Ben 23 yaşındayım sevgilim 30 yaşında. Uzun süredir beraberiz. Kendi statü sahibi mesleğinde oldukça başarılı biri. 3 üniversite bitirmiş ve hâlâ yükselmeye devam ediyor mesleğinde.. İlerde yurtdışına iş gezisine gidecek ben evde oturacağım.. Ben açıktan sıradan bir bölüm okudum şu an homeoffice çalışıyorum. Çevresindeki kadınlar ya müdür ya da çok daha iyi yerlerde. Bunu düşündükçe üzülüyorum , evlilikte sorun yaratır mı bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir ilişkide başarı ve statü her şey demek değildir. Önemli olan sevgi anlayış ve birbirinizi desteklemektir. Eğer sevgilin seninle mutluysa ve sen de onunla mutluysan o zaman bu tür farklılıklar sorun yaratmaz. Herkesin farklı kariyer yolları ve hedefleri vardır. Önemli olan birlikte mutlu olmak ve birbirinizi desteklemek.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle katılıyorum ama işte bazen kuruntu yapıyorum. Yan yana gören bizi çok yakıştırıyor beni onun yanında çok övüyorlar bu da onun farkında. Sadece huzur istiyorum arkamda desteğini istiyorum yeter bana bunlar diyor
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılkendini doğru bir güdüyle yeteri kadar geliştirebilirsen okulun falan pek de önemi olmadığını göreceksin, hayatı boyunca okula ne kafa yormuş ne de başarı sağlayabilmiş biri olarak bugün birkaç alandaki muazzam kabiliyetim, sözde öğrenimle edinilmiş başarıları tek çırpıda gölgesinde bırakmakta ve dikkatleri tümden üzerine çekmektedir, çünkü öz kapasite dediğimiz olgu doğru kullanıldığında her şeye kadir gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılKadın statü düşünmemeli adam isteseydi statü yüksek birini bulamaz mıydı? İlerde sorun olacağınj olmayacağını Allah bilir her şeyin sonu iyi olmuyor veya kötü olmuyor Allah bilir yani
güven konusu diyorsan o ayrı mesela biz adamı tanımıyoruz13 Yorumla
Soran+1 yılGüven konusunda sıkıntım yok. Adam istese dediğin gibi bulurdu ama bir gün annesiyle otururken doktor eşi olacaksın nasıl duygu demişti bunu kötü niyetli söylemedi sanırım ama bilmiyorum.
- +1 yıl
Erkekler güzelliğe bakıyor mesela benim kuzenim avukat istese doktor da alırdı avukat da. Ama çoğu erkek güzelliğe anaçlığa bakar kadında.
Soran+1 yılBana hep çok güzel olduğumu hiçbir kadınla kıyas bile etmediğini söyler. Bu konuda haklısın birde burcundan da kaynaklı olabilir. Güzelliğe seksiliğe düşkün. İş yerine gidiyorum ordaki kadınlar beni övüyor onun yanında hep. Senin kuzenin kimle peki şu an mesleği nedir
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten o yaştaki erkekler kendi yaşındaki kadınlardan ziyade genç kızlara bakıyor
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi yaşıtlarını tercih etmiyorlar bunu biliyorum. Onun yaşındakiler çok yaşlı duruyor ama kendisi baya genç gösteriyor. İş yerine gittiğimde abla falan diyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılSenin demen normal zaten adama göre çok gençsin senin kıymetini bilmesi lazım
Soran+1 yılEvet ona göre gencim kıymetimi biliyor zaten senin güzelliğini kimseyle kıyaslamam bile diyor. Tabi olay sadece güzellik değil. Çok şey yaşadık ve hep yanımda oldu.
Cevap sahibi+1 yılMutluluğunuz daim olsun inşallah ayrılmazsınız
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ediyorum yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🤗 o sorun etmiyorsa sende sorun etme kendine erkekler zaten kendisinden çok kazanan yaşıtı kadını istemez.
