Peki jangi işi yapanlara saygı duyarsınız. Ben yaptığı işi en iyi şekilde yapan kişiye mesleği ne olursa olsun saygı duyuyorum.

Peki jangi işi yapanlara saygı duyarsınız. Ben yaptığı işi en iyi şekilde yapan kişiye mesleği ne olursa olsun saygı duyuyorum.

Köleyim. Çalıştığım firma oturmak yasak, telefonu eline almak bile yasak şeklinde işkence vari bir sistemle çalıştırıyor.. Susmuyorum. Çekinmiyorum. Firmanın adı duyulur diye utanmıyorum.. Utanması gereken onlardır.. Beni bu şekilde çalıştıran yer TEDİ mağazasıdir.
İnsallah daha mutlu olacağın ve seni tatmin eden güzel bir işe geçiş yaparsın
İnşallah 🤗
Cevap
14Cevap
Mesleğim yok
Okuyorum ama isini ahlaki ile yapan kisilere saygi duyuyorum. Meslegi ne olursa olsun en iyi sekilde yapmaya çalisan ve isine saygi veren birine saygi veririm. Ayni sizinde açiklama yerinde yazdiginiz gibi.
Özel okulda çalışan Akdeniz Tarih mezunu bir Tarih Öğretmeni, aynı zamanda Akdeniz İkinci Öğretim Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencisiyim.
Kahretsin ki, uluslararası işimiz binbela vallaha bela
Dünya kahrı çekiyorum diyesim geldide. Saka şaka uğraşıyorum birşeylerle
Diplomalı işsizim efendim... Kaldırım mühendisi de derler...
Insallah en kısa sürede istediğin bir işe kavusursun
İnşallah amin 🙏
Ben bir mücevher tasarımcısıyım
Hadi ya. Zevkli olmalı
Evet
Astrolojiyle meşgulum
Oğlak için yakın zamanda ne bekliyoruz 😅
Yarin tutulma var kuzum
Bana etkisi nedir
Veri analistiyim
Serbest meslek erbabıyım
Kendi işimi yapıyorum
En güzel iş
Gıda mühendisi
Guzel midir
Ebeyim
Ebelere çok küfür ediyorlar ya 🫣
Butik otel
Ekibi oradan mı yönetiyorsunuz baba
Devletin gözüne batmamanın en iyi yolu, en pis işini yaptırdığın kişileri otelde müşteri kimliğiyle ağırlamaktır. Polisler bilir ama ispatlayamaz ve kudururlarya hastayım bu stratejiye
Stratejilerin beni derinden etkiliyor. Ustalık dönemini dusunemiyorum
Ustalık dönemi daha basit escobar'ın taktiği uygulayacaksın. Daha büyük ticaretler için, küçük ticaretleri ele vereceksin
Sen bu işi cozmussun usta
Aşçıyım
Aşçı bir arkadaşım olsun ve yaptığı güzel farklı yemekleri tatmak isterdim. Güzel meslek
Mesleğim yok
memurum
Ben oyuncuyum dizi sinema tiyatro vs
hemşireyim
Muhasebeci
öğrenciyim
Serbest
İşçi
Saglikci
Nükleer tıp
Jigolo
Öğrenci