iki yıldır bu sektördeyim artık değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Isın nasıl bır ıştı tekstılde?
makinacı
Nasıl öğrendin acaba onu sıfırdan mı ben de tekstıl yerlerını merak edıyorum
sıfırdan öğrettiler hemen öğrndim kolay zaten ama tekstil işi yorucu ve sıkıcı maaşlar düşük
Ne kadar alıyordun 20 lı yaşlarda bı kız yapabılır mı kolaylıkla? Ben okuduğum bölümü sevmıyorum ve sanırım tekstıllere düşücem. Kötü davranırlar mı?
Ve çok zayufum 40 kilo. Agır iş var mı orada?
Mesela sadece tekstile gıderek hayatımı idame ettirebilir mıyım tek yaşamak istesem?
Ve garantı bır iş mı durduk yere çıkarırlar mı?
tekstilde yükdelemezsin bence başka işler bak. asgari ücret veriyorlar ama inanki deymez herşeyi ben yapıyorum çok yorucu. senin okuduğun bölüm ne?
asgari ücretle tek yaşanmaz ve tekstilde işten çıkarsalar bile hemen başka yerde iş bulabilirsin. ama bence tekstil pis işş. hertrafın ip oluyor pisleniyor kıyafetlerin
Ben 2 yıllık sağlk okudum da bilmiyorum tekstil nıye daha cazıp gelıyo ya en azından ısın bellıdır hanı ben böyle unı okuyunca memur olunca her ısı kendın yapman lazım ve sana asırı güveniuolar ben daha buyumedım kı bana nası güvensınler. Tekstilde sana yapamayacağın bır ise abla bu durum oldu koş bakıver demezler. Hepnaynı seylerı yaparsın dıye düşünüyorum o yüzden kolay geliyor
Asgarı ücretle kırada oturup faturaları ödeyemez mıyım? + olarak hijyen ve yemek ihtiyacı. Mınımumda düşününce nasıl yetmez abla
merak etme memur olmak için sorumluluk almazsın tekstile göre daha kolaydır. asıl memurda sadece tek bir işin vardır ama tekstilde çalışırken çay da koyarsın tuvaletide yıkatırlar. hiç göründüpü gibi değl cidden. istersen bir konfeksiyona git başvur ilk günden nasıl bir ortam olduğunu görürsün. memurun maaşı daha yüksek ve daha temiz ortamda çalışacaksın konfeksiyonda her tipten insan var. asgari ücret ile insan gibi yaşayamazsın ama memur olsan bayramların belli olur ikramiyelerin olur maaşın zzam olr. her sene tatile gidersin ama tekstilde ne zam yaparlar nede tatil verirler.
İşte tekstılde bı şey olunca senı en fazla akıl kullanmayacağın şeyler ıcın kullanırlar. Benımm dediğim şu mesela sana gece tüm hastaneyı emanet edıp gıdıyolar. Oha ama ben daha buyumedım bunları nasıl yapayım? Yanı gozlerı onun nde verdıklerı iş tuvalet temızlemek ve akıl kullanmak lazım degılse cıdden benı büyük insan olarak görmesınler yeter ya. Cıdden sorunum var bununla ilgili
hastanede tek sen olmuyorsun ki? hem sen hastanenin müdürü değilsin sorumluluk sende olmuyor şunu öğren önce. tamam o kadar okumuşsun git tekstilde tuvalet temizle. ilerde ağlarsın burada
Yeteneğine göre karar ver
şarkıcı olmak istiyorum
Market
Gel markete
Burger king