Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki ederim, geçim şartları baya zor ve zaten çalışkan ve benimle aynı statüte olmayan kadınla kesinlikle evlenmem.
Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması
Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar.
Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
Benim aynı ; kariyer/ gelire sahip olmalı
Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar.
Yani Cinsel deneyimi , benden az olmalı. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden, kesinlikle benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şeydir. Çünkü kadınlar, hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Eğer güzel bir kadın, kendisiyle denk biriyle evleniyorsa seviyor ve çıkarı olmadığından da dürüst olur demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya da biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvde sıkılmayacaksa kendisi bilir tabi ki. Benim kendime göre bir düzenim olur. Yemek yapmak evi toplamak, çamaşırlar gibi şeyleri asla kimseyle paylaşamam. Bunlar benim kendi rutinlerim zevklerim eğlencelerim. Yani ona geriye fazla bir şey kalmıyor. Evde hiç bir şey yapmamaktan mutsuz olmayacaksa kendisi bilir. Ben sabah 7 de gidiyorum akşam da 8 de dönüyorum. Sonra zaten hemen uyuyorum. Onu görebilme şansım bile sadece hafta sonları. Onda da ev işleri, pazar, alışveriş derken zaten gelip geçer. Kendi odam hep ayrıdır. Kendi odamda rahat uyumak isterim. Onun da kendi odası olur. Bir arada kalmayız. Üzgünüm ama dinlenmek zorundayım kimse kusura bakmasın. Gerçekten sıkılmayacaksa çalışmasın tabi. Ama ilgilenemem. Günümüzün hayat şartları zor üzgünüm. Eşleri daha uzak yerlerde çalışıp haftalarca hiç göremeyenler var. Hatta aylarca göremeyende var. Hiç bir şey toz pembe değil. Hayat zor, geçim zor.
01 Yorumla- +1 yıl
Abi sen bekar kalmaya devamke jdjdj
+1 yılerkek ya da kadın herkes çalışmak zorunda artık. Zamanında alınmış ya da büyüklerden kalan bir ev yoksa yani ev sahibi değilseniz kira ödüyorsanız 2 kişi de çalışmak zorunda ki gene bile zor. Faturaları, market fiyatları, aidatı belli yani çok pahalı leş gibi bi ekonomi. Ev sahibi olunsa belki kadın çalışmasa olur. Erkeğin çalışmaması hiçbir zaman uygun değil. Ev sahibi olunsa belki ama o da yoksa iki kişi de çalışıp minimum aylık 25-30k almalı ki ev dönsün. Bu da şehre bağlı tabii İstanbul'da o parayla yaşanmaz.
00 Yorumla
+1 yılİmkanım olsa uzatırım ayaklarımı ojemi sürer keyfime bakarım ama gel gör ki hayat toz pembe değil. Ama çalışmakta bana çok ayrı bi keyif veriyor. Yani zengin dahi olsaydım muhtemelen kendimi adayacağim bi işim olurdu. Bu haldeyken bile kendime çok iyi baktığımı düşünüyorum. Umarım yaşlanınca çok acı çekmem yillarin yorgunluğundan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun etmem ama çalışması kendi ayaklarının üstünde durması daha iyi olur
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı. etmezdim. oturur konusuruz karar veririz yani. hangisi mantıklı ise ona bakarım ben. kimi kız bu konuda way efendim feministim ben erkekten asagı kalır yanım yok tabi calıscam. o kadar okudum kadın erkek eşittir vs modunda oluyor. erkek lagımcı var mı kız olarak bende yaparım topcuda olurum astronotta marangozda diyen olabiliyor. kimiside senin gibi. valla kız dünyası cok garip. bunlar erkekler arasında hani hiç mevzu değildir yani. takılmayız bunlara.
ya açıkcası gizli üye çalısırsa 2 eşde 2 kat para oluyor. bu da bize olur yani isterim o acıdan. misal bi ev alcaz 10 senede değilde 5 senede biter kredisi gibi. ayrıca sosyal hayata katılımdır iş. ama attıgın tas ürküttüğün kurbagaya değmiyorsa calısmamak daha mantıklı. ev hanımlıgı da hani eskiden ok di simdi evde ne yapcak kız. komsulukmu var eskisi gibi. tabi isterse karımdır derim hiç lafını etmem. ona bakmak benim koca olarak görevim derim ki buna kızabilirsin:D biz sizin minnos pofidik ayınızmıyız diyebilirsin. neyse tahrik etmiyim. calısmak istemiyorum derse ben zorla calıs diyecek bir erkek olamam. calıscam derse de iş makul ise desteklerim ama ooo mis gibi para vs diye düşünmem de. mantıksız iş ise istemem. cok isterse tamam derim hevesi kırılmasın. bi süre sonra pes eder diye beklerim:D cok mantıksız ise tabi masaya yumruk gelir:D macoyuz yani:D ihtimaller boyle yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin cevaplarini begendim. Ben kadini calistirirlar saniyordum ama diger turlu dusunen hala varmis. Kendi adima konusacak olursam calisip calismamam esime bagli olur.
Ev islerinde yemekte, cocuk bakiminda destek gorursem çalışırım. Ama yuk bende olacaksa birakmayi dusunebilirim. Şu an bekarim calisiyorum ve ev isleri de tek bana kaliyor gercekten cok zorlaniyorum.
Yani tek kisinin yemegi, temizligi, utusu vs bile zorluyor. Bir de bu yuk evlenince +1 olacak. Daha sıkıntı. Daha da sıkıntısı cocuk olunca. Tum bublarda ustumde olursa birakirim buyuk ihtimal. Ama sunu da soylemem gerek ki iş yeri, calismak ev hanimligindan daha kolay.
Hem daha kolay hemde maasin var, emeginin karsiligi var. Evde kimse yemek hazırlıyorsun, temizlik yapiyorsun diye sana para vermiyor. Bu işi yapan kadinlar dahi para alirken, temizlikciye falan para verirken nedense evlenince bedavaya gelmis oluyor bu işler. O yuzden gercekten her turlu kadin olmak sıkıntı calisan kadinin evlenmesi daha da sıkıntı.
34 Yorumla- +1 yıl
Peki mesleğin nedir?
Cevap sahibi+1 yıl@Alp_026 ulkedeki erkeklerin cogu bu isleri kendi sorumlulugunda gormedigi icin kadinlar mecbur kendi sorumlulugu olarak goruyor. Turk erkeklerinin ev islerine katilma orani diger ulkeler icinde sondan ikinci sirada. En sonda hindistan var.
Turk erkekleri olarak bir seylere el atiyor olsanız sorun yok zaten. Yoksa kadinlar sabahtan aksama kadar hen evde hemde disarda kosturmaktan zevk almiyor. Bizimde bir canimiz var ve bu dunyaya baska gelme hakkimizda yok ama yukledikce yukluyorsunuznsorumluluklari ustumuze.
Yeni modern dunyada da kadinin hic yuku yokmjs gibi bu daha da genisliyor. Ama erkeklerin sorumlulugu yıllardır ayni, sizde bu genisleme yok. Gecmistede calisip para kazaniyordunuz, hala aynisini yapiyorsunuz baska da bildiginiz ya da aldiginiz bir sorumluluk yok.
Turk erkekleri kendilerine sadece calisma sorumlulugu aldigi icin kadin calisip ya da calismamak konusunda iki secenege mecbur kaliyor. Bu mecburiyete erkekler olarak birakmasaniz zaten hicbir kadin o kadar okuyup emek verdigi, atanmaya cabaladigi ya da ozel sektorde bile olsa iyi yerlere geldigi meslegini kolay kolay kenara atmak istemez emin ol.
Buna cogu kadin mecbur kaliyor, buna da mecbur birakan senin hemcinslerinin sorumsuzlugu oluyor.
Gelipte burada yardim eden erkek var falan deme ya da ben ediyorum deme. Cogunluga bak bakayim ediyor mu? Benim evli kadin meslektaslarim her seyi bir arada yurutmeye calisiyorlar. Bu diger mesleklerde de böyle ne yazik ki. Erkekler bu kadin evimize benim gibi para getiriyor bende onun yukunu alayim diye kac tanesi dusunur bunu. Bir tek kendileri yoruluyormus gibi isten sonra mesaisi bittikten sonra yerinden kalkan, evde is yapan, cocuklara bakan kac tane erkek var? Yapilan arastirmalarda dahi sondan ikinci siradayken yapiyoruz, turk erkekleri yapiyor diye bosuna sallamayin. Topluma baktiginda da bu islerin hala kadinin sorumluluğunda goren cok buyuk bir kitle var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarrr fiyasskko 😛😳
20 li yaşların da ki kadınlar diyor ki : Ya kadınlar çalışmalı kesinlikleee yaa...
