Hemen hemen her yerde bu tarzda meslek edinme açısından verilen kurslar var. Çok yüksek ücretler karşılığında bu kurslardan yararlanıp sertifika alıyorsunuz. Psikolojik danışmanlık dan tutunda güzellik merkezlerinin verdiği estetisyen, fitnes eğitmeni, plates eğitmeni. vs. vs. vs. Kurslarına kadar (listeye eklemek istedikleriniz varsa ekleyebilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalite düşüyor
Kalite yerlerde
hiç bir iş verenin umurunda değel bu sertifikalar ne biliyorsun bana ne katarsın diyor.
not: çok ekstrem özel sertifikalar hariç
İşyerlerini memnun etmek çok zor maksimum beklentileri var minimum ücret, o kadar donanımlı biri zaten kendi işini yapar
Maalesef öyle
Hepsi devlet tarafından kontrol edilip kapatılmalı torpilden farkı yok bunun
Devlet çoğunu kabul etmiyor zaten. Kişi özelde çalışabiliyor
Evet boşuna dört yıl okuyorsun
Kalite düşüyor
Para basan sertifika alıyor
Para ile para kazanılıyor parasız çok zor
İnsanlar o kadar okuyup mesleğini yapamıyor ama iki aylık kursla aynı işi yapanlar var
Çünkü parası var.
Büyüdükçe okulların para tuzağı olduğunu anladım
O kadar okuduk kim doğru dürüst finans ve ekonomi biliyor... Çok az kişi. Çünkü para kazanmamızı değil başkaları için para kazandırmamızı istiyor sistem.
Bu yorumuna katılıyorum kapitalizm sadece karnını doyuracak kadar kazanmaya izin veriyor, bir yandan da işvereni zenginleştirmek için gece gündüz sorgulamadan çalışmanı istiyor.
Sistem sadece zenginin zengin kalmasına fakirin en fazla orta gelirli olup zenginden 3 kat fazla çalıştığında ancak iyi duruma geleceği bir sistem.
Milleti kandirmaktan başka bişi değil bunlar. Coğusu da işe yaramıyor ama talep çok bunlara sıkıntı orada.
Ne yapsınlar, işsizlik almış başını gidiyor insanlar yeni iş kollarında şansını denemek istiyor. Haliyle talep arttıkça bu tür yerlerde artıyor.
Elbette kursiyerler iş bulmak için gidiyorlar ama sertifakalar genel de tek başına bi işe yaramıyor. Keşke hemen faydası olsa sertifakalarin.
Parasını ver kağıdı al misss
Şekerin ömrü yağmur yağana kadar yağmurda yolda
sektör olmuş işte.
Sektör bayağı kâr elde ediyor da kişilerin İşine yarıyor mu sizce
sanmıyorum. işverenler yeteneğe bakar. adam kendini sertifikasız da kanıtlıyor ise kimse takmaz o sertifikayı. ben işveren olsam sertifikam var diye havalananları kafadan elerdim. yetenekli adam zaten herşeyiyle kendini kanıtlar işverene
Bu konuda hemfikiriz ama sertifikası olması tecrübeli olduğu anlamına gelmiyor evet ama işverenlerin de bu konuda biraz daha anlayışlı olmaları gerekir, tecrübe çalışarak kazanılır.
Saçmalık
Myk belgesi devlet tasarından verilip yalnız
Tabiki hepsi illegal değil, çoğunu MEB kendi bünyesinde de açabiliyor. Benim anlatmak istediğim iki aylık eğitimle yetkin olunabiliyor mu
Onlar boş devletin kendi eğitimlerine katıl mak daha iyi
Myk belgesi devlet tasarından verilip yalnız