Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 23 yanlış kaydoldum ve bu benim ilk işimdi
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün istifa için gittim müdür resmen yalvardı bana çıkma iyice düşün diye biz senden çok memnun kaldık vesaire dedi ama bana yaptığı o tepkinin ne kadar yanlış olduğunu söyleyip istifamı imzalayıp çıktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gerekli tepkiyi veremedin haklı olduğunu söyleyen yok çünkü
Böyle öküzlerin oldugu yerde mutlu olamazdın iyi yapmışsın gülümse
Gerçekten olamazdım. Oysaki işe o kadar mutlu gitmiştim ki ve aileme arkadaşlarıma çok mutlu olduğumu iletmiştim onlar da mutlu olmuştu. Fakat bu olay yaşandığı gibi ne heves kaldı içimde ne de enerji hâliyle mutluluğumun yerini tepkisizlik aldı ailem falan da şaşırdı dedi bir anda noldu çok mutluydun dediler
Senin için hayırlısı buymuş buradan kurtulduğun için bence yine mutlu olmalısın. Çalışsan durmadan aynı stresi sıkıntıyı yasayacaktin. Maalesef üzücü ama belkide senin için daha hayırlı
Çok doğru o kadar strese girdim ki 2 günde hastanelik oldum o adamı gördükçe strese giriyordum Allah her şeyin hayırlısını ve güzelini kolay bir şekilde nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın
İnşallah daha iyi insanlarla daha iyi daha güzel huzurlu işlerle karşılaşırsın inan ve enerjini düşürme mutlu ol öküzleri kafana takma uzak dur kötü insanlardan
Neden peki daha çok gençsin
Bana yapılacak işi öğreten olmadı müdür oradaki kızlardan öğrenirsin dedi fakat kızlar da bilmiyordu yanlış yapıyordu kendi mantığımla yaptım ben de hepsini de doğru yapmıştım fakat müdür kendisi bilmemesine rağmen bana yanlış yapmışsın diye tepkili bir şekilde konuştu 2 kere farklı konularda ben de doğru yaptığımı açıkladım gösterdim sonrasında bana hak verdi ama rahatsız hissettim sonuçta ilk günümdü yanlış yapmış da olabilirdim böyle tepki vermesi yersizdi
Oha nerede yaşıyorsun ise mi ihtiyacin var
Evet işe ihtiyacım var genç kızım aileme yük olmak istemiyorum babamın durumu da pek iyi sayılmaz çalışıp biriktirmek aileme bir şeyler almak istiyordum eve yardımcı olmak istiyordum
Nerede yaşıyorsun neler biliyorsun cvin var mi
Bayburt'ta yaşıyorum Bankacılık okudum Yabancı dil okudum şu anda da açıktan Sağlık Yönetimi okuyorum. Daha önce belediyenin muhasebesinde çalıştım ve bu da valiliğin tapu bölümünde arşivcilikti ben sadece KPSS'ye kadar çalışmak için girmiştim
Kpss ye mi gireceksin
Evet maalesef normalde tüm yeteneğim çizim makyaj sanat üzerine fakat ülkede bu tür şeylere önem verilmiyor
Gizlisin ama Şu an
Tecrübe işte tam da bu olsa gerek
Nasıl yani
Evet yanlış okudum yazdığınızı tam olarak tecrübe denen şey bu
Hayatta yediğin kazıkların bileşkesi işte
Siz ne anladınız ki
Tecrübesizlik olarak okudum kusura bakmayın
Estağfurullah ne kusuru umarım gönlünüze göre Bi işe girersiniz
İnşallah teşekkür ederim
Olsun üzülme kuzen
Üzüldüm ya paraya ihtiyacım vardı
Ayarlarım. ben sana iş istanbuldamisin