Eğitim & Kariyer Üniversite hayatının zorlukları nelerdir? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Üniversite hayatının zorlukları nelerdir? Üniversite hayatının zorlukları nelerdir? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Bence ders çalışmak ve aynı zamanda hayat sorunları ile mücadele etmek 0 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Pek bi zorluğu yok (!) yia vizeler finaller tezler dışında 💁♀️ 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 885 cevap paylaştı. herşeyi bilmek zorunda olmak gerçekten zor bir durum sonra okudugun universiteye başlıyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence ders çalışmak ve aynı zamanda hayat sorunları ile mücadele etmek
Pek bi zorluğu yok (!) yia vizeler finaller tezler dışında 💁♀️
Vize ve finaller zor. üniversite bitince daha zor hayat inan ki
herşeyi bilmek zorunda olmak gerçekten zor bir durum sonra okudugun universiteye başlıyorlar
Tecrübe kazanmaman
Tabiki sınavları 😱