Asker, pilot tarzı meslek sahibi insanlar hep meslek içindeler. Ailelerinden uzaklar. Ben eşimi hep görmek isterim, o yüzden şahsen evlilik düşünmezdim bu mesleklere sahip biri ile. Siz ne düşünüyorsunuz?

Asker, pilot tarzı meslek sahibi insanlar hep meslek içindeler. Ailelerinden uzaklar. Ben eşimi hep görmek isterim, o yüzden şahsen evlilik düşünmezdim bu mesleklere sahip biri ile. Siz ne düşünüyorsunuz?
Emlakçı biriyle evlilik düşünmem çünkü meslek gereği bir şeyleri gizleyip yalan söylemek zorunda kalıyorlar. Alışkanlık yapar veya boş bulunur da bana yalan söylerse bozuşuruz. O yüzden istemezdim.
Mantıklı evet. Ama her mesleğin içinde yalan vardır bence.
Mesleklerde vardır ve kişi karakterliyse yalan söylemez ancak emlakçı olup da yalan söylemeyen istisna sayısı az
Haklısın, emlakçı aklıma gelmezdi ama bu da farklı bir düşünce. :))
Çok emlakçı tanıdım ondan olsa gerek 😊
Allah onlardan bizi korusun. 🙄
Aminn
Askeri üniformaya sahip biriyle evlilik düşünmem bir defa yaptım çünkü öyle bir hata. Psikolojik sorunları oluyor aldatmaya meyilli oluyorlar genelleme yapmak istemiyorum ama geneli çöp.
Evlilik yapmadım, evlilik düşündüm *
Evet çevremde askeri geçmişi olanlar var. K*rık derler onlara genelde. Ben de hiç hoşlanmıyorum.
Emlakçı olmasın da. Her eve giriyorlar maazallah. ama asker , polis olabilir ben beklerim onunla giderim beni götürebileceği yerlere. zor dönemden geçtiği zaman destek olurum.
Ama göremiyorsun gidemezsin de. Gitsen yine göremezsin. 🥲
Görüntülü ararım 😄
Yanındaki gibi olmuyor ama. 🥲
Cevap
7Cevap
Askerlerle asla olmaz diyordum ama gönlümü bir askere kaptırdım..
Sevgili misiniz?
Eskort hariç , parası bol olan hepsi olabilir sjsj :D
Erkekler de paraya bakıyor demek ki. 😬
Pilot birini bulun parası çok 😄
Ben anlıyorum bu aşk işlerinden bak 😄
Ama tek kendime faydam yok shdhhdj
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş, bizimki de o hesap 😬
Polis , genel olarak kalpsiz oluyorlar kadınlara karşı
Kendini tamamiyle işe adaması gereken her türlü meslek grubu.
Ben evlenirdim polis ya da pilotla asker de olabilir çok emin değilim ama. Masa başı memur ya da öğretmen pek istemezdim herhalde.
Sağlık çalışanı da isterdim
Artık asker biriyle görüşmem sanırım 😕
Daha önce bir sorun mu oldu? ☹️
Kalbimize göre birine denk geliriz İnşallah hepimiz de. 💗
Ne desem yalan olur vallahi
Niye yav söyle bir tane.
Pavyonda çalışan birisi ile
Doğru. 😬
Ben de bir sağlık çalışanı ile düşünmem
Neden?
Birincisi özellikle hemşirelerden bazı nedenlerden dolayı nefret ediyorum ikincisi ise bunlar sürekli nöbette olunca ve ben eşimi evde göremedikten sonra ne anladım o evlilikten
Evet göremedikten sonra evlenmenin de mantığı yok.
Asker ile evlilik düşünmem.
Polis asker vb... evlenmem bir poliste dönüp bana bakmaz
Hakime 🖤
Nedeen?
Ben nasılım?
İşinize gelmeyince kötü oluyorduk doğru.
Kötü falan davranmadım net olduğum için kötü oldum sadece. Bir şeyi istemiyorsam istemiyorumdur bu kadar. Bu da senin işine gelmedi adımız kötüye çıktı. Çok da umurumda açıkçası.
Ok.
Ok dedik ya.
Asker
Polis savcı olmasın
Ev hanımı zengin olsa daha iyi şu an para lazım acayip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?