Çalıştığım işyerindeki adam aşırı kadınlara ilgisi var ve rahatsız edici sohbet açıyor sürekli kalmalı mıyım işyerinde?

Merhaba iş arıyordum bir günde arkadaşımın babası teklif etti kendisiyle çalışmayı. bende kabul ettim tabi stajyer olarak çalışıyorum şuanda ama biliyorsunuz stajyer maaş ve altı gün çok fazla. mali müşavirde muhasebe öğrenmeye çalışıyorum çok öğreniyorlar açıkçası ama aramız çok samimi ama arada yavşiyor. iki dil bilen insanım kafamı toparlamak için başladım şimdiki işyerinde ama artık başka yerden asgari ücret teklifi geldi birde mesaide çok fazla zaman oluyor tek sıkıntısı orada kadın olmaması ama arkadaşım var orada daha 7 ay duracak emlakçılık yapacakmışım. tabi bu olay cazip geldi şu an ikilemdeyim açıkçası 2. seçeneği istiyorum fakat ortamda kadın olmaması beni ürküttü bi tık. çalıştığım işyerinde adam çok şey vaadediyor ama daha bir iki şey öğretti anca sizce ne yapmalıyım?
Çalıştığım işyerindeki adam aşırı kadınlara ilgisi var ve rahatsız edici sohbet açıyor sürekli kalmalı mıyım işyerinde?