Evet, okumanın yaş kuralı yok fakat her yaştan sonra her meslek olmuyor. Mezun olursun ama işe alınma vs gibi özel sektör olsun kamu kurumu olsun çoğu yer yaş sınırı ve tecrübe yılı ekliyor. Bu açıdan bakılınca maalesef okumanın yaşı var.
Ben kendi gittiğim üniversitede bile koca koca kadınları adamları üniversitesiye gelmiş gördüm. Sorsanız o işi yapıyor mu şimdi diye hayır yapmıyorlar. Erkekler çalışmamak veya kız kovalamak için, kadınlar da sülalede saygınlık ve aile ortamından uzaklaşmak için çoğu zaman 30 yaşından sonra üniversiteye gelesi geliyor… kimi insanlar “okumanın yaşı yoktur “ lafına o kadar bel bağlıyor ki artık çalışıp hayat düzeni oturtması gerektiği yaşta üniversiteye hazırlanası, okuyası geliyor. Oysa aile zengin değil, mezun olsa 30dan sonra hem yaş sınırına takılacak hem tecrübe yok işi oldukça zor ama işte tutunmuş bir umuda işte… bu konulara açıklık getirilmesi gerktiği kanısında biri olarak gözlem ve düşüncelerimi paylaştım. Sizlerin gözlem ve düşüncelerini merak ediyorum?
Ben kendi gittiğim üniversitede bile koca koca kadınları adamları üniversitesiye gelmiş gördüm. Sorsanız o işi yapıyor mu şimdi diye hayır yapmıyorlar. Erkekler çalışmamak veya kız kovalamak için, kadınlar da sülalede saygınlık ve aile ortamından uzaklaşmak için çoğu zaman 30 yaşından sonra üniversiteye gelesi geliyor… kimi insanlar “okumanın yaşı yoktur “ lafına o kadar bel bağlıyor ki artık çalışıp hayat düzeni oturtması gerektiği yaşta üniversiteye hazırlanası, okuyası geliyor. Oysa aile zengin değil, mezun olsa 30dan sonra hem yaş sınırına takılacak hem tecrübe yok işi oldukça zor ama işte tutunmuş bir umuda işte… bu konulara açıklık getirilmesi gerktiği kanısında biri olarak gözlem ve düşüncelerimi paylaştım. Sizlerin gözlem ve düşüncelerini merak ediyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence okumak gerekli her zaman
Okumak gereksiz diyen yok. Bazı şeylerin yaşı var diyoruz içerikte zaten iyi okumanı tavsiye ederim
Türkiye şartları maalesef
Haklısın knks