AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İktisat eğer odtü boğaziçi değilse bence bırak
Başka bi bölüm okumaya çalış. Bnim tavsiyem
Mezuna kaldım ama istediğim bölüm gelmedi yine gelmezse korkusu var ve yoruldum çalışmaktan o yüzden yazdım bölüm olur gibi ama şehir ve uzaklık çok zor geliyor yurt daha da kötü geliyor bende açıktan mı okusam diye düşünüyorum aile evinde
Açıktan ile örgün okuma aynı hakkı veriyor
Kpss ataması varsa girer puanını alır atanabilirsin
Ama özelde aynı gözle bakmazlar eğer dayın amcan yoksa sağlam yerde
Bi de her sene ücretsiz de olsa yazları kendi alanında staj bulabilirsen kendini 1 adım öne atarsın
Ama o işler de zordu benim zamanımda, mühendislik okurken
şu an nasıl bilmiyorum
Kocaelide iktisat tutmuyor muydu neden zonguldak a gittin ki. ya da kocaeli de tutan bölüm vs yok muydu
Eğer amcan dayın yoksa iktisat sadece tuttu diye yazdıysan, bölğmü bilmiyosan, bence kpss ataması olan bölğm kazanman daha mantıklı olabilir
Ama 5 sene sonra ne olacagını da kimse bilemez
Ben yalan olmasın bu alanı çok bilmiyorum
Ama benim tahmin ettiğim iktisat, işletme gibi bölümler odtü bopaziçi vs değilse iş bulması zor
Kolay mı ki, iyi araştırdysan iş bulması kolaysa oku, yoksa okuma
Yani size bu dediğim mantıklı geldi dimi arkadaşıma dedim sosyalleşme açısından kötü bir fikir olduğunu düşünüyor belki öyle ama ben ekstra dil kursuna gitmeyi planlıyorum ve yurt ortamında da asla yapamıyorum evde düzenim çalışma alanım var aslında çok emindim ama arkadaşım napıcaksın 4 yıl evde dedi yani bu sadece evde kalcağım anlamına gelmiyor çeşitli kurslar var bilgisayar alanında dil alanında en azından zamanım daha fazla ve rahat olacağıma inanıyorum
Az bir sıralamayla kaçırdım sayısaldan hazırlandım normalde o gelmediği için Kocaeliyi yazamadım
İşte birazda kendini geliştirmeyle alâkalı diye düşünüyorum çünkü şu an her meslek için iş bulumu zor evet dediğiniz gibi köklü üniversite olmayınca belki işim daha zor olucak ama mezuna kaldım olmadı bu sene tekrar giricem ama halâ kararsızım açıktan okumak daha mı iyi diye her açıdan
Sosyalleşme anlamınds arkadaşın haklı bence
Ama o çevreyi üniversitrye gitmrden de komek kursları vs bi şekilde hallederim diyosan olabilir
İlla iktisat okuyacaksan da ben o mesleği çok bilmiyorum
Kendini bilgisayarda geliştir. Sap diyorlar o alanı araştırabilirsin veya iş analistliği vs
Bilgisayar alanları,
Anladım zonguldakta yüksek not ort yaparsan yatay geçiş yapabilirsn kocaeliye
üniversiteye kaç defa gideceksin ki o ortama girmen insanlar tanıman bence büyük avantaj
Aöf okuyacaksan ayriuetten bi 2 yıllık oku yine
Bence eve geçme
Ben sadece iktidat okunur mu onu bilmiyorum
Tekrar hazırlanacaksan o başka
Ama aöf okumaya gerek yok , ikinci üni değilse
Tamam teşekkür ederim fikriniz için 🌸
Sosyal ortam bence önemli
Üni arkadaşlıpı pek uzun süreli olmayabiliyor genelde
Ama üni okuyup farklı insanlar görmek tanımak avantaj
O avantajı bence her insan tecrübe etmeli
Gideceksen ayriyetten yine kurslara git
Sorun olursa bana takp atablrsn mesaj atarım.
İng şart bu arada, kendini geliştir ing dilinde
Ben de kocaelide okumuştum bu arada
Evet sosyal ortam tabi ki de önemli ama yurttaki sıkıntılarda fazla oluyor insanlar çok garip bir an için çok mantıklı gelmişti açıktan okumak yani ev ortamında daha mutlu olurum diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevaplarınız için ✨✨🌸
Rica ederim
Onu kendi kafanda güzel düşünmen gerek, ailenin fikrini de alıp
Ama evde okumak bişey katmaz
Sosyal ortamın olmayacak, bunalabilirsin
Komek kursları vs bişekilde belki sosyal ortam olur ama okul daha farklı gibi
Kocseliye yatay geçiş yapmaya çalış ama kendini sık yüksek not ort yspmaya çalış eğer o bölümde devam edeceksen
Gebze teknik daha mantıklı hem dsha iyi üni
Hem sana yakın
Hazırlık olduğum için bu sene olmuyor ve Kocaeli üniversitesi 2. Sınıftan itibaren kabul ediyor ve benim için burada bir sene daha kalmak isteyeceğim son şey 😶
Yani merkezi puanımla seneye geçiş yapabiliyorum ama kocaelinin ki benim puanıma göre yüksek yani alma olasılığı neredeyse yok
Evet merkezi puanla ilk yıl geçmek istiyosan geçen sene tutan yerleri tercih eebiliyosun
Okuma
Ailen hangi şehirde
Kocaeli Gebze