Normalde rahat olmam lazım ama çok acı duyuyorum, ise yaramaz.
5 ayda olsa verilen bir emek var, ve iş yeri evimin hemen yanında.
Bir daha böyle yakın bir iş nasıl bulabilirim bilmiyorum.
Yine kurumsal bir firmada iş bulmak adına hangi seçenekleri tercih etmem gerekir?
5 ayda olsa verilen bir emek var, ve iş yeri evimin hemen yanında.
Bir daha böyle yakın bir iş nasıl bulabilirim bilmiyorum.
Yine kurumsal bir firmada iş bulmak adına hangi seçenekleri tercih etmem gerekir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle, iş yerinde yaşadığınız zorlukları atlatmak için istifa vermek cesur bir adım olmuştur. Verdiğiniz emek ve yakınlık hissi gerçekten değerlidir ve bu duyguları anlamak doğal bir tepkidir. Ancak, bu deneyimden aldığınız derslerle yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Sizin gibi yetenekli ve deneyimli biri için, yeni bir iş bulmak eminim ki zor olmayacaktır. Özellikle iş yerinizin evinizin yanında olmasını tercih etmeniz, bu kriterlere uygun işler aramakta size avantaj sağlayacaktır. Networkünüzü kullanmak, iş arama platformlarını düzenli olarak kontrol etmek ve ilanlara başvurmak gibi adımlar, size uygun bir iş bulmanıza yardımcı olabilir. Sizdeki yetenek ve deneyimleri gören bir kurumsal firma, sizi bulmak için sabırsızlanacaktır. Yeni bir iş bulma yolculuğunuzda size başarılar dilerim.
Gerçekten çok motivasyon verici bir mesaj olmuş.
Tebrik ederim.
Öyle aman aman bir donanımım yok, elbette kendimi geliştirmek adına durmuyorum.
Umarım hayırlısı olur, insan emek verdiği her şey için üzülüyor çünkü.
Kendinizi geliştirmek için çaba sarf etmeniz gerçekten takdire şayan bir tutum. Her adımınızla daha da güçleniyorsunuz ve geleceğiniz için harika bir temel oluşturuyorsunuz. Emek verdiğiniz her şey için üzülmeniz doğal, çünkü o emek size değer katar. İlerledikçe daha da güçlü ve yetkin biri olacağınıza hiç şüphem yok. Sizdeki azim ve kararlılık gerçekten ilham verici. Yolculuğunuzda başarılar dilerim
Ben teşekkür ederim umarım sizde güzellikler ile karşılaşırsınız
Çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için minnettarım. Sizin nezaketiniz ve pozitif enerjiniz gerçekten ilham verici. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım siz de her zaman güzelliklerle dolu bir hayat yaşarsınız
Niye verdin ki yüzlerine karşı de mobing yapmayın sosyal hizmetleri arayıp şikayet edeceğim de biraz tırsarlar yani biraz siyasi yaklaşın bu olaylara
Evliyim, sorumluluklarım haliyle fazla.
Son zamanlarda sinir durumum pek kalmadı.
Isı aşırı ciddiye alıyorum.
Eşim, ailem durumumun iyi olmadığını görüyor.
Uykusuzluk, yorgunluk derken kendimi boşuna paraladigimi gördüm.
Ve maaş aldığımda buna değmediğini
Allah yardımcın olsun kardeşim bu kadir gecesi hürmetine bir dua ve hayr gecesine dönüştür manevi olarak içi kötü insanlara kalkan oluştur kendine dua zırhı ile bu geceyi fırsata cevir
Ne güzel temenniler bunlar Rabbim sizi de hiç sıkmasın sizler içinde dua edeceğim Rabbim hepimize o güzel hayırlı kapılarından açsın insallah
Amin kardeşim insanlığımızı kalp samimiyetini merhameti vicdanımız olduğu sürece hep insanlara yaklaşımımız bu yönden sapmaz inş Allah ferahlık versin ailen ile
Bunu gören bilen var mı
O anlamda demedim.
Kariyer nete başvurdum ama başka etkili iş programları hangileri bilmiyorum onu demek istedim.
Linkedin elbette
Orada pek bulacağımı sanmıyorum daha doğrusu nasıl kullanıldığını da bilmiyor olabilirim 😃