Soran+1 yılŞuana kadar hiç sorun etmedi evet dediğin gibi çok kazananı ya da kendinden yüksek statüde olanı istemiyorlar sebebini anlamıyorum ama böyle. Bu kuruntumu ona belli etmeli miyim yoksa hiç bahsetmeyeyim mi? Şimdi özgüvensiz gibi görünmekte istemem
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç belli etme. Belli edersen onun öyle bir niyeti olmasa bile bilinçatina yerleşir. Sinir anında söyleyebilir gelecekte. Senin işin var sonuçta kadından daha fazlası beklenmez. Erkekler öyle kadınları istemezler çünkü ilişkide güçlü olan yöneten taraf olmak isterler. Zaten kadınlarda kendinden zayıf veya denk erkek istemezler
Soran+1 yılEvet bide çalıştığım zamanlar da olmuştu kendisi çok yoruluyorum diye istemedi böyle bir iş verdi işte. Bu konu da böyle aramızda kalsın hiç ona çaktırmayayım 😅 bazen düşündükçe sorguluyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBence hiç birşeyi belli etme kendini küçük düşürme. Her zaman bakımlı özgüvenli ondan genç olduğunu belli ettir. O yaşta erkekler en çok bunlara önem verir bunları asla kaybetmemen lazım. Bir ortamda genç güzel ve dikkat çeken sen olmalısın daima
Soran+1 yılDış görünüşüme çok dikkat ediyorum zaten her buluşmada farklı şeyler giymeye çalışıyorum o da bayılıyor zaten. Umarım böyle devam eder
Cevap sahibi+1 yılEig Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
Egolu değilse sorun olmaz bence ev hanımı biliyorum eşi doktor gayet mutlular. Sen kendini yetişmiş ol ve kendine güven bir meslek edin gerisi nasip sizin uyumunuza , aynı değerlere sahip olmana bağlı..
16 Yorumla
Soran+1 yılEgolu hiç değil bu zamana kadar lafı bile olmadı. Uzun süre çalışmadım hep ihtiyaçlarımı karşıladı eğitim almak istedim gönderdi. Şimdi kendi iş yerinde çalışıyorum bende ama homeoffice olarak. Ne zaman iş yerine gitsem kadınlar bana hayran kalıyor çokta seviyorlar ama içimde kuruntu yapıyorum sanırım. Ailesi de biliyor beni onlar da laf etmedi
Soran+1 yılÖyle de takıyorum arada 🥲 hiç bahsetmeyeyim dimi bu konunun kafama takıldığından
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim ya gerçekten 🥹
+1 yılBi süre sonra fikir ayrılıkları başlaya bilir iş kolik olabilir, onu tanımıyorum çok yorum yapamam ama, ilerde davul bile dengi dengine diye bi söz duya bilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılYoğun çalışıyor evet bilmiyorum
- +1 yıl
Üzülmeni hiç istemem ama her şey çalışmak değil, zaman kavramını doğru şekilde değerlendirise sorun olamayacak, terazi gibi düşün ama, zor bi karar emin ol senin için, çünkü biraz uçurum var gibi, yanlış anlama her insan Cevherdir ama bunu görene eminim sen çok değerlisin ama, aranızda ben senden daha üstünüm diye bir fikir ayrılığı çıkarsa sen üzülürsün ilerde, adımlarını doğru at derim
Soran+1 yılO asla böyle şeyleri düşünmez beni yanına çekmek ister beraber yürüyelim der
- +1 yıl
O zaman geri kalan herşeyi unut ve güzel günlere yürü onun dışında kalan her şey düzelir, umarım hayalinden bile güzel olur senin için her şey. Senin için yapabileceğim bişey var mı
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılİhtimal var maalesef ki. Bunu ancak sen anlayabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ihtimal var ama şuanlık bir şey olmadı ileriyi düşünüyor benle ondan kafam karışık
- +1 yıl
Şüpheli davranışları yoksa bence sorun olmaz