Ben kirli pasaklı oda arkadaşlarından çok çektim. Titiz biri olarak onların yanında yaşamak tam bir KABUSTU gercekten o kadar zordu ki neyse ki 2. Dönem okul online oldu. Depremden ötürü pakdır küldür eve gidince eşyalarım KYK da kaldı eşyalarimi alması için arkadaşıma odama gitmesini istemiştim. Görüntülü aradı beni ne almam gerek vs diye ya bu pasaklı hayvanlar gidip yatağıma kullanılmış ped koymuşlar, kirli sarı bez (temizlik bezi) koymuşlar. O kadar kötü olmuştum ki birkaç gün kendime gelemedim o ayrı bir konu da ben o an çok sinirlenip bunlara yazdım ağzıma geleni söyledim mikroplar yaa🤢 neyse üçü de 24 yaş ve üzeri insanlar ve bu kadar pasaklı olmaları gercekten korkunç.. erkekler sizler aldatiliyorsunuz kızların biçoğu yurtta ahırdan çıkmış gibi görünüyo dışarı çıkınca mükemmel olanlara aldanmayın.. (istisnalar var, çok temiz kızlar da var) Neyse ki 3 ü de odasını değiştirmiş yeni gelen kızlar gıcır gıcır çok temiz ve tatlïlar kurtuldum şükür. Bu bende tramva gibi kaldı.. Temizlik konusunda çok çektim arkadaşlar daha ne meseleler var ağızlar açık kalır🤦🏼♀️ KYK oda arkadaşın kaderindir yeminle o derece önemli.. Allah pislik insanlardan korusun bizi..
Yasim tam 21 kocaman adam oldum ama hiç sevgilim olmadı artık ciddi anlamda psikojim bozuldu neden olmuyor abi neden neden neden? Benim hakkim yok mu sıradan bir genç gibi yaşamak için? Hakkım yok mu bir kızla sohbet edip sinemaya gitmeye falan yok mu yani? Dünya kadar kiz ortamına girdim derhsne, kurs, okul dünya kadar kiz tanıdım hiçbir benden ne hoslandi ne de bana ilgili davrandı yani bahanem yok hiç kiz ortamim yok diyemem. Sohbeti iyi kibar bir insanim ama olmuyor artık cidden kafayı siyircam bu gidişle avm de falan insanlari izlemekten bıktım usandım bana lütfen bisver gereksiz falan demeyin artık canıma tak etti yalnızlık böyle hayat olmaz arkadaş, olmamalı neden olmamis olabilir benim hiç sevgilim yani tipim de normal derler neden yani? Insanlar niye bu kadar kotu? Tum duzen niye para uzerine kurulu? Hergun boyle seyleri dusunerek yasamaktan biktm artk ogrenciym üniversiteye gidiyorum aylik taksidi yetistirene kadar geberiyorum hersey para hersey masraf kitap alamiyorum ders calsmak için param yok diye arkadaslk desen biri dovse çağırabilcegim tek bir arkadaşim yok sanki tum dunya benden nefret ediyor gittikce karanliga gomuluyorum kendimden nefret ediyorum hayattan nefret ediyorum hatta oyle bir noktaya geldmki dinden cktm eğer tanrı varsa bile bu kadar kotuluge goz yumdu diye ondanda nefret ediyorum Niye bunlari buraya yazdm bilmiyorm ama dertlesecek kimsem yok bari yaziym sizn yorumlarinizi okuyaym dedm. Turk kızları aptl canlılar oldugu için para tip boya bakıyor. Sadece kadınlar karşılıksız seviliyor para boy tip ws yoksa hiçbir şey yok. Aşk yalan sevgiden mahrum kalır benim gibiler bizler, tarihin ortanca çocuklarıyız. bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız; hayatlarımız.
@Alissssaaaaa kadınların geneli bakir hiç sevgilisi olmamış erkeği seçmiyorlar :D offf sosyal medyadan ibaretsiniz sadece ya bakire kadın bile bakir erkek istemiyor mk
@BELOTTI19 bence sen genelleme kadınlar. Ona kalırsa erkeklerde hep aldatan kendilerini terk eden kadınları seçiyor. Buna ne diyeceksin. Senin dediğin genelde ospu kadınlar zaten siz erkeklerin genelide ona bakıyorsunuz. Bakir erkek tercihim üstünden milyon tane kadın geçmiş birini istemem.
@BELOTTI19 ee sevilmek istiyorsan ospulari sevmeyeceksin. Gidipte sana boynuzu takan kadınlara aşık oluyorsan o da senin sorunun 😂 tipine bakınca bile anlıyorsun zaten aldatacagini
@Alissssaaaaa ben internetten öyle kimseye yürüyen bir insan değilim zaten bi bok olmayacağını biliyorum gerçi millet nasıl buluyor anlamıyorumda ben pek internette arayış içinde degilim sosyal çevremde pek yok
@BELOTTI19 internetle sosyal medyanın farkı yok bu adada aynı insan gerçektede var. Toplum bozuk. Ben oyundan tanışıpta mutlu bir evlilik surenleride tanıdım okuldan iş yerinden tanışıp sevgiliyken aldatılıp ayrılani da. Kişinin karakteriyle alakalı.
Umarım hakkında hayırlısı olur bu durumda olan bir sürü insan var aslında sadece biz görmek istemiyoruz tabi bu durum erkekler için daha zor oluyor çünkü genelde seçen kadınlar oluyor bu konuda biraz dezavantajlısınız ama kendini geliştir vücut yap bir alanda kendini geliştir emin ol çok farklı olacak her şey
Afyon başlı başına bir sorundu da işte biz güzelleştirme yaparak geçirdik günleri. Şehir kültürel açıdan zayıftı. Ama Çanakkale ve Ankara çok daha iyiydi.
Eğer bir de bir yandan sınava calısmak zorunda kalıyorsan karışanın çok oluyordu. Daha 2 haftalık tanıştığım oda arkadaşlarım akbaba gibi tepemde sen kendi okuluna calış sınava daha var diye diye beni tiksindirdiler bi tanesi obsesifdi en küçük şeyde harala gürele insanın üzerine gitmekten çekinmeyen biri idi onun yüzünden ilk defa psikolojik sağlığımdan endişe duymuştum kaybedeceğim için. Rabbim büyük ya 2. Dönem kendi başka odaya geçti çok rahatladım ama başa birisi de benden küçük olmasına rağmen kendine uymayan bir fikri dalga geçmekten çekinmeyen bir tip ona da dikkat etmek lazım. Sınıftakilerin yaşımı söz konusu etmesi benim için bir diğer zorluk adımı bilmeyen yaşımı biliyordu şükür 1 arkadaşım var da yoksa pek çekilmeyecek gözüküyor sınıf ta. Konya İn ulaşım imkanları iyi güzel hoş ama sert soğuk esintili havası beni hasta ediyor sık sık. Ve şehir olarak iyi olsa da sevemedim nedense eksik olan bir şey var umarım giderim de buradan. Not: kimseden pek anlayış beklemeyin aptal aptal bunu sana laf sokma olarak kullanabiliyorlar. Negatif elektrik aldığın kimseye merhamet etme Allah a bırak geç başkasından bulsun iyiliğini yoksa sana kazık sokuyor
0
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca soran kişiye de teşekkür ederim sık sık gelip cevapları okuyacağım benimde merak ettiğim bir konuydu
Çok teşekkür ederim. Senin için üzüldüm. Efendi mulaim bı hanimefendisin insanlar gibi yapmacık ve görgüsüz değilsin buda seni zorluyor ama sen kişiliğinden ödün verme. Okumanın zorluklarida bu işte kız başına bambaşka. bir şehirde her türlüsü var. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Amin inş rica ederim ben teşekkür ederim beni anlayıp dinlediği için. maalesef herkes acımasız ve çok kaba beklentiye girmemek lazım kör sağır kurbağa olup yola devam edeceğiz bir şekilde başka çare yok
Bende kıbrısta okudum çok pahalıydı ilk başlarda çok iyi gelmişti bir kadın olarak geçeni 3ünde 4ünde de çıksan kimse bakmıyordu bile ne giyersen giy çok hoşuma gitmişti 😂clublara gidip ilk alkolumu de orada almıştım hersey aşırı güzeldi genel olarak ama hep maddi sıkıntı yaşadım öğrencilik hayatımda yine de çok güzel hayat tecrübesi oldu bana.
