Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Evlenince eşinizin çalışmasını ister miydiniz?

Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Kendi geleceğini güvene almak için çalışmakta fayda var bugünki toplumsal düzende. Allah göstermesin müstakbel eşin 10 yıl sonra herkes yoluna dediğinde ne olacak? İş dünyası o kadar hızlıki bugünki bilgiler 10 yıl sonra pek anlam ifade etmiyor. Eskiden olsa döner ana banın yanına tarlada onlarla çalışırdın ama şehirde ve vahşi kapitalizmin kucağındasın artık. Kaderinizi kimseye emanet etmeyin derim.
İşin Gerçeğini ben Söyliyeyim Aslında Kadın Çalışmaz . Yanliz Şimdi Herkesi Çalışmaya mecbur bıraktılar ev kiraları 3000 TL olmuş Faturalarla Birlikte 4000 TL Gecesini Anlayın Eşleri Çalışmaya Mecbur Bıraktılar Durum Böyle
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!çalışmasını isterim ama çocuklarımız var ise en azından çocuklar biraz büyüyene kadar çalışmaya ara vermesi daha iyi olur diye düşünüyorum ondan hariç tabi çalışsın yarın öbür gün boşanırsak nafaka falan vermek istemiyorum artık sevmediği halde sırf para uğruna boşanmayıp aldatan kadınlar da var ki onlar daha da kötü.
Çalışmak istiyorsa çalışabilir eğer benim gelirim iyiyse çalışmasına gerek yok evde hobi falan edinebilir. İş hayatı zor stresli ama tek maaş yetmiyor ise çalışmasında yarar var.
Tabiki isterim calişip kendi ihtiyacını karsılasın kocaya muhtac olmaz zorlama yok... Hem evin ekonomisi hemde kendi istedigini yapar.
Hayır, istediği kadar para veririm yeterki çalışmasın. İlla çalışacam derse kimsenin emrine girmesin , Cafe açarım onu yönetir. Zate nekadar zor olduğunu görür 2 güne birakir.
Kadının çalışma hayatında her zaman yeri olmalı, ama hiç bir zaman bunu baskı yoluyla değil kendi tercih ve iradesine bırakırım.. isterse çalışır istemezse çalışmaz..
Kendi bilir isterse çalışsın iki türlü de avantajı var
Çalışmayıp ne yapacak bostan mı yetişsin isteyim evde.
Bazı erkekler neden eşlerinin çalışmasını istemez gerçekten anlamıyorum. Kendileri çalışınca oluyor iş eşine gelince niye olmuyor? Bir insanın kendi ekonomik özgürlüğünün olmasından daha güzel bişey mi var ya.
Eşim çalışıyor. Uluslar arasi bir firmada muhendis ve yönetici.
Benim kariyerimle ilgili eşimin bir söz hakkı olamaz.
Evet. Kadın/Erkek çalışma hakkına sahip özgür bireylerdir.
Çalıştığı işe bağlı misal doğulular ile aynı yerde çalışsın istemem
Otursun oturduğu yerde jssjjsjsjs
Hayır istemem çalışmasın
Nedenleri çok eski eşim de çalışıyordu ne kadar kötü bir durumd kaldığımı ben biliyorum genel olarak
şartlar uygunsa çalışabilie bence sıkıntı olmaz
İsterse çalışır istemezse çalışmaz.
Bu ekonomik düzende maalesef isterim
Kendi tercihine birakirim
Ekonomiden dolayı evet kdödifçdlf
Tabi ki istiyorum, ama eşimin kararı olurdu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş