merhabalar,
yurt dışında yaşıyorum ama türkiye de siyasetçi olmak istiyorum şu an ekonomi/işletme lisesinde okuyorum. nasıl olabilirim olabilmem mümkün mü?
merhabalar,
yurt dışında yaşıyorum ama türkiye de siyasetçi olmak istiyorum şu an ekonomi/işletme lisesinde okuyorum. nasıl olabilirim olabilmem mümkün mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gurbetçi siyasetçi hiç çekilmez.. Orada kal en iyisi.
nedennnnnn
Gurbetçiler varoştur kimse sevmez
Yok bizim doyçlandda bu şöyle
Yok filanca şey böyle...
Siyasette t*şak konusu olur, çekilmez çileye döner..
Ayrıca başka bir kültüre sahip ülkede yetişen biri; her ne kadar öz ülkesine dönse de, oranın sorunlarını, dertlerini o konjoktürde değerlendiremez..
Aynen doğduğun yerde ol Türkiye'de ne yapacan skksksks
alakası yok. öyle her sene gördüğünüz almancılar gibi değilim ben. neyse ama teşekkür ediyorum yorumun için
@çaçantugayı genelleme yapma :D
Knk gurbetçilerin çoğu sevilmiyor bunu sende biliyorsun
Okulu bitir gel ortak parti kurarız ben genel başkan senide yardımcım yaparız
Amacın ne. Ülkeyi ihya etmek mi?
mal mısın boş boş konuşma
Birinci kural. Eğer ki siyasetçi olacaksan beni bir seçmen gibi göreceksin. Ve asla seçmeni kızdırmamali ve hakaret etmemelisin. Senin gibi hakaret edip birilerini küçümseyenler 2 gün önce sandığın dibini gördü. Sen siyaset okulunu değilde İlk önce insan ilişkilerini düzeltirsen emin ol bu siyasete atacağın büyük bir adım olacaktır.
yurt dışında okuyup türkiyede siyaset yapmanın yollarını sormuştum, senin cevabın bana ülkeyi ihya edip etmeyeceğimle ilgiliydi. unutma ki, ülkeyi ihya edecek olanlar birkaç gün önce sizin gibi seçmenlerin desteğiyle seçildi. kimim ne zaman ülkeyi ihya edeceği, yakın zamanda ortaya çıkacak. sorum gayet normaldi ve bu tarz bir tepkiyi hak etmiyordu, ama yine de teşekkür ederim önerin için.
Ben Bir zarf attım sende bu zarfı yedin. Ve tepkin çok aşırı ve sert oldu. Ve bende bunu bildiğim için sükünet ile karşıladim. İnsanlar günlük çoğu şeyleri yakarken ve karar verirken sadece mantık çerçevesinde değerlendirmez. Duygu bu anda çok etkilidir. Seçmen doğru ya da yanlış duygunun ağrır bastığı Bir tepki verdi. Biliyorsun ki çoğu ihya olan ülkelerde siyasetten önce o toplumu ihya edecek olan şey fikirlerdir. Bu Hz Muhammed dönemimde kabile kabile yaşayan Arapların uyanması ile Avrupa'da Rönesans ve reform hareketlerinin başlaması ile aynı. Bana göre Türkiye'nin iyi siyasetçi yâda kötü siyasetçiye ihtiyacı Yok. Siyasetçi dediğin bugün var yarın Yok. Ama o siyasetçi ortaya bir fikirler topluluğu koyabiliyorsa ( bu Türkiye'de olmayacak bir şey) işte o zaman sistem düzelir. Akım şart. Hareket şart.
Allah aşkına git boyacı ol siyasetçi olma.
kes be inşaatta çalışmaktan iq düşmüş hala konuşuyor sana mı sorcam
Uslubuna skym senin ya. Sktr git ne bk oluyorsan ol. Ben helal paramı kazanıyorum. İnşaat dediğin kendi inşaatım kendi işimm. İnşaat ustasıyım..
tamam dayı
Bence olmsk daha iyi 😅
Olmamak
neden ki
Muhtar olursun
3 yabancı dil ile sadece muhtar mı olunur:(
Burası Türkiye ha yok belediye başkanı adayı olacam diyorsan orada da para ve statü konuşulur burada okumayan siyasetçi olur okuyan değil burayi Almanya mi sandın 3. Sınıf ülke burası
ben yollarını sordum bu ne gerginlik andbwbxbexnsn sakin ol
Gerginlik yok güzel insan burada sistem böyle ya çok paran olacak ya bir iş adamı olacaksın ya da mafyatif bir tarafın olacak yani gidiyim siyaset bilimleri okuyum ordan bu milleti temsil ediyim yok yani
anlıyorum abicim teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim ne demek ama keşke hayal ettiğin gibi olsaydı
Gel seni partiye yerleştiririm tanıdığım çok
hangi parti
Hangisine istersen ona koyarım seni
hıımmmm
Evet yaş kaç senin?
nasıl olacakmış oo
okumadın mı açıklamayı lise yazıyor owhsjwnskwk tahmin edebilirsin yaşımı
Gelecek misin
orada yanlış yazılıyor olabilir o yüzden soruyorum
hangi şehirdesin sen