Eğitim & Kariyer Okul hayatınızda aldığınız en düşük not kaçtı🪅? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ve hangi derstendi😃? Ben matematikten 15 puan almıştım ne kadar zekiyim böyle ya Okul hayatınızda aldığınız en düşük not kaçtı🪅? Cevapla Matematik Soruları Okul Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. 0 almıştım.. 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Karneme 0 düşmüştü ama puan olarak kaç aldığımı hatırlamıyorum Analitik devam etti ve Kimya uygulaması diye iki Lanetli dersti lise 2'de 1 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl .. analitik geometri * Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum ama aldığım düşük not varsa matematik ingilizce olmuştur 😅 Din kültürü den yüksek alırdım 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kimyadan 10 almıştım en düşüğü oydu. Sınava girmesem 20 alıyordum 0 4 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Sınava girmesem 20 alıyordum derken nasıl oluyor o ya Yorumla mütesellî +1 yıl Hoca herkesi +20 ile başlatmıştı Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl yuh artık Yorumla mütesellî +1 yıl Üzüldüm. Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tarih hoca torpil yapıyordu yoksa batardım😂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 896 cevap paylaştı. Üniversitede hiç unutmam -1 almıştım ve şok olmuştum, çünkü hocamızla zıtlaşmıştım 0 1 Yorumla Semih6934 +1 yıl Ölçüm teknikleri dersi olması lazım, yani üzerinden 9 sene de geçmiştir. Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kimyadan 30 almıştım çok üzülmüştüm.. Matematiği çok severdim.. 0 0 Yorumla
___Piraye___ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 42 garabeti lise boyunca hiç bırakmadı peşimi. Coğrafya 42 mi olur yahu🙄 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Stokiyometri 03 😅 çan 08 falandı yanlış anlaşılma olmasın 😜 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim 0 galiba o dersi sonra 80 ile geçiyordum canım isterse yani her an çalışasım gelmiyor 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 515 cevap paylaştı. Alınabilecek en düşük notları her zaman toplardım.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üniversitedeyken bir keresinde finale girmediğim için 0 almıştım. Ders Matematik-1 idi. 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet ya fakültede ben de 100 üzerinden 15 almıştım 0 0 Yorumla
Ayışığı223 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ben korona zamanında internetim çekmediği için sınavımı zamanında gönderememiştim sıfır almıştım neyse ki büt sınavında kurtardım 0 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 70 almıştım fizikten. 0 5 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl En düşük notun bu mu gerçekten yani Yorumla Kral_Aragorn +1 yıl Üniversiteyi saymazsak bu. Lisedeyken benim derslerim iyiydi. Sonradan nedense pek isteğim kalmadı okul adına. Şimdi sadece atanmak için okuyorum. İstediğim bölümü sonra denicem. Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Allah yardımcın olsun ya Yorumla Kral_Aragorn +1 yıl Amin. Cümleten hepimizin yardımcısı olsun. Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Amin amin Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Boş kağıt vermediniz mi hiç yahu 0 11 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Verdin mi cidden jsjsjsjsj Yorumla u tenedos +1 yıl Çok Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Allahını seversen insan iki bir şey yazar be ya Yorumla u tenedos +1 yıl Adımı soyadımı bide numaramı yazıyordum canım aaa Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Bir zahmet bunuda yazıver yani aaa Yorumla u tenedos +1 yıl 0.9 Ucu olan var mı Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 😂😂 Yorumla u tenedos +1 yıl Fazla kalemde olur 😴 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Buyur bende vaaar ✏️ Yorumla u tenedos +1 yıl Çok iyisin 🙏🏻 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Sağolasın🌸 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 411 cevap paylaştı. 20 idi galiba geometri :D 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. 10 almıştım, Ticaret Hukuku'ndan. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 35 sanırım 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Biyokimya 76 idi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
0 almıştım..
Karneme 0 düşmüştü ama puan olarak kaç aldığımı hatırlamıyorum Analitik devam etti ve Kimya uygulaması diye iki Lanetli dersti lise 2'de
.. analitik geometri *
Hatırlamıyorum ama aldığım düşük not varsa matematik ingilizce olmuştur 😅 Din kültürü den yüksek alırdım
Kimyadan 10 almıştım en düşüğü oydu. Sınava girmesem 20 alıyordum
Sınava girmesem 20 alıyordum derken nasıl oluyor o ya
Hoca herkesi +20 ile başlatmıştı
yuh artık
Üzüldüm.
Tarih hoca torpil yapıyordu yoksa batardım😂
Üniversitede hiç unutmam -1 almıştım ve şok olmuştum, çünkü hocamızla zıtlaşmıştım
Ölçüm teknikleri dersi olması lazım, yani üzerinden 9 sene de geçmiştir.
Kimyadan 30 almıştım çok üzülmüştüm.. Matematiği çok severdim..
42 garabeti lise boyunca hiç bırakmadı peşimi. Coğrafya 42 mi olur yahu🙄
Stokiyometri 03 😅 çan 08 falandı yanlış anlaşılma olmasın 😜
Benim 0 galiba o dersi sonra 80 ile geçiyordum canım isterse yani her an çalışasım gelmiyor
Alınabilecek en düşük notları her zaman toplardım..
Üniversitedeyken bir keresinde finale girmediğim için 0 almıştım. Ders Matematik-1 idi.
Evet ya fakültede ben de 100 üzerinden 15 almıştım
Ben korona zamanında internetim çekmediği için sınavımı zamanında gönderememiştim sıfır almıştım neyse ki büt sınavında kurtardım
70 almıştım fizikten.
En düşük notun bu mu gerçekten yani
Üniversiteyi saymazsak bu. Lisedeyken benim derslerim iyiydi. Sonradan nedense pek isteğim kalmadı okul adına. Şimdi sadece atanmak için okuyorum. İstediğim bölümü sonra denicem.
Allah yardımcın olsun ya
Amin. Cümleten hepimizin yardımcısı olsun.
Amin amin
Boş kağıt vermediniz mi hiç yahu
Verdin mi cidden jsjsjsjsj
Çok
Allahını seversen insan iki bir şey yazar be ya
Adımı soyadımı bide numaramı yazıyordum canım aaa
Bir zahmet bunuda yazıver yani aaa
0.9 Ucu olan var mı
😂😂
Fazla kalemde olur 😴
Buyur bende vaaar ✏️
Çok iyisin 🙏🏻