Ben artık yoruldum müdürlerin kahrını çekmekten, kimseyi memnun edememekten, yetersiz hissettirilmekten, 3 kuruş maaş almaktan, hayatı ıskalamaktan yoruldum. Kendi işimi kurmak istiyorum. Yeni gelenler için piyasa nasıl şu an?
Pişman olur muyum?
Ben artık yoruldum müdürlerin kahrını çekmekten, kimseyi memnun edememekten, yetersiz hissettirilmekten, 3 kuruş maaş almaktan, hayatı ıskalamaktan yoruldum. Kendi işimi kurmak istiyorum. Yeni gelenler için piyasa nasıl şu an?
Pişman olur muyum?
Ben mali musavir yanında çalışıyorum. İnsanlar para vermiyor bazen türlü türlü insan var. Ağzım iyi laf yapar uğraşırım diyorsan yap benlik değil hiç dükkan açıp müşteriyle uğraşmak ama para kazanan kazanıyor garanti bir iş değil memuriyet kadar
Geçen gün birisi geldi yasli biri. Sordu bir şeyler. İstediğini söylemeyince sen de anlamıyorsun nasil is yapıyorsunuz deyip kavga çıkardı türlü insan var
Para vermeyenin işini yapmam zaten. En başta sözleşmemi yapar parayı peşin alirim
Allah yolunu açık etsin ne diyeyim kendine güveniyorsan yap
Muvekkil bulmak zor mu onu bilmiyorum
Yani belli süre zorluk çekersin çünkü müşteriler aynı kişiyle çalışıyor kendi reklamını yapman lazım
Reklam da yapmak yasak bizim meslekte
Cevap
3Cevap
İnsanların olduğu her yer seni yoracaktır. Umarım memurluktan istifa ettiğine pişman olmazsın
Kendi ofisini açınca da insanlarla diyaloğun olacak kimseyi memnun edemeyeceksin
En azindan paramı alacağim ve müvekkil 7/24 tepemde olmayacak. Kafamı bozana kapiyi gösteririm, vekillikten istifa ederim. Hakliysam da paramı da almiş olurum
Sen bilirsin
Bende bir esnafım insanlardan bıktım
bosanma avukatı ol trde bu kadar aldatma vakasi varken issiz kalmazsin
Boşanma avukatliği en pis alan yaa. Dertleri bitmez belası sana da bulaşır parasi az
dayım avukat ve cenesi hic cekilmiyo hem kadın olup hem avukat olan biri 2 yilda tahtali koye yollar adami xısğwixnusğwnxuxşwmxh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?