Özel Üniversitede okuyarak bir işte çalışıp okul taksitlerini ödemek istiyorum Okulla işi bir götürebilir miyim çok mu zor?

Arkadaşlar lütfen hepsini okuyup güzel cevaplar vermenizi istiyorum ;

Yks sınavına 3 ay kaldı ancak çok yakın tarihlerde Anneannemi, dedemi ve kuzenimi kaybettim buda beni psikolojik olarak etkiledi ve sınava çok çalışma fırsatım kalmadı ancak bu kalan 3 ayda *t gibi çalışıp EA'da hukuk kazanmak istiyorum. Vakıf üniversitesinde hukuk okuyarak çalışıp okul taksitlerimi çıkarmak istiyorum malum aileminde durumu yok özelde okutacak sizce Üniversitede hem çalışıp hemde üniversitemi okuyabilir miyim Okul+İşi bir götürebilir miyim?

Not : Ankara veya İstanbul'daki herhangi bir özel üniversitesinde hukuk okuyacağım. Maksimum yıllık ödemesi 100 bin lira olacak okulun.

CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

Çalıştığım iş yerinde maximum aylık 10-15 bin lira kazansam okul taksitlerime yetiyor buda asgari ücretin altında bir rakam.

Gerçekten mücadele ruhumu, inancımı, özgüvenimi ortaya koyarsam bunu başarabilir miyim?

Özel Üniversitede okuyarak bir işte çalışıp okul taksitlerini ödemek istiyorum Okulla işi bir götürebilir miyim çok mu zor?