Güncellemeler
+1 yıl
İngilizce diyen akıl yoksulları için açıklama: sizce ingilizce üzerine hiç düşünmemiş olabilir miyim aklı güzel insanlar? İngilizce zaten olması gereken ikinci dil olarak soruyorum. Tabi 15 yıl eğitim görüp hala ingilizceyi halledemediğiniz için bu kadar küçük beyinli düşünmeniz normal
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Buna nasıl bir ikilem mk gözlerim yandı başıma ağrılar girdi
Sakin ol moruk sadece dil öğreniyoruz
Sen söyle bakalım niye ağrılar giriyor gözüne
Cevabımı aldım ben boş ver basarlar sana
Ahah kim basıyor annene basanlar mı
Başarılar yazacaktım pardon
İkisinde mantiksiz. Evrensel dil ingilizce veya rusca
Mantık dışı olan tek şey senin yorumun
Bu soruyu sorman ne kadar mantikliysa Arapca tercih etmen de o kadar mantikli olacaktir
Bi bok anlamadım
Yorumuna göre soruyu sormam aşırı mantıklı olduğu için Arapça seçmem de aşırı mantıklı olacak
Boyle m*lca bi soruyu sorman ne kadar mantikliysa Arapcayi secmen de o kadar mantikli demek istedim. Arapca ile Almancayi karsilastirmak akil isi degil. Bi de hala anlama kitligi yasiyosun
Ahha ben de diyorum ki soru niye saçma olsun mq Almancayı seçmem neden daha mantıklı bunu açıklayamıyorsun laf kalabalığı yapıyorsun anca canım canım konuşacağına mantığı söyle. Araştırmalarda arapça almancanın önünde sen ne bokuma bunu önerdin onu soruyorum
Puahahahah hangi arastirmalarmis o cok merak ettim. Allah askina nerde yasiyosun? Anladik cahil ve malsin da yani bu kadar da kor gozle yasanmaz ki kardesim. Bos islere devam sen arapca cok buyuk katkilar saglayacaktir senin hayatina ona eminim :)) Col maymunu
Hala mantıksal açıklaman yok:) bana saldırana kadar aç iki araştır bakalım ben de bi bok biliyorsun da ona göre konuşuyorsun sanıyorum canım seni
Batı boku
Almanca ne sağlayacak bi anlat allasen çok merak ettim aşırı seviyede yüksek dil kültürünle bize bi anlat aydınlanalım:D
Allah bilir ingilizcesi bile yok gelmil dil profösörü kesiliyor burada tek bildiği de big big big
Sen galiba ozurlusun. Kusura bakma ama ciddi anlamda bos tenekesin. Sordugun soru Almanca mi Arapca mi tarzi bi soru ve sana cevabini veriyorum. Bana gelmis diyorsun ki Almanca bana ne saglayacak? Lan g erizekali secim yapmayi planlayan sensin zaten. Madem Arapca nin daha iyi oldugu kanaatindesin o zaman ne skime soruyosun bu birinci. Ikincisi 2 farkli dunya dili biliyorum. Ileri duzey Ingilizce ve orta seviye Ispanyolca. Daha once farkli etnik kokenlerden insanlarla tanistim farkli dillerden insanlari tanidim ama emin ol hepsi senin su yorumuna gotuyle gulerdi. Araplarin sictigi boku yemeye devam et zaten baska bi seyden anlamazsin. Bi de o kadar cahilsin ki agzim acik kaliyorum gercekten. Dunning Kruger Effect in vucut bulmus halisin. Cahillik tavansa ozguven de dogru orantili sizde unutmusum. Simdi ne anlatiyon diyeceksin? Git biraz kisisel gelisim calis ama harbiden etkili olacak seyleri arastir
Nerde cevap verdin canım ilk yorumuna bak Türkçe öğren önce ahjaja ne dediğin belli değil. Sorun mantıklı mı big big big. Aptal aptal cevap yazıp saygı bekliyor çöp tenekesi. Kişisel gelişimin ortamla alakasına bam güm gittim ajjajahababa hadi yallah alman gö.. tü yala
Eminin biliyorsundur dil hahahaha
Soruyu sormamın sebebi kültürlü insan çıkar Almancayı şu alanda Arapçayı şu alanda daha çok kullanırsın der de ona göre vaziyet alırız diye. Senin gördüğüm kadarıyla bir bok bildiğin yok. Dünya nüfusunun çok önemli bir kısmını elinde tutan bir halkın dilini yok sayamaya çalışmak dünyanın en cahil insanı yapmaya yeter seni:D turizm ticaret iş sekteründe türkiyede ve bi çok ülkede ilk aranan diller arasına Arapça ve Almanca. Almanca turizmde ve ticarette Arapça kadar aranmıyor bile. Neden sorusuna cevap vermiyorsun daha şimdi yallah batının bokunda oyna
Sen ingiliz bokunu fazla kaçırmışsın beyinsizlil yapmış ne dediğini daha kendin bilmiyorsun jdjfk
Almanca. Ülkede yeterince Arapça konuşan var tahammülüm yok.
Yeterince konuşan olmasına ya da tahammülüne göre değil işe yaradığına göre soruyorum. İngilizce de yeterince var ona bakarsan öğrenmeyelim o zaman
Almanca Arapça sana bir şey kazandırmaz
Neden
Neden?
Arapça Arapların dili dünyada sana bir şey kazandırmaz hiç bir yerde kullanamazsin İngilizce den sonra ilk gelen dil Almancadir
Arapça
Neden
almanca
Neden
İngilizce mk slaaa
İngilizce yok şıklarda tekrar bak
Arapça
Neden
Neden?
Arapcayi konusan daha cok ulke var
Kesinlikle ilk olması gereken İngilizce
Onun dışında
Arapça temel varsa iyidir, ilahiyat mezunu musun?
Değilim sınava arapça gireceğim ydt. Neden saha iyidir