Kyk yurdu hapishane gibiydi, kizin biri de koğuş ağası gibi takılıyordu. Zenginmiş gibi hava atiyordu etrafinda avaneleri vardı. Ben de çok sessizdim. Bana kafayı taktı devamli uğraşıp ezmeye çalışıyordu. Bir gün kafam attı cinnet geçirdim, kıza gece yurdun ortasinda meydan dayağı çektim. Dayaği yiyince bir de sinir krizi gecirdi. Ambulans falan geldi götürdü kızı.
Yurttan atılmadım ama odamı değiştireceklerdi, yurt müdürüyle tartiştim. Bu tipleri değil de beni mi cezalandiriyorsunuz dedim. Yurdun tapusunu da verin koltuğunuzu da verin bunlara dedim. Böyle mi mücadele ediyorsunuz dedim. Ben bu yurtta artık kalmam gidiyorum dedim. Gittim arkadaşlarin evine yerleştim. Ev de mülteci evi gibiydi 7 kişi kaliyorduk😂
Olsun kyk yemeklerinden de kurtuldum insan gibi kendi yaptiğim yemekleri yedik. Okul başarım arttı, kiliğim kiyafetim öz bakimim düzeldi. Rahata erdim.
Samsundan İstanbula bikere sehir cok büyük geldi Yolumu yönümü bulmakta zorlandım yurtta arkadaşlarla anlaşmazlıklar oldu Panik atak oldum ilk senelerim öyle geçti tabi şu an iyiyim tedavi görüyorum Erken yatmak çok zorladı oda arkadasının telefon ışığı gözüne vura vura uyuyosun
Neler neler ya dahası da var aklıma gelenler bunlar
İlk olarak dost arkadaş bulmak çok zor benim halen arkadaşım yok çünkü burada çoğu kişi sadece takılmalık ve zaman geçsin diye arkadaşlık kuruyor. Ve menfaat çok fazla var. Dersler slayt ile geçiyor hoca okuyup geçiyor. Ders çok sıkıcı ilerliyor. Ve üstüne yoklama zorunluluğu var. Bazen keşke üniversite okumasaydim diyorum ama maalesef mecbur hissediyorum.
Varya aynı durumu yaşıyoruz geldim geleli hiç arkadaşım yok hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yalnız hissetmemiştim Allahtan 2 yıllık seneye son biran önce gitmek istiyorum
Kızların kibiri erkeklerin maço tavırları çoğu liseli modundan kurtulmadan herkese posta koyarak karizma görünmeye çalışıyordu mezuniyetten sonra silinip gittiler şimdi sırnaşma çabaları 4 yılda yediği haltları kanırta kanırta kendilerine hatırlattığımda ay o ben miymişim demeleri de cabası...
