Herkes yerini bilecek ulaan
Evet
Hayır
Herkes yerini bilecek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkes yerini bilecek ulaan
En ama en fazla 5 yaş olmalı, kimin küçük kimin büyük olduğu farketmez ama en fazla 5 olmalı.
Nedeni ise bence kuşak farkı 5 yaş ile en aza iniyor, 5 den sonrası kuşak farkını dayatıyor bana göre
Cicim ayları geçene kadar umursanmayan yaş farkı zamanla anlaşılamamaktan ötürü sürekli kavga gürültüyle ortaya çıkar. Yaş farkını umursamamak en büyük pişmanlık sebebi olabilir.
Sedat Peker; ben ne alaka 😂😂
Populer soru yapacak tek kişi oydu ahaha
Vallaha olmuş 😄 akıllı bir strateji
🙏✨🎈
Cevap
22Cevap
Yaş farkı önemli bir unsurdur.. Başlangıçta sorun olmasa bile ilerleyen zamanlarda muhakkak problem olacaktır..
Hayır katılmıyorum. aşk da yaş önemli tabi ki de zaten aşk diye bir şey yok ki herkes tipe bakıp paraya bakıp seçiyor. ben mesela kendimden küçük bir kız ile sevgili olmak istemezdim olgun kadın ile sevgili olurdum
Açıkçası katılmıyorum çünkü genel olarak şunu gördüm Her zaman yaş farkı çok olduğu zaman kıskançlıklar ve özgüvensizlikler çok fazla oluyor, benim halam vardı kendisi 40 yaşına yakın hatta 45 yaşında eniştem vardı 25-30 yaşında aralarında bayağı sorun yaşıyorlardı tabii sonra eniştem vefat etti
Önemli yaş farkı.
Babam yasnda adamla bn nasl beraber olurum da bunun önemi olmaz. Kızı yaşındaki torunu yaşındaki kızlarla oynasmak icn daha ne saçma iddialar ortaya çıkacak baklm
Çıkar amaçlı bir hikaye uydurulduğu doğrudur
hayır katılmıyorum. Yani ben kendimden örnek vereyim. 39 yaşındayım. Spor vs yaptığım için vücut yaşım 30 ama yine de 25 yaşında bir insanı ile ilişki hakkım olmadığını düşünüyorum. Yani bir kadın da genç birini isteyebilir. Aynı kuşaktan daha rahat anlaşabilir. Yani insan istiyor ama haksızlık olacağını düşündüğü için yalnızlık daha ağır basıyor. Açıkçası ben bıraktım o işleri. ha çok zor geliyor yalnızlık ama kimseye kapıyı açmazsanız sorun olmuyor. Ne üzüyorsunuz nede üzülüyorsunuz
Hayır. Yaş önemsiz diyerek küçücük kızların babası yaşında adamlarla birlikte olması da, küçük çocukların annesi yaşında kadınlarla bir arada olması saçma. Olamaz diyemem çünkü herkesin kendi tercihi. Ama normal değil ve arkasındaki sebepler de illa çocukluk travmalarına vs dayanır
Denemiş biri olarak söylüyorum. Mutlaka bir sorun çıkıyor. Yürüten kişiler de var. Belki sorun bendedir ama bende yürümüyor. Kendimden belli bir yaşa kadar büyük olabilir ama küçük olan sıkıntı.
Evet yoktur ama şöyle bir şey var ki kimi adamım diye gezinen kardeşim 35 yaş üstü olup daha yeni reşit olmuş kızlarla konuşabilicek seviyede karakter yoksunu. 20'nin altına nasıl ilgi duyabilirler anlamak zor şerefleri yok
18 yaşındaki kızın 40 yaşındaki adamla takılması bana garip geliyo
Yaş farkı her zaman önemli sadece aşkta değil arkadaşlıkta da önemlidir
Yaş farkı önemsiz diyenlerin amacı aşk değil zaten.
takan yok bence
50 yaşındaki 22 yaşındakiyle evlenebiliyor
alan veren memnunsa diyecek şey yok
ama bence yaş farkı önemlidir
ve yaş farkından çok uyum daha önemlidir
uyum sağlandığı zaman oluyor zaten
Önemli değil bence. Anlaşmak önemli. Ama 15 i de geçmemeli.
Aşırı olmadığı sürece pek önemi yok. 0-8 arası fark olabilir.
Ufagin buyuk büyüğün ufak takılması yalis herkes dengi degine
Yaş sınırı çok önemli bence yani bu zamanda pek takılmasada önemli bişey 10 yaş büyük biriyle düşünürsen huylarınız falan yakın olmaz sen kendi yaşına göre davranmak istersin ama o biraz daha olgun davranır ve güzel bişey değil
Belirli bir sınır var yasal sınırın üstünde olmalı çok fazla jenerasyon girmemeli.
Katılmıyorum, önemi var.
Ben önemsiyorum benim için önemli...
Nasıl önemli değil
Kesinlikle önemli diye düşünüyorum
Hayır, katılmıyorum
Hyr çok onemli
Kesinlikle katılmıyorum tamamen hikaye
belli bir yaş farkı olmalı
Herkes yerini bilecek
Hayır katılmıyorum bence önemli
Herkes yerini bilsinnn
Yaş sadece rakamlardan ibarettir