Sevdiklerimle, başarımı isteyenlerle bunu kutlamaya dönüştürürdüm ve davet düzenlerdim düzenlerim de böyle durumlar da.😄💃🏻🥳

Sevdiklerimle, başarımı isteyenlerle bunu kutlamaya dönüştürürdüm ve davet düzenlerdim düzenlerim de böyle durumlar da.😄💃🏻🥳

Başardığım bir işin sonucunu ödüllendirmek için, sevdiklerimle ve başarıya inananlarla birlikte kutlama yapardım. Belki bir akşam yemeği, belki bir parti düzenler, birlikte keyifli zaman geçirirdik. Bu ödül, birlikte geçirilen anların değeri ve destekleyici bir topluluğun varlığı olurdu.
Bilmiyorum düşünmedim. ama ben her zaman sevilmek isterdim. bu yüzden de hayatta sevgiyi hak ettiğim için bunu yaşamak huzur bulmak ve dertlerimin de artık geçmesini isterdim.. tabi ki de bunun olması zor gibi görünüyor ama bir gün başarabilirim. asıl ödül de bunu başarmak zaten
Teşekkür ederim ✨
Rica ederimm☀️
Günaydın aynı zaman da ☺️
Günaydınn☀️🍀
Mutlaka başka bir gözün görmesini değerlendirmesini isterdim. Bana göre mükemmel dahi görünse de örneğin @Biscolatagirl sende bir bak eksik var mı acaba diye sorar sonra ödül verirdim.
Evet kesinlikle bende dışarıdan nasıl olduğu konusunda değer verdiğim kişilere sorarım.✨
Bende seninle aynı fikirdeyim 🙂🌸
🌸🌸
Teşekkür ederim 🌸🙏
Rica ederimm tatlış💐✨
Cevap
5Cevap
Dinlenmek. O kadar strese girmişim, gidip dinlenirim.
Doğrusun🌺
Güzel bir kebap ısmarlardim kendime ya da şık bir. kiyafet alırdım..
Mis miss🌸👌🏻
Çok doğru🌹🌺
Gidiyorum pilavcıya bol tavuklu pilavımı söylüyorum, sonra geçiyorum Üsküdar'a bir türk kahvesi söylüyorum kendime eve geçerken de valideye istediği bişeyi alıyorum,2 3 kilo artık duruma göre mama alıp yolda dağıta dağıta eve dönüyorum.
Ne olduğuna göre değişse de İSKENDER✨ yerdim ya 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Bir Bursalı olarak en güzel ödül kategorisinden🌹
🤤🤤🎀
🌹🌺🍀
Ben kendimi ödüllendirmem genelde bu dostlarla güzel bir yemek yiyerek olur veya ailemle.
Benim ödülüm genelde prim. Onun üzerine çalışıyorum.
Erken emeklilik 😅
Ahahah cok iyi👌🏻😄
Başaramadık abi
Dünya turuna çıkmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?