Üniversiteyi gurbette okudum. Mezun oldum iş hayatına atıldım hâlâ gurbetteyim. Kendi sehrimde bile okusaydim babam asla eve gel demezdi. Sadece ben eve geç gelecem diye haber vermem yeterli olurdu. Bana güveni tam çünkü
Ailemi dinlemeyip şehir dışı yazdım Sonuç: rastgele bölüm tercihi zor bölüm çıkması bölüm terk, mesleğe gecisin uzaması, yasıtlarından geri kalma. Sorumluluk sahibi olsaydım gerçi mezun olabilirdim ama gezmeyi tercih ettim
Çevrem bir çoğu maddi olarak benden iyiydi Yâda aileleri her zaman arkasında idi Maddi zorluklar Param yoktu Her zaman kanka işim var demekten usanmıştım
Ben neredeyse hiç zorlanmadım. Ama birçok öğrenci 4 sene boyunca makarnayla beslenmekten mide ameliyatı olmak zorunda kalıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erzincan da okudum üniversiteyi ayrımcılığı dibine kadar yaşadım ister dış görünüş olsun ister başka bir şey olsun çevrem hep benden nefret etti. Üniversite hayatım zaten saman çöplüğü gibi geçti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben üniversiteyi yaşadığım şehirde okuduğum için pek bir zorlukla karşılaşmadım ama yinede Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek tam bir işkenceydi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
başka şehirde okuyorum maddi durumum iyi ama hiç gezmiyorum kendime vaktim yok okul ve bölüm çok sıkıyor bu yüzden pişmanım yani hasta edecek kadar stres yüklüyor
Tabiki en büyük sıkıntı parasızlık, öğrenciyi hem çalıştırıp hem az ücret veren işverenler, okuyorum ama geleceğim ne olacak hissinin bi türlü akıldan çıkmaması 😪
Sınavlar dışında zorluk hatırlamıyorum çok eğlenceli geçti. Okul bitince o sınavların da bir tadı varmış diyorsun. Üniversite aile yanında okunmaz. Keyfi zaten derbeder hayatı yaşamak.
Üniversiteyi şehir dışında okuyorum o kadar pişmanım ki hiç arkadaşım yok çok tuhaf ve samimiyetsiz bir ortam keşke aile evinde okusaydım en azından ailem ve eski arkadaşlarımla olurdum
Kapana sıkıştım para karşılığı bi kere bi erkeğe masaj yapmıştım o da normal masajdı şeyine bile değildi bunu yurttan bi kıza anlatmıştım kız gayet memnun dinledi 2 ay sonra yurt müdürüne uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı diyerek şikayet etmiş müdür de mal mal bunun elinde bi kanıt olmadığı halde buna dilekçe vermiş benim hakkımda tutanak doldurtmuş bana da kızın yanında dedi ki ahlak dışı davranışın olmayacak bi daha. Ahlak dışı ne lan ahlak dışı ne
Karşılığında para alacak kadar iyi masaj yapıyorsan bırak okulu masöz ol hahahah herkes biliyor o yaptığının sadece masajla kalmadığını aşko. Bari gizli üyeyken yalan söylemeyin ya
Mira eğer kyk sorduysan kalan arkadaşlarım var sana birkaç tane örnek verebilirim. Şu baraj kalktıktan sonra bile bazı yurtlara çok saçma sapan insanlar gelmiş daha da tehlikeli olmuş bunu Kayseri'de okuyan arkadaşım söylüyor. Hırsızlık, sürekli bozulan asansör ve elektrik, kötü yemekler, gıcık insanlar çok fazla var. Tahmin edemeyeceğin derecede sinir bozucu insanlar var. Keşke kimse KYK'da kalmak zorunda olmasa ama bazıları da şanslı düzgün insanlarla oda arkadaşı oluyor.
insanların oraya ne amaçla gittiğini bilemeyiz her pisliği yapanlar var birde hayallerini gerçekleştirmek isteyenler var gerçekten cok kötü üni giden bir kaç arkadaşım cok değiştiler zamanla tabi şu an bende hazırlanıyor bakalım nasıl olucak
Hayır ya üniversitedeki erkekler için dedim sonuçta sinifta erkek yok mu onu söylüyorum yurt için demedimki ben yurt mevzusunu ben açmadım. sapik hayaller kuran biz değiliz sensin