Cennetim
Cehennemim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

kimi zaman cennet kimi zaman cehennem. Bazen kazalara gidiyoruz, bazen çok rahat işler oluyor, bazen de çok sıkıntılı. Bazen 1 saatte bitiyor iş, Bazen saatlerce sürüyor. Riski çok olduğu gibi, eğlencesi de çok. Sorumluluğun en üst seviyesi operatörlük. Dikkati, cesareti, korkuyu, çakallığı, uyumluğu, kafayı çalıştırmayı en üst seviyede tutman gereken bir iş.
Kabinde ki rahatlığım?
Açı gayet net oysa ki full hd
Ablacım hayırdır sorunun mu var ayağımla 😃
Paramı kazanıyorum. Karnımı doyuruyorum. Belli bir çevredeyiz ve dışarıya kapalıyız. Bunu seviyorum. Kast sistemi var ve hissediliyor ama yapacak bir şey yok. İyiyim ya, şükür. Asla yaptığımız işin karşılığını alamıyoruz, iyice itibarsızlaştırıldık ama şükür, iyiyiz hala. Devam ediyoruz.
Cevap
13Cevap
İşim yok maalesef şu an. ama cennet gibi işi olan insan çok az vardır. çoğu kişi mecburiyetten işe gidiyor. severek işe giden kaç kişi vardır bilmem.
Ergenleri sevmiyorum ama zeki ve karakterleri olanları da denk geliyor. Yetenekli genç insanların Edebiyatı ve Türkçe'yi sevmelerini, öğrenmelerini ve günlük hayatta aktif olarak sosyal medya dilini değil Türkçe konuşmalarını çok seviyorum ve önemsiyorum daima.
Doğru tahmin 🌸
Teşekkürler 🙂
Cehennem dersem haksızlık etmiş olurum, cennetim diyebileceğim kadar çiçekler de açtırmiyor kalbime. Şükür ediyorum her daim güzel şeyler kattı hayatıma.
Çalışmıyorum ama bir gün para kazanırsam sevdiğim işlerle kazanmak isterim o da cennetim olur inşaAllah.
Zengin koca istiyorum 😂🤣
Şu anda işsizim ama işim olsa parası dışında pek de güllük gülistanlık bir durum olacağını sanmam açıkçası
Henüz mezun olmadım ama staj deneyimimden de anladığım kadarıyla yapacağım işi çok seviyorum. Zaten sevmeden yapılamayacak bir şey de değil 🥹
1 senedir cehennemim. Hatta bu sabah müdürümün yanına gidip mutsuz olduğumu ve yalnız hissettiğimi söyledim.
Hiçbir şey. Bazı personellerden rahatsız olduğumu, yaşadığım birkaç şeyi söyledim. Sabah tatlı dille uyardı, anlamazlarsa kendi diliyle konuşacak.
İşim benim cennetim.
Bu sebeple 22 yıldır her gün aynı saatte uyanıp severek gidiyorum. Huzuru ve mutluluğu bulduğum tek yer.
Bilmukabele
Olduğum yerden pek memnun olduğum söylenemez. Sebat etmeye çalışıyorum nereye kadar sürecek emin değilim
Çalışmıyorum öğrenciyim
Sevdiğim işi yapıp cennetim olmasını sağlamak için uğraşıyorum
Çalışmıyorum koca parası yiyorum cenneti yaşıyorum 😂😂
İstesem bulurdun şekerim 😂😂😂
Cennet bahçeme ektiğim tohumları her gün özenle suluyorum..
İşimi ve iş yerimi seviyorum. Cehennem olacak sektörlerde de çalıştım elbet. En güzeli kamu diyorum
Mesleğimi severek isteyerek sectim Allah nasip ederse bi 15-17 yıl daha görüyorum kendimi
İnşallah 🙏
İkisinin ortası cennet değil cehennem de değil
İşim yok okulum var benim cennetim ve cehenneminm
Cennetlik yanları da var
Cehennem olmadığından eminim ama cennet demek biraz şova kaçar
Annemden daha güçlü olmak istiyorum bu yüzden doktor olmak istiyorum cennet ve cehennem olacak bilmiyorum şimdi ama büyük bir ihtimalle bu mesleği sevdiğim için benim cennetim olacak
Ikisinin ortasi.
2-3 yill sonra cennetim olabilecek bir ise girecegimi dusunuyorum aksilik olmazsa bakalim.
Alanında uzman bir Astrologum ve işimi cok severek yapiyorum. Cocukluktan beri ilgi duyduğum işi şu an hevesle yapmaya devam ediyorum
İşi çekilir veya çekilmez kılan ortamı aslında benim ortamım iyiyse sorun olmaz
Isim cennetim diyen olacak mi soruyu takipe alıyorum 😂
İşim yok 😅Ama ev hanımı olmak da zor hem cennetim hem cehennem 7 24 degil 24 saat mesai
Cehennemim. Tembel ve aptal insanlara sinir oluyorum.
anlam yüklemiyorum.
işimi yapıyorum eve gidiyorum ay sonu da para alıyorum hepsi bu
1...
Cennet sayılır
her şey benim cehennemim
İşim cennetimdir benim
İnşallah
Şu anad bi mesleğim yok 😒😒😅
Olur inşallah :D
Amin 😅😅😅😃
Cennetim evde yatıyorum
Ne güzel
Teşekkür ederim
Sinir stres dolu bir yer.
Mecbur 🤷
Daha evlenmedim bilmiyorum ama büyük ihtimalle Cennet
Beyim işim yokkiy.
Kendi işim olduğundan cennetim diyebilirim.
Cennetim 😇mesleğimin içindeki kendimi seviyorum
Cehennem
Ama parası iyi 😌
Cennet tabi hiç kolay değil valla
Kim hangisini hak ediyorsa o var
Cennetim 🪻
Cennet
Cennetim
Çok seviyorum bu yüzden cennet
Amin 😌
Cennetim, hayalim.
Ikiside