Ama onlar toplanıp toplanıp aynı mahallede yaşıyorlar ve izdiham yaşanıp aşırı göze batıyorlar. Bir mahallede atıyorum 300 multeci aile varken bir mahallede 20 tane var bu şekilde dengesizlikler var. Bir mahallede göze batarken bir mahallede varlıkları hissedilmiyor bile. Bu tür dengesizlikler çözülse en azından cidden guzel olacak
İlk defa bir kız ciddi ciddi uzun uzun cümle kurmuş. Siyaset havamda olsam güzel devam ettirirdik bu muhabbeti başka zamana artık 😂
Ya hayır oku ya boşuna yazmış olmayayım iki saattir yazıyorum. Hadi ya dinlene dinlene oku
Dinlene dinleme oku 😂
Her ülkede mülteci sorunu var lakin. Diğer ülkeler multecilerin bile seçkin kişilerine yer verirken. Bize suç dosyası en kalabalık en fakirleri kaldı. Çünkü hükümet mülteci üzerinden hem maddi kazanç hem manevi oy kazancı sağladi. Faiz haram diyip faizleri düşürüp. Sonra ekonomi battı faizleri yükseltmek lazım diyerek dalga geçen bir sirkiye devletinden de anca bu beklenir zaten.
Yok valla ben kendim gördüm oyle zengin ya da seçkin multeci yok bizimkilerin aynısı. Ama devlet onlara haddini ogretmiş. Oy ne kadar kazanıldı bilmiyorum ama ben çok oy kazanıldığını dusunmuyorum cunku sadece universite mezunu olan multecilere vatandaşlık verildi yani haberlerde bunun sayısı yaklaşık olarak 300 bin olarak gozukuyordu. Yani hadi hepsi oyunu kullanmış olsun yine de 300 bin oyun çok etkisi olacağını dusunmuyorum. Maddi kazanç sağlandığı tartışılmaz ama bu da devlete gelen bir kardır yani ekonomiye de şuphesiz katkısı var. Bence tek sorun devlet onları duzenlemedi.