AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu sene gitmeyi düşünüyorum yeni bir yaşam
Tarla bitkileri okusam da olur diyorsun yani 😂
Farketmez çok sıkıldım şu an yaşadığım hayattan
Birilerinin yaşadığı hayat birilerinin hayalleridir kardeşim, Bence senin yapında sıkılmak gibi bir durum söz konusu ise gideceğin yerdende sıkılacaksındır, bence yaşantını güzelleştir, çünkü gideceğin hiç bir yer senin hayatını güzelleştirmez, ayrıca rotasız bir gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez derler, bunuda bir yere kaydet
Abi her gün aynı her gün aynı eve çok yük olduğumu düşünüyorum artık bir an önce bu hayatı arkamda bırakmam lazım her şey çok üst üste geldi bu defa
Eve gerçekten yük müsün?
Ki üniversite olmasının bir önemi yok üniversite sadece biletim olacak
Evet en azından ben öyle düşünüyorum öyle zaten
Üniversite okurken veya evden uzaklaşınca asıl ağırlığın eve o zaman başlayacak buna ne diyorsun,
Manevi anlamda olabilir, olacaktır da ama benimde artık bir yol çizmem lazım
Maddi anlamda olacaktır, manevi değil, manevi olarak onlar sevinecektir, belki gururlanacaklardır bile ama maddi olarak sana orada kira ev masrafların okul masrafların vs.. Hayatlarının bir döneminde bir şeyler yapmayanlar bir ömür pişman olurlar.
Evden uzaklaşmak için değil gerçekten ayaklarının üstünde başın dik bir şekilde dönecek bir okul okumanı tavsiye ederim,
Benim ailem zamane insanları değildi, hep bir başkalarını kıyasla bizlere bir şeyler öğretmeye gayret gösterirlerdi, o şekilde bizi hırslandırmaya çalışırlardı, bilmezlerdi ellerinden o kadar geliyordu, baba memur anne ev hanımı
Memur kişi boyu uzamaz kısalmaz sabit gelir bir şekilde bizleri büyüttüler, Allah razı olsun onlardan hiç bir zaman kızmadım, sinirlenirdim kıyaslandığım insanlarla, ama bir şeyde yapamazdım, dediğiniz gibi kendimi yük olarak görürdüm onlar ise tam tersi okuyup bir yerlere idareci pozisyonunda veya doktor mühendis gibi bir şeyler olmamı isterdi.
Abi şöyle oraya gitmem deki amaçlardan bir taneside çalışmak zaten hani, onun için diyorum ya üni sadece bilet maddi olarak ta onlara fayda sağlayabilirim. Şehir falan hepsinin planını yaptım işte hazır yani şehirden çıkmam için bir sebep lazım o da üniversite yani bu şekilde cesaretlendiriyorum kendimi
Bir gün sadece kendimi yük olarak eve para getirmediğimden böyle düşünüyorlar diye gidip lokantada komi olarak çalıştım, ilk kazancımı eve getirdim, babamın söylediği tek şey oldu, al o parayı biz senden sanki para kazanmanın istedik okumanın istedim dedi, okumayacaksan evini ayıralım git kazandığın para ile yaşamını kur dedi.
Ağırıma gitti o kelime demekki benim yüküm para değil miş onu anladım, oturup 20 yaşında evimizin yakınlarında bir dere vardı, gittim orada saatlerce ağladım kendimi bulmaya başlamıştım, demekki okumalıymışım dedim, bir taraftan sınava hazırlanmak gayretinde bir taraftanda ufak ufak ticaret yapmaya başladım, kazandığım ünv Ank. Ünv di,
Okula sadece 1 sene gittim, artık hayat bana gerçekleri benim anlayacağım şekilde anlattı, bu okul bitsede kazandığım kazançtan fazlasını vermeyecekti
Sadece belki işi düşen birinin önümde elbisesini iliklemesine ve köprüyü geçene kadar saygı duyacağını düşündürdü. İyiki öyle düşünüp bırakmışım hiç pişman değilim,
Gereksiz bir okulu okuyacaksan ticarete başla, ya da gerçekten oku, ne kadar zengin olsakta gelip önünde elbisemizin önünü ilikleyip saygı duyalım, bir hayata dokun veya hayat kurtar
Abi söylediklerinin hepsi kulağıma küpe yazdıklarının hepsini aklımın bir köşesinde tutacam eyvallah
Sağlıkla kal, belki bir gün bir yerde hayat buluşturur iki yabancı olarak,
Zamanında annesinin hastane masraflarını karşılayamayan gence doktorun yazdığı cümle, hastane masrafları annenizin zamanında verdiği bir bardak sütle ödendi diye yazmıştır doktor hasta yakınına
Sende abi kal sağlıcakla teşekkürle🙏
para içib
Nasıl bir para kazanma şekli ünv okumak