Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Benimle geçinmek kolaydır. ama karşımda ki kişiye göre değişir. eğer beni anlıyorsa ve samimiyse ve anlaşabiliyorsak iyi geçiniriz beni severse bir de.. ama egolu biriyse ya da beni sevmiyorsa geçinemeyiz keyifli günler. 🥂💫
aşırı muhafazakar kafalar geçinemez benimle, kadın çalışmaz diyen, kadın dediğin onu giymez bu saatte gezmez diyenler asla geçinemez benimle 🤔 şiddet uygulayıp ama haketti diyen kafa, karıya kıza yav şaklık eden tipler, olmayan kişinin ardından yüzüne diyemediği şeyi arkasından diyen iki yüzlüler, samimiyetsiz yapmacık insanlar, menfaatine göre hareket eden, kendine bakmadan insanları yargılayan tipler geçinemez benimle🤔
Sessiz kendi halinde takılan biriyim. Karşımdaki uyumlu olduğu sürece sorun çıkarmam, eğer ki ters bir karakterse işte o zaman benimle geçinmek çok zorlaşır.
Genelde kimsenin işine gücüne burnumu sokmayan bir yapıya sahibim diyebilirim ama bu işime karışılması gerektiği anlamına da gelmez nasıl davranıyorsam öylede karşılık görmek isterim.. Bu kurallara riayet edildiği sürece benle anlaşmak gayet kolaydır...
Benle de geçinemeyen gitsin atsın kendini bi yerden 🙄 zor değilim, pis değilim, yemekleri de güzeldir hani jfjfjf ee daha ne.. Muhabbetimiz de güzeldir, gezeriz, tozariz ay kendimden kopyalasam keske 😅
Kendi halimde takılan, çoğu zaman kendi odamda film izleyen veya kitap okuyan, kulaklığı evde dahi çıkartmaktan hoşlanmayan bir insan evladıyım. Beni rahat bırakan herkesle gül gibi geçinir gideriz diye düşünüyorum:)
Herkes sorumluluklarını bilirse, akşamı akşam sabahı sabah gibi yaşarsa sorun yok. Yanımdaki insann yüzünden komşum kapi çalsın şikayette bulunsun istemem. Bu şartlar sağlanırsa geçiniriz 🤣
Bence bu durum karşıdaki kişiye göre değişi. r Hiç bir insan bir biriyle yüzde yüz uyuma sahip değildir ve tüm ilişkilerde olduğu gibi ortak kararlar, altan almalarla geçim mümkün olur.
benimle geçinmek zor da olabilir kolay da... eğer sevdiğim ve kafa dengi bir insan ise benimle geçinmek kolay olur. fakat nefret ettiğim veya anlaşamadığım biri ise geçinmemiz aşırı zor olur. sürekli kavga ederiz
Benle geçinmek çok kolay diildir, az rahatıma düşkünüm 😀 karşımdakinin rahatını bozmam ama benim de bozulmasını istemem. Birde ev işleri ile çok ilgili diilim 🙈
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçinmemek zor derler… ama belki de geçirebilmek için öyle diyorlardır 😁😂😏