Eğitim & Kariyer Özel hastanenin avantajları nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ortalama maaşları nasıl?Asgari ücret midir? Güncellemeler+1 yıl Tıbbi sekreterlik🌸 Özel hastanenin avantajları nelerdir? Cevapla Maaş Soruları Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Özel hastanenin hiçbir avantajı yok kamu her alanda daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kpss ye umudum tükeniyor. Boşa çalışıyormuşum hissi var üstümde vakit kaybediyormuşum gibi o yüzden özeli düşündüm Yorumla Acılıkoala +1 yıl Özelde çalışsanız da KPSS'yi ihmal etmeyin, sonsuza kadar özelde çalışılmaz Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hastanesine statüne ve yaptığın işe göre değişir 1 0 Yorumla
steelwings Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 7-8 yıl önce özel hastanelerde bile çok iyi maaşlar alırlardı. Abim asgari ücretin 2 katından fazla kazanırdı. Şu anda asgari ücret alıyolar. 0 3 Yorumla steelwings +1 yıl Her yere sağlık meslek lisesi açarsan böyle olur Yorumla Soran +1 yıl Önlisans mezunuyum ben. Benim okula başladığım zaman atama haberi yoktu. Benim mezun olmama bir ay kala benden düşük puanlılar atandı. Kpss den ne kadar yüksek alsam da zor. Bu yüzden özele yönelmeyi düşündüm. Kötü müdür acaba özel? Yorumla steelwings +1 yıl Zorluğunu bilmem de aldığın para çok az Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Branş nedir ona göre cvp verim 1 1 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Şimdi gördüm asgarî alırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özel hastanenin hiçbir avantajı yok kamu her alanda daha iyi
Kpss ye umudum tükeniyor. Boşa çalışıyormuşum hissi var üstümde vakit kaybediyormuşum gibi o yüzden özeli düşündüm
Özelde çalışsanız da KPSS'yi ihmal etmeyin, sonsuza kadar özelde çalışılmaz
Hastanesine statüne ve yaptığın işe göre değişir
7-8 yıl önce özel hastanelerde bile çok iyi maaşlar alırlardı. Abim asgari ücretin 2 katından fazla kazanırdı. Şu anda asgari ücret alıyolar.
Her yere sağlık meslek lisesi açarsan böyle olur
Önlisans mezunuyum ben. Benim okula başladığım zaman atama haberi yoktu. Benim mezun olmama bir ay kala benden düşük puanlılar atandı. Kpss den ne kadar yüksek alsam da zor. Bu yüzden özele yönelmeyi düşündüm. Kötü müdür acaba özel?
Zorluğunu bilmem de aldığın para çok az
Branş nedir ona göre cvp verim
Şimdi gördüm asgarî alırsın