matematik 20 maalesef sevemedim bu sıkıcı dersi
2 ay
Okul hayatınızda aldığınız en düşük not kaçtı?

En düşük - 20bedeb eğitiminden almıştım. Koreografi yapacaktık. Sanki yetenek var da, böyle saçma sapan şeyler yaptırıyor... Beceremedim, eksi not aldım 🤣 en yüksek 110 🤪 hoca bol bol dağıtınca notu bi topladı 110 yaptı 🤣
😅😅
Görüş
28Görüş
Üniversitede devre tasarımını bilgisayar üzerinde yapıyorduk ama pc kendiliğinden kapanınca hızlıca açtım ve açtığımda hiçbir şeyin kaydedilmediğini ve son 10 dk kaldığını gördüm bunun üzerine tekrar hızlıca çizebildiğim kadarını çizip sisteme son anlarda yükledim ama hoca senin dosyanı bulamadım muhtemelen sen yüklememişsindir diyip yüklememe rağmen hakkımı yiyip GR notu verdi ve 0 almıştım sonraki sınavda 100 alıp insan müsveddesine cevabı verip geçtim.
Matematik bence eşsiz bir ders. Yapabilmek için zeki olmak gerekmiyor, çalışmak gerekiyor. 🤓
Sayısal zeka her insanda olmaz bazı insanlar sözelci
Bende sözelde çok başarılıyım ama sayısal maalesef olmuyor
0.5 ama Allah'tan en kötü bn dgldim bu notla 0.2 de vardı 🤷🏻♀️😅😅
Teşekkürler evrene pozitif enerji gönderdin😂😂
Matematikten 9. sınıfta kitap yüzü açmadığım için 05 mdsldmd
Hoca 0.5'de kitabı getirdiğin için vermiştir
Anatomiden 20 almıştım üni 1 de sonra BA yaptım yaz okulunda, en düşük diğer notum 28 o da mikrobiyoloji lisedeyken
0 (sıfır) jdodldpd matematik tabi ki. Tabi ki hoca not girerken 10 falan girmişti. Allah'tan sınıfta birisi daha 0 almıştı. Tek kalmadım mdodkdpskdld
Bide teşekkür etseydin 😁😁
Fizik dersinden nefret ediyorum bu yüzden hep düşük alırdım
En kötü 43 aldım 😒
02. Onu da girdim diye verdi herhalde sağolsun. Direk 0 da var ama o sınavlara hiç girmemiştim 😂
Matematik, 0.5. Aslında 0,2 alacaktım ama hocam sağ olsun 0,5 yapmıştı 😛
Sosyoloji den 0 almıştım hoca tekrar sınav yapmıştı öyle öğretmen herkese nasib olsun 😄🙂
Lisede 27 tarih sanırım. Üniversitede 07 biyokimya
Universitede bir tane psikopattan secmeli almıstım 20 vermisti daha da dusugu olmadı
Mühendislik Mekaniğinden 10 almıştım sonra finalden 80 alıp geçmiştim dnxkdnxmd
96 ile ingilizce olmuştu Özel okul diye çok sıkıydı hatırlıyorum sırf o bottan dolayı bir günde 70 sayfa ödev vermişti ne günlerdi ya
*Nottan
Ben özel okulun 70 sayfa ödev vereceğine asla inanmıyorum
Bir özel okul Öğrencilerin notlarının düşük olmasını istermi istemez. Disiplinli bir okuldu
Okuduğum Okula Şimdi yeniden görmeye gittim Disiplinin D si yok Eskinin kalitesi yok. Özelde okuyoruz hoca bir şey yapamaz modundalar
Zeynep yorumların bana çok samimi ve gerçek hissettiriyor özel okulda hiç baskı duymadım yakın bir arkadaşım da özelde okudu gayet rahat takılırdı 👏👏
Özel Okulda Baskı Var Bunu giden anlar. Kuzenimde Özele Gidiyor en ufak bir ödev yapmayınca velisi aranırdı Her özel okul aynı değil.🌸
Benim matematik 10 15 di gene 20 almışsın wjsjwkwk bende hiç sevemedim
Yok be yirmi aldığımı duyunca sevinçden sınıfda halay çekmiştim☺️
Ortaokuldayken matematik sınavından 8 almıştım , hoca benle baya dalga geçmişti ben de mal gibi ağlamıştım küçüklük işte.
Lisede mattan 17 almistim ama uni sinavinda 40 soruda 28 net yaptim cok da kasmayin
Hatırlamıyorum ama mat sınavı olmuştuk bende salladım ve (salladım) yazmıştım. d
Bi keresinde beden hocası bizi sigara içerken yakalayıp kimseye inandiramadi ve 12 vermişti
5 almıştım
Anatomiydi galiba hatırlamıyorum
Başaramadık bee
En İyi Görüş