Sevgilim her konuda ısrar ediyor beni bunaltıyor laftan anlamıyor

sevqilimle ayrı sehirlerdeyz nerdeyse hergün msn de cam acıoruz her istediğinde acıyorum .. Ama bazen üstüm basım uygun olmuyo yada annemler yanımda oluyo msn ye gelemem diyince kızıo üstüm uygun değil dedğimde git değiştir diyo annemler yanımda diyince baska odaya geç diyo illa onun dediği olsun istiyo .. bu konuyu onunla konustum biraz anlayıs göster diye ama yıne bildiğini yapıyo cam acıncada baska seylerle ilgileniyor bisey yazıyorum 10 dk sonra cevap veriyor.. sinirlenip kapatırsam kıyamet kopar bazen cok anlayıssz oluyo gercekten onunla konusurken annem cağrıyo yada bi yere gitmem gerekiyo sonra konusalım diyorum hayır diyo kız arkadaslarımla bile bi yere gitmeme izin vermiyo herseyime karısıyo ama kendi istediğini yapıyor :( her konuda üstüme geliyor bişey istedimi illa yapıcaksın diyo bunun ıcın cok tartıstık cok küstüm ona konusmadm tamam bidaha mesaj atmam diyor 2 dk sonra özür diliyo mesaj atıyo.. napayım sımdı ben o her istedğinde onunla ilgilenemiyorum benımde kendme göre sorunlarım hayatım var hıc anlayıslı davranmıyor.. bu konuda tekrar konusacam onunla sizce ne demeliym kırmak istemiyorum :(
Sevgilim her konuda ısrar ediyor beni bunaltıyor laftan anlamıyor