Güncellemeler
+1 yıl
Süre kisalinca stresim öyle artıyor ki beynim sınavın dörtte birinde donuyor resmen sonra açılmaya başlıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Satrançta bile süre artınca kaliteli oyuncuları çok zorladigim veya yendigim zamanlar artarken hızlı tempolarda performansım düşüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kısa sürede iyi sonuç almak ancak pratikle olur. Bir süre sonra bir şeyleri görünce nasıl düşünmeniz gerektiğini öğreniyorsunuz ve bu refleks haline geliyor.
Evet ama bende anksiyete bozukluğu da var. Aslında sınavların daha seçici ve kreatif soruları uzun sürelerde içermesi daha mantıklı
Bu sınavın neyi ölçmek istediğine göre değişir. O konuda ne kadar pratiğin olduğunu ve ne kadar hızlı karar verebildiğini ölçmek istiyorlarsa kısa süre verirler. Zor ve az rastlanır bir durum karşısında yeni şeyler düşünebiliyor musun ölçmek isterlerse uzun süre verirler.
arada olur tabi
Mesela bugün ALESe girdim ve öyle stres oldum ki normalde çok kısa sürede cozdugum soruları silip silip tekrar çözdüm ona rağmen 32 net falan geliyor ve yaklaşık 68-73 arası bir puan gelecek ama soruların hepsini yapabiliyorum zorlaşması hiçbir şey değiştirmiyor. Süre uzayınca sorular çok zor ve seçici hale gelince bu sefer beynim çok rahat çalışıyor ve o grupta öne cikiyorum
Çok sinir bozucu olay ya hayır 70-72 puanda yetiyormus mal gibi soru kaydirmadiysam ki onu da hayal meyal kontrol ettim yaomadim diye hatırlıyorum ama stres gibi saçma sapan bir şey yuzunden 80-90 civarı alabilecegim sınavda 70 lere düşmek çok koyuyor sinirim bozuldu
Süre bol, seçici sorular, rekabet oluyor sonuclar çok iyi; orta-zor sorular, kısa süre, rekabet var sonuçlar orta veya kötü