İş yerinde huzurum kalmadı?

Merhabalar ben çok çaresiz kaldım danışmak için buraya yazmak istedim. Bizim iş yerinde sevilmeyen biri var ortalığı çok karıştırıyor. Şimdi bana taktı. Önceleri bana gelip şu senin dedikodunu yapıyor bu senin dedikodunu yapıyor vs vs… sürekli herkesin böyle bana dedikodusunu yapıyordu. Ben çokta umursamadım çünkü sevilmediği için insanlara iftira atabileceği aklıma geldi hep. Yine de kimseyle onun deyimiyle aramı bozmadım. En son yine aynı şekilde geldi bana niye onlarla aranı iyi tutuyorsun seni kullanmalarına neden izin veriyorsun diye doldurmaya çalıştı beni. Bende baktım bu huzur bozmaya çalışıyor anladım konuşmayı kestim onunla açıkçası. Sonra bu sefer bunu yediremedi karşı tarafı bana kışkırtmaya çalışıyor şimdi de böyle uğraşıyor benimle. Yalan yanlış bir sürü laf ortaya atıyor iftiralarla karşı karşıyayım ve bu beni çok sinirimi bozdu bende yüzleşmek istedim. Sakince bir kenara çekip konuşmaya çalıştım ama o bağırıp çağırmaya başladı. Ve yapmadığım şeyleri ortaya attı kendimi aklamaya çalışıyorum şimdi iş yerimde çok bunaldım. Size sorum şu olacak iş yeri değişikliği isteyebilir mi bir memur dilekçe ile? Çok bunaldım bu aralar lütfen bir çıkış yolu arıyorum kendimce.

İş yerinde huzurum kalmadı?