Hangisi daha mantıklı. Malum yaş geçiyor. Okumak istediğim bir şey.. ama bilmiyorum. Hayata geç kalıyorum hissi de var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okuma meslek öğren yaş geçmiş. Ben ingiliz dili ve edebiyatı okudum mesleği yapmıyorum mesela
Peki neden mesleği yapmadın ve meslek olarak ne yapıyorsun
Kurslarda 17 bin liraya mı sürünseydim? Gayrimenkul danışmanıyım
Yok canım sebebini öğrenmek için sordum:D yargı cümlesi olarak değil. Ben de dili üni mezunu olma açısından tercih edeceğim. Zaten illa meslek katsın diye değil. Kendimi bi alanda geliştirmek amacım var beraberinde. Ama uzaktan eğitim mantıklı mı bilemedim sormak istedim
Uzaktan açıktan bir işe yaramaz
Açıktan ile uzaktan aynı değil
Biliyorum
Örgütle ne tür bi farkı var
23 yasindasin. hayat daha sana ugramadi bile neyin gec kalmislik hissi bu sekerim kendine gel istedigin bolumu oku yeni kisiler tani ve korkmadan yasa
Uzaktan egitim saglik sorunlari olan ve engelliler icin var. Eger bir problemin yoksa bosuna yazma.
Engelliyim işte 23 yaş tam engellilik yaşı
Okuyup çalışırım gücünü kendinde görüyorsan uzaktan, görmüyorsan örgün ve çok iyi ders çalış derim
Nasıl fark olur uzaktan okusam
Ders saatleri işe denk gelir, çözüm aramak durumunda kalırsın. Uzaktan olduğu için basitmiş gibi gelir rehavet yaratır. Diploma da artık uzaktan ibaresi geçiyor. Avantaj olarak hem iş görüp hayatın içinde olup hem okursun.
Uzaktan ibaresi sıkıntı yaratıyor mu
Bilgine göre değişkenlik gösterir. Çok iyi bildiğin iş ise zaten deneme süresi denilen süreçte fark yaratırsın
Anladom teşekkür ederim
Kendine iyi davran en iyi teşekkür olur
O zor biraz
O neden
Kafam allal bullak bi şey yapamıyorum pek
Sakin ol hepsini yapmaya vaktin var. Kendine bakmak için bile bir kaç gün ayırabilirsin. Her ne olursa olsun önemli olan sensin en başta
Doğru
Kendine iyi davranmaya başla ama erteleme lütfen
Nası yapıcam bilmiyorum
Niteliklerini, potansiyelini ve yapacaklarını düşün daha sonra yapabileceklerini düşünerek başlayabilirsin
Sen kaç yaşındasın
30
Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Neyin doğru olduğunu da
Rahatla biraz sakin ol zaman ver kendine acele bir şey yapmana gerek yok ki
Haklısın
Kendine iyi davranmaya başlayabilirsin o zaman :)
Öyle yapıcam umuyorum
Yaparsın biraz kendine inan lütfen
İnancım var da gücüm motivasyonum yok
Motivasyonun kendi hayatını oluşturmak amaçlı olsun. Dilediğin şekilde yaşayabileceğin bir hayatın olacak. Gücün için seni yoran ne var onu bilmek lazım
Geç kalma korkusu olabilit
30 yaşındayım okul bitirmedim sen düşün ne kadar avantajlısın
Ne yaptın peki
Çalışıyorum ve yaşım 30 da olsa bir okul bitirme düşüncesindeyim. Yenilenmeli ve hayata devam etmeliyim.
Evet
Ben bahane ürettim zamanında kendimi de zora soktum yapamadım. Sen aynı hatayı yapma pişman olma
Erteleme rahatsızlığın mı vardı
Oluşuyor, kimse olmayınca yanında... Bir çok zaman fiziksel oluyormuş gibi olsa da düşünce olarak olmuyorlar... Başarı için hiç biri bahane değil lakin düşünebiliyorsan fark yaratabiliyorsun eğer yalnız kalıp körelirsen hayat geçiyor. şu an sen bu konu da avantajlısın
Avantajım ne
Fikir alabiliyorsun. Bunu düşünecek bakış açısına sahipsin. Zamanın var. Bu görecelilikte düşünce yapın yani yeterliliğinde var.
Bilmiyorum
Naz mı yapıyosun sen :D
Ahah yok ya
Ona bilmiyorum. Buna yapamam bu kadar umutsuz olmaaaa
Konuşalım mı
Çalışıyorum şu an mesajlaşabilirim
37 mesaj olmuş https://www.instagram.com/muhammets_/ buradan yazabilirsen sürekli açmamış olurum sevinirim
Müsait oldığunda telde konuşuruz
Buradan numara yazılmaz ki
Şimdi yazma sonra konuşuruz o zaman
Olur
Bence üniversite ortamını herkesin görmesi gerek hem sosyal açıdanda seni her zaman ileri atıcak bişey bence
Ben kesinlikle örgünden giderdim