Tabi, tabi yatarak bedavadan yaşamak varken neden çalışasin. Bir de çocuk yaptın mı kocanla yatmana bile gerek kalmaz, garantiye alırsın kendini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstanbul'da degilsen diger sehirlerde calismadan da evinde takilabilirsin bence. erkekler de oyle istiyor ama kadinim calismasin diyen erkek degilde sana kalmis diyeni bul.
oldu da calismak istedin calisamican iste. bugun canin oturmak ister yarin calismak ister senin keyfin sonucta adam kısıtlarsa iyi olmaz. o yüzden sana kalmis diyeni bulmak daha onemli.
ya fakir değil ortanın üstü olsa bile yine aynı oafozıox ben sürekli para istemem açıkçası çoook zengin değilse yine. yoksa bana ne kocamın parası varsa neden harcamayayım 😫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
evlenin sizin tercihiniz
https://open.spotify.com/episode/58gF96VUknmXQzfEB2dzMF?si=zlxknoRlSrGa8N2oXyt-2A
Şu podcasti dinlemeni öneririm
Bencedecalismak kadina göre Devil yanliz Ben gururluyum ilerdeki esimi para olarak göremem
Bencede hiç bize göre değil çok yıpranıyoruz
Bosuna dinimiz uygun görmemis
Calismak erkeklere yakisiyor
Evet bencede erkeğin işi çalışıp evine bakmak
Kesinlikle ve kadinlarin calismasi kadinlara birakilmasi gerek.
Zaten kadinlara bırakılıyor
Kesinlikle. Eve ekmek getirmek erkeğin vazifesi. Kadının değil. Kadın naif ve zarif bir varlık. Onlar bebisleriyle çok tatlışlar bence 😀
Yaaa sen ama ö kü z oolamassssin
Öküz gözüktüğüme kanma. Ponçik bir kalbim var benim 😜
Tabi, tabi yatarak bedavadan yaşamak varken neden çalışasin. Bir de çocuk yaptın mı kocanla yatmana bile gerek kalmaz, garantiye alırsın kendini
İstanbul'da degilsen diger sehirlerde calismadan da evinde takilabilirsin bence. erkekler de oyle istiyor ama kadinim calismasin diyen erkek degilde sana kalmis diyeni bul.
Sana kalmış diyen bana pek çekici gelmiyor
sen calisma evde otur diyen burnundan getirir.
Yok be niye getirsin
oldu da calismak istedin calisamican iste. bugun canin oturmak ister yarin calismak ister senin keyfin sonucta adam kısıtlarsa iyi olmaz. o yüzden sana kalmis diyeni bulmak daha onemli.
Bence tek başına bir hayat her zaman daha eğlenceli ve rahat. Katılmıyorum
Erkeksiniz tabi o yüzden size kolay geliyor
Bence kadın için de öyle olmalı. Size zor gelen yanları nedir peki
Bana da zengin bi karı bul da ben de evlenip kurtulayım
Çalışmayacak mısın 😃
Karı parası yemek istiyorum ben de assdjdk
Jessica May gibi bir garı isen hemen evlenelim yavrum 😛
Yazdım ya yavrum
İşte 40 yaşına geldim senin gibiler yüzünden evlenmiyorum
evlenince anlarsın çalışmak bazan sıkıyor insanı ama senin eline ayrı para geçmesi başka bir şey evliyken
Canım o zaman da kocam verir ne olacak ikimizin parası nasıl olsa
verir zaten ama yetmiyor çocuk falan olunca zaten. ama kocan zenginse bir şey diyemem her istediğinde verir asljckzxj
Kız fakir kocadan niye çocuk yapıyim zaten ona göre durumu iyi biriyle evlenirim 😃
ya fakir değil ortanın üstü olsa bile yine aynı oafozıox ben sürekli para istemem açıkçası çoook zengin değilse yine. yoksa bana ne kocamın parası varsa neden harcamayayım 😫
İstetmemesi lazım zaten
insafına kaldık o zaman dsclzkx
İnsafsız koca olmaz 😃
bence de olmaz ama olanlar var işte ıewjsdlk
Aman istemem eksik kalsın
bence de sdklcx
Ben iş kurup sonra evlenmek isterdim 🙂🙂
Kız kolay mı öyle iş kurmak 😃
Evet 🤗😃🙂
Hemen bulabiliyomusun öyle
Onlarda kocayı boşayıp atlarına binip gittiler
Sanırsın hiç öyle kadin yok yani hepsi çalışıyor
Yani çalışmayıp koca parası yiyende be kadar memnun sormak lazım.. ama bana sorarsan birinin eline bakmak kocan bile olsa kötü
Kızların hepsi öyle
Bence gerçekten kötü he çok çok iyi birine denk geleceksin ki yaşayasın oda zor tabi
Yok valla hepsi çok mutlu öyle olmasa gider çalışırlar zaten, kocaları getiriyor bunlar yiyor
Varsa öyle koca bende giderim 😂😂
Sen mi 😃
Hee ben olmaz mı 😂😂 memur maaşı yetmiyor
Sana koca olmaz 😂
Hahaha valla bilmiyom beni seven bana bakan bir kadında olur 😂 akbilimi cebime koysun bana baksın her türlü hizmetini yaparım 😳😁
Ne iş yapıyorsun
Mağaza da çalışıyorum
Her şey kalbine göre olsun iyi talibin olursa evlen
Faise olmak istiyorsun yani
hani kadın erkek eşitti?
Bu zengin erkek evlen bea.
Kadınlar bunun kıymetini bilemedi..
Doğru valla bilemedik 😂
O yüzden erkekler popon rahatına düşkün oldu. Kadınlar da iş gücünü yüklendiler.
Yok valla hiç bize göre değilmiş onu anladım
İnşaAllah düzelir valla yoksa işimiz çok zor.
Armut piş ağzıma düş yok. Çalışcan
Meslek ne olarak çalışıyorsunuz?
Mağaza da çalışıyorum
Ne güzel
Hani kadınlar güçlüydü
Evlenelim
Evlen
Evlen evlen
Koca bul evde yat 😀
Ne iş yapıyorsun ki
Evet olur