Çalışma hayatında uyumlu ve çalışılması kolay biri misiniz?

Kolay olduğunu kendi açımdan düşünmüyorum. Çünkü insanlara iş bölümü konusunda anlaşmak zordu. Bende kendimi hem geliştireceğim hem para kazanacağım hemde hiçbir patrona bağlı kalmayacağım hatta dünyanın her yerinde kolaylıkla yapabileceğim bir meslek edindim.
Onlar açısından benimle çalışmak zordu diyebilirim. Ben böyleyim. Kendime göre bir işimin olması her zaman daha iyidir 😃
biraz zor biri olabilirim. Yeni yöneticimden görüşme talebimi yerine getirmediği için biraz baskı yaptım, kadın surat yapmaya başladı. ben mi sorunluyum o mu sorunlu bilmiyorum ama bence biraz asosyal..
Evet benimle çalışmak kolaydır.. uyum sağlayan biriyim. ama karşımda ki insana göre değişir.. eğer anlayışlı empati yapabilen saygılı biriyse sorun olmaz.. ama bunların tam tersi ise anlaşamayız hiç bir şekilde.
Kolaydır.
Beraber çalıştığım arkadaşlar sağ olsunlar baya baya memnunlar benden ve keyifle çalışıyorlar.
Onların müdürü değil abileri kankalarıyım
Cevap
27Cevap
Herseyin en doğrusunu en iyisini hatasız isterim. Çok disiplinli çalışırım. Bi o kadar hatalara sabırlı yaklaşıp hemen çözüm uretirim. Ortam sıkıcı ise neselendiririm. Böyleyse nasılım?
Tembel insanlardan nefret ederimy
Ben hızlı biriyim
Benim vaktimi çalan kimseyi sevmem istemem de
İse geliyorsan çalış yoksa evde otur Vaktimi çalma!
Eğer vurdumduymaz, işine önem vermeyen biriyse karşımdaki çok zor. Yapılan iş her ne ise özenilmeli diye düşünüyorum
Lider olma yetim yok. Büyük ihtimalle ben emir verilen biri olurdum. Bu da emredilen işi yapma oluyor onu da sessiz sedasız yapardım.
Uyumlu ama detaycıyımdır. En ufak detaylarda bile mükemmelliyetçilik beklerim, bu yüzden bazen sorun yaşayabiliyorum.
İşini yapan için evet. Çaba gösteren için mükemmelimdir. Ama ötekiler için bu dünyada ki imtihan olurum.
Düzenli ve sorumlu biriyim uyumluyum da genelde grup çalışmalarında hep tercih edilmişimdir ama yalnız çalışmayı daha çok severim
Zordur tembelsen, takımımda tembel adam olunca çıldırıyorum, herkesi kendim gibi istiyorum, çaba aşırı önemli
Bence kolaydır ya uyumlu bi insanım ama bi şeyin umursamadan yapılmasımdan nefret ediyom
Evet kolay ama benimle calisanda caliskan.. Akilli cözüm odakli dürüst olmali
Suyunu çıkarırım insanın hele. birde altımda ise vay haline mum. gibi olur.
Evet uyum sevgi doluyumdur genellikle lider secilirim
Hergün stabil işe geç kalmamı saymaz isek uyumlu ve çalışkan bir insanım.
Otoriter bi yapıya sahibim, bu da çoğu insanı sıkabilir. Bilemedim ama bence kolay.
İşimi çok iyi yapmaya çalışırım düzensiz olursa anlasamam
Takım çalışmasını seven biri değilim ama mecburen çalışıyoruz insanlarla
Bence evet benimle çalışan birisi işinden keyif alır.
Benimle çalışan arkadaşların her biri son derece memnundur.
Evet ama her şey mükemmel olacak diye sıkabiliyorum bazen
Evet, s alâk olduğum için başkaları için kendimden ödün verebilirim, beni kullana bilirler. Ruhum bile duymaz.
Başlarda zordur, her şeyde mükemmeliyet arayan biriyim. Ama zamanla karşıdakiler de ayak uyduruyor bu duruma
ilk başlarda insanlar ben o alana alışana kadar sıkılabilir ama sonrasında gayet uyumlu bir ekip arkadaşıyımdır
Yoğun zaman zordur. Rahat zamanlarda rahat bırakırım.
Tembel biri icin zor.
Hayır geçinmesi kolay biri değilim
Oldukça kolaydır.
Net dünyanın en uyumlu insanıyım
Kolaydır aynı zamanda eğlencelidir
Evet kolaydır.
Tabiki kimseye karışmam
İşini bilene kolaydır
Evet çoğu is arkadaşım ile aram iyi
Evet kolaydır, diye düşünüyorum 😅
Bunu ben nereden bilebilirim ki
Ben öğretmenim. Çalışma ortamımda sınıfta tek lider benim. :) bir ara müdür yardımcısıydım. Onu da öğretmenlere sormak lazım 😃
Cok pratik hızlı zevkli eglenceli çalışirim
Tembelm ben
Even çünkü ben sümsüğüm
Hayır değildir
Kolay
Patron degilim
Kolay
Evet kolaydır
Evet düzeni severim
Çalışmak kolay
Kısmen değilim.
Eh iste