Tyt den Genelde mat 2yada 5dogru yapıyorum fen sosyal ve Türkçem iyi bu netle sozelim de iyi sizce 2yillik mi gitmeyelim yoksa 4yillik sözel bölüm mü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sözel bölümler boş, para sayısal ve EA bölümlerde
Emin misiniz her türlü işsiz kalır kafasiydayim ben
Mat yapamıyorum maalesef
yani mantıken düşün öğretmen veya memur olmayacaksan ne yapabilirsin sözel bölümle?
Animasyon bölümü düşünüyorum
Peki 2yillik ne önerirsiniz
Hedefin yok mu bi hedefin olmalı öncelikle
Hedefim vardı ama bundan once de matematik için uğraştım fakat olmadı maalesef
Mental olarakta iyi değilim belki onun etkisi vardır
Peki şu an aklında bir hedef var mı
Hayırdır neyin var
Çizimim iyi sozelde animasyon bölümü varmış kendini geliştirdiğinde iyi yerlere gelinebilirmiş sizce kötü. mü
Ailevi durumlar
Önü açıksa ve ataması varsa kaçırma derim ve en önemlisi istediğin mesleğe göre ilerle
Allah yardımcın olsun bende o yollardan geçtim
Aslında 20yasindayim 2senedir bı işte çalışıyordum bı sure sonra zor gelince tekrar girmeye karar verdim sınava ailem onayladı ama çok üstümde söylendiler
Neden söylendiler ki sorun ne
Hukuk istiyordum aslında bölüm tercihi yaparım okurum o bölümü daha sonra özel hoca tutarım tekrar işe de başlarım iki türlü olur mu sizce sözelleri düzelttim hem
Annem sürekli birileriyle kıyaslama durumu işlere yardımcı oluyorum ama sürekli söyleniyordu yani kardeşim olsa evde daha az ses çıkarırdı aslında kütüphane de falan çalışırdım ama bizim burada hiç yoktu mecbur evden çalıştım
Elinden gelenin en iyisini yap A yer güzeldir dersin yetinirsin oraya geldiğinde çok daha güzel olan B yeri görünce keşke daha çok çalışsaydım dersin o yüzden ne olursa olsun en iyisini yapmaya çalış o olmazsa bi altı olur
Anneler hep öyledir ki benim annem de öyleydi hala da öyle küçükken oyun oynardım derdi arkadaşların kuran kursuna gidiyor liseye geldim daha onlar daha çok çalışıyor memur oldum bak falanca kişi daha iyi yerde çalış daha da yüksel bak falanca kişi evlendi sen ne zaman evlenicen yani anlayacağın aile böyledir istekleri kıyaslamaları asla bitmez sen kendine bak kimseye kulak asma
Haklısınız umarım şehir dışında okuyabilirim en azından mental anlamda sürekli dır dır eden olmaz
Ailen bırakır mı şehir dışında okumana tek başına
Babam gitmemi istiyor kendi ayaklarının üstünde dur ben sana güveniyorum dedi ama annem izin vermiyor
Anne öyledir hep kıyamaz
Ben gitmek istiyorum ama
Umarım giderim belki orada mentalimi toplarım
İnşallah hakkında hayırlısı olur
Teşekkür ederim
Asıl soruna cevap vereyim 4 yıllık oku bence