30'lu yaşlarına adım atmış kadınlar: Ya kadın çalışmamalı evde yatmalı yemek yapıp çocuk bakmalıı yaaa...
Bu tipine sktuğm karıları böyle karaktersizler... 30lu larda yan çizen karılar 20 lerinde feminizim naraları atan bir dog idiler... Hayat popolar tekmeyi basınca hemen gelenekselci olur bu feminizimin sneaky dogları. Kadınlar karaktersizdir. Bu yüzden erkek sözü vardır ama kadın sözü diye bir şey yoktur. Şu an toplum da sanırım hiç bu kadar bekar 30+ yaş bandı kadın olmamıştı daha önce nedeni ise kadınların karaktersiz soiposistler olması ve biz erkeklerin bir lağım kokusu gibi bu durumu alenen gözle ve burunla bire bir görüyor oluşumuz. 20 lerinde hep aynı tiplerle tüm pzoisyon ve deliklere atış talimi yaptırıptaa 30 larında artııık kocaa arıyorum kafası... Hindistan kafası aynı zamanda bu kafa... Yaş gelince gelenekselci... yaş gençken amerikan pastası...
15 Yorumla- +1 yıl
karaktersiz olan sensin
Cevap sahibi+1 yılsen dedin diye olduk ayy aman 🤪 şevval2013 karaktersiz sensin dedi*i için karaktersiz oldum 🥶😱
- +1 yıl
evet öyle oldu bilmen güzel aferin
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/BHyqhWkbnfo
Seni ancak bu kadar kaale alabiliyorum.- +1 yıl
teşekkürler
Konuya giriş yaparken belirteyim kendim çalışan bir kadınım bu konuda ki fikirlerimi beyan edeyim. Bence kadin çalışmamali zaten evin yükü, cocuklar, eş derken kadin evde yeterince yıpraniyor hatta kadının yeri evidir. Kadinlar okumalı, bir mesleği olmalı, kendini yetiştirip, kültürlü olmalidir mesleğini hobi niyetine isterse yapabilmeli.
Bazı gunler eve geldiğimde insanlıktan çıktığımı farkediyorum tüm gün milletin içinde çalış akşama mecalim kalmasın bi de eve gel evde hizmet et, temizlik, yemek oldu mu sana iş yükü iki katı. Ev hanımlarına göre daha hızlı yaşlanıyoruz ve tukeniyourz kimse bana burada cikipta çalışma hayatını güzellemesin.
Diyeceksin sen niye calisiyon? Benim başka şansım yok arkadaslar imkan olsa calismam.
Valla kizlar evlenirken iyice düşünün evini gecindirebilecek sizi zorlamayacak insanları tercih edin. Erkeklerde bakamayacağı kahrını cekemeyecekleri evlilikte yapmasınlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten sorunlusun. Çalışmak istemediğin için değil, kadının yeri evi olmalı dediğin için. İşleri iki tarafa paylaştırmak yerine böyle bir çözüm buldun ya, helal olsun sana.
- +1 yıl
Kankam zaten sistemde herkes köle, kadına özel bir durum değil. Ben kadının yeri iş yeri demiyorum çünkü kişiden kişiye değişir. Senin tüm kadınları genellemen hatalı olmuş
Evet ederim çünkü para kazanmaya başladıkça kadın özgüven patlaması yaşıyor herşeyimi karşılaya biliyorum kendime baka bilirim birine ihtiyacım yok gibi gibi düşüncelere kapılıyor hatta birde şöyle bir şey var evde tartıştığın zaman işyerine bi boşluk içinde giderken veya işyerinde birinin ilgisi ruhunu okşayıp yanlışa sevk edebilir her kez yapa bilir belki ama çalışan bayanlarda boşluğa düşüp ilgi duyana ilgi duymak daha fazla oranda
019 Yorumla- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi demek ki sen öyle yapacaksın karına tartıştığın zaman başka kadınların koluna atacaksın kendini
- +1 yıl
Bu durumda eşinin çalışmasını engellemen bir şeyi değiştirmez iş yerinde huzur bulamıyorsa internette bulur komşu da bulur illaki bulur yani çalışmasını engellemen bir işe yaramaz
- +1 yıl
@Huzyelugece bu öyle değil bak mesela uyuşturucu içen kişi temin ede bilir mi ede bilir içici ise kolay ulaşma olayı mesela markette bakkalda satılsa elinin altında olsa herkes kolayca elde ede bilir amaç zaten zora sokmak yoksa kadın isterse gözüne baka baka aldatır amaç ne kadar zor olursa okadar tehlikeli olur cesaret etmesi zorlaşır ve bazen kadın yapmayacaktır ama karşı taraf hoşlanıyordur boşlukta ona yanaşıp yardımcı olmaya çalışışarak onu cezbede bilir
- +1 yıl
Erkek evde huzur bulamayınca dışarı gider diyorsun ya emin ol aynı şey karın içinde geçerli karın çalışmak isteyip sen onu çalıştırmayınca evde huzursuzluk çıkacak hoop karında huzur bulabileceği bi adamla olacak bilmem anlayabildin mi
- +1 yıl
@Amaris2468 yok anlayamadım çünkü evlenmeden önce şart koşarım canım bilmem anlata bildim mş
- +1 yıl
kızlar akıllı olun şunun gibi adamlarla evlenmeyin
- +1 yıl
bu kıskançlıktan ötesi ve evet suç
- +1 yıl
Dışarıdaki kadınlar da belli. Evli erkeğe metres olmak isteyen çok. Çalışma otur evinde. Güvenmemek değil bu canım dışarıdaki kadınların genelinin ne karaktere sahip olduklarını biliyorum.
- +1 yıl
Çok fazla var denk gelmemişin, bu denk gelmeyeceğin anlamına gelmez. Evliyken teklif ediyorsun ki geri çeviriyorlar?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki taraftan birinin çalışması ya da bir şekilde mali gelirisi olması şart. Eğer benim gelirim varsa, yetiyorsa, o da evdeki bazı sorumlulukları üstleniyorsa sorun olmayabilir.
Ama ataerkil bir toplumda yaşıyoruz maalesef. Ben bir şey demesem bile gün içerisinde çevreden "Çalışmayan erkek mi olur?" lafları duyarak depresyona girebilir.
00 Yorumla
+1 yılNeden sorun ediyim ki eğer çok güzel bir üniversite bitirmiştir mesleği de iyidir çalışabilir ama yine de çalışmak ya da çalışmamamak onun kişisel sorunu ben onu eş diye alıyorum köle diye değil ben onu hiç bir konuda zorlayamam☺
10 Yorumla6 ay öncesinde kız arkadaşım çok istekli bir şekilde dükkan açmak istediğini söyledi ben de bütün desteğimi vererek açtık, kiralama dizayn ve stoğu hallettim. İlk hafta satışları sıfırdı azmini merak ettim ve bir süre daha satışsız devam etti daha sonrasında ofisteki çalışan arkadaşlara mağazadan dilediği herşeyi alabileceklerini söyledim ve bir günde 42 sipariş çıktı o sevincini unutmayacağım. Neticede çok azimli olduğu takdirde kadın veya erkek çalışmış bir önemi yok
20 Yorumla
+1 yılEskiden konuştuğum bi kız vardı. Çalışmayı düşünmediğini söyledi. Bende kendimce s*kmek dışında ne işe yarayacak o zaman dedim. Sohbetin devamını getirmedim. Bazı istekler çok saçma kızlar bilginiz olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
İyi de götürüsü getirisinden fazla olan insan yanlış insandır. Kendime yazık edemem. Değmez bu zihniyet
Kadın çalışmak zorunda değil ama erkek evine ve eşine bakmakla yükümlüdur.
Kadın da zaten bakmayın erkekler evde gt büyüttugumuzu sansa da yemek çamaşır mutfak bulaşık süpürge silme toplama katlama bunlar hep bizde... Bizde evde çalışıyoruz.00 Yorumla
+1 yılBen kadın olduğum için eşimin çalışmamasını tabii ki sorun ederim ama eşim benim çalışmama sorun etmemeli ileride çocuklar olduğunda hem eve hem işe yetişmekte zorlandım bir noktada işi bırakmak isteyebilirim ve buna saygı duymasını isteriö
00 Yorumla
+1 yılHayır etmem. Daha mutlu olurum . Eşim yorulmaz hem iş ortamında. Benim kazandığım elhamdulillah yeter ailemize.
20 YorumlaEderim... Sorumsuz ve sürekli evde oturan, tembel insan istemem. Yaşlanıp emekliye ayrıldığında otursun evde...
20 YorumlaSorun ederim tabiki. bu devirde tek maaşla geçinilmez. Dünyanın en zengini olsaydım bile boş beleş gezen biriyle evli olmazdım. Boş insanları sevmem
10 Yorumla
+1 yılKadının çalışmasını maddi bir kazanç olarak bakmayın sadece kadının evlilik hayatında çalışıyor olması pek çok şeyin önünü alıyor tecrübeyle sabittir
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayan adamı ne yapacağım, ben mi bakacağım? Eli ekmek tutmayan adamdan hayır gelmez, yolu açık olsun..
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bunu konuşuruz. Çalışmayıp malak gibi yatacaksa evlenmem.
21 Yorumla
Soran+1 yılBncede
+1 yılÇok şükür işim var, evim var, geçinecek kadar da para kazanıyorum. Eşim çalışmak isterse kamuda çalışmak şartıyla izin veririm ama özelde çalışacam derse kesinlikle izin vermem.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani gidip tam zamanlı bir işte çalışmasını ben istemem hele özel sektör ruh emici zaten akşam eve zombi olarak dönüyorsun, ama böyle e-ticaret falan yapabilir bi uğraşı olsun
00 Yorumla Evet, bazı çiftler için eşin çalışmaması sorun olabilirken, diğerleri için önemli olmayabilir. Her çiftin kendi tercihlerine göre bu konuda karar vermesi önemlidir.
00 YorumlaÇok net söylüyorum eşimin çocuk doğurma şansı olsa kocamı hiç çalıştırmazdim.
Kocam cocuga baksın evin işini halletsin ben kocama da çocuklarıma bakardım.
Hayali bile güzel...02 Yorumla- +1 yıl
sen doğur o baksın o zaman
+1 yılEğer erkek tek başına çalışarak evin geçimini sağlayabilirse kadının çalışmaması sorun olmaz ancak dönem şartları o kadar zor ve hayat pahalı. Erkek 30 40 bin TL maaş alsa bile kadının çalışması gerek yoksa evde sürekli geçim sıkıntısından dolayı anlaşmazlık çıkacak bu da evliliğin sarsılmasına sebebiyet verecektir.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 407 cevap paylaştı. Hayır hangi erkek evet der ki buna diye sorasım geldi kişiye bağlıdır fakat çalışmazsa daha hoştur benim adıma. çünkü ona yetebilirim fazlasıyla.
04 Yorumla- +1 yıl
Vayyy baya iyi
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim ama günümüz şartlarında bir erkeğin bu şekilde düşünebilmesi ben yeterim diyebilmesi önemli bir şey bence. Çünkü günümüz şartlarında tek maaşla her aile geçinemiyor.
+1 yılSorun çıkacağını düşünmüyorum çünkü ilk oturduğumuzda bunun hakkında konuşulması gereken konudur zaten beni değiştirmeyi çalışırsa ne benim olamaz ne de onun olamam.
00 Yorumla
+1 yılHatun kisi nasıl isterse öyle olmalı, çalışmak isterse çalışmalı, istemez ise calismamali.
30 YorumlaÇalışmasa daha iyi olur. (Günümüzde her ne kadar zor da olsa)
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 898 cevap paylaştı. Asıl çalışmaması iyi olur, ben çalışırım o da ev işleriyle ilgilenir.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynn kral aynı kafadayız
- Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılEderim evet. Bana el açmadan ekmek bile alamayacak insana saygı duyamam. Çocuk olur ondan sonra çalışmak istemese o ayrı.
12 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Maddi açıdan değil de boşta kalan kadın çok darlıyor, şahit oluyorum. Kendisini yormayacak parti time işte çalışsa bile olur.
10 Yorumla
+1 yılHayır sorun etmem ama işim kariyerim ilerlesin derse de destek olurum
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim eş hayat arkadaşı can yoldaşıdır mutluluğa özgürleşmektir ben bunu bilir buna göre davranıyorum 😊
Durumum iyiyse sıkıntı olmaz dururum iyi olmadan evlenmem zaten
20 Yorumla
+1 yılAklı çalışan ve evlenme zihniyetine kavuşmuş numune erkeklerin yorumlarını okumaya geldim.😂😂😂😂
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ekonomik olarak yetmek önemli olsa da ne olursa olsun benden bağımsız bir ekonomik gücü olsun isterim
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılEvet pardon da evin kirası tek maaşla mı ödicez diretirse çalışmazsa direk kapının önünde koyarım sıkıyorsa çalışmasın.
00 Yorumla Sorun etmezdim. Hatta memnun da olurum. Karar onun.
10 YorumlaHayır aksine memnun olurum, yesin içsin gezsin çalışmasın.
10 Yorumla
+1 yılHayır etmezdim, aksine nasıl yapmak istiyorsa öyle yapsın saygı duyarım ve sarılırım.
10 Yorumla
m +1 yılBen çalışmıyorum zaten, oda çalışmasa ne yer ne içeriz lan
01 Yorumla- +1 yıl
Kazaara denk gelmeyelim diye çok kişiyi engelledim la bu soruda 😂
+1 yılBen çalışayım yeterki o istediği gibi yaşasın ama erkeğin çalışmaması büyük sorun
00 YorumlaEkonomik durumunuz yeterliyse veya şartlarımızın düşmesini kabul ediyorsa bende sorun etmem.
00 YorumlaÇalışan kadının beklentileri daha az oluyor boş işlere vakti olmuyor
00 Yorumla
+1 yılErkek için soruyorsan eğer çalışmayan erkek anasının dizinin dibinde otursun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılSorun ederim tabii ki çalışsın. Ben de çalışırım. Anca geçim olur bu devirde
00 Yorumla Eh biraz ederdim. Sonuçta boş takılan insanları çok sevmem
00 Yorumla
+1 yılErkek çalışmak zorunda ben değilim ama isterm sevdiğim işlerle meşgul olup para kazanmayı.
00 YorumlaÇalışmak istemesini sorun edebilirim sanırım yeterli hissetmem vs
07 Yorumla- +1 yıl
kadın senden para istemeden ekmek alınca yetersiz mi hissedeceksin yani
- +1 yıl
boş düşünceler
Eğer gücüm yetiyorsa zaten çalışmasını istemem ama gücüm yetmiyorsa bir zahmet oda destek olsun demi
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı. Hiç sevmem çalışmamak nedir Yaa bu dünyaya oturmaya mı gelir insan
08 Yorumla- +1 yıl
@onnumara_ hayat oturarak geçmez şimdi herkes kolay para kazanma ve emretme hevesinde bizler az uyuyoruz ki dünyayı kaçırmamak için ölünce zaten uyucaz bir çiçek ekersin evi temizlersin istersen çalışırsın ev geçindirir bir fakire yaşlıya yardim edersin diğer türlü psikolojiye de zararlı işleyen demir paslanmaz unutma
+1 yılEtmezdim tabi kii ben ona bakarım yahu ayaklarını uzatsın keyfine baksın hsjsjsjsjsj
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte gerekte yok ki hem zaten ev kira değil çok şükür kazanıyoruzda ben bakardım sorun yok
00 YorumlaMaaşım yetiyorsa çalışmasın, istediğini alsın ona göre hareket ederiz sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru beyler için, erkeğin çalışmayani olamaz
07 Yorumla
Soran+1 yılAynenn öyle
Cevap sahibi+1 yılO zaman sadece erkeklere açmalıydin soruyu
- +1 yıl
olur
Cevap sahibi+1 yıl@şevval_2003 olmamali
- +1 yıl
kankam neye göre olmamalı erkek belki evin işlerini yapacak kadın çalışacak
Cevap sahibi+1 yıl@şevval_2003 yav he he, sen öyle yap
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yıldirekt çalışmak istemiyorum erkeksin sen çalış bana bak diyen kadına asla bakmam ama zamanla işi bıraksa sorun etmem.
00 YorumlaBence iki tarafında çalişması lazım kadının çalışması kendi ekonomik özgürlüğünü yaşaması daha özgüvnli kendinden emin olan ve bunu destekleyen bi eşi olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇalışırsa ek gelirimiz olur beraber kazanırız yeriz içeriz
10 Yorumla
+1 yılBen etmezdim. Ama hamilelikte ve ondan sonra bir süre bebeğinin yanında kalması daha iyi bence. Beraberr bebeğe bakıp totosunu şaplaklarızz ayyy
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılasgari ucretle gecinmeye raziysa neden sikayet edeyim.
00 YorumlaErkek çalışmalı kadınların belli erkeklerin belli sorumluluğu var kadın evden erkek o evi geçindirmekte sorumlu yani erkek çalışmalı muhtaç edecekse çalışmayacaksa evlenmesin de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çalışmak istemiyorken onu nasıl mecbur edebilirim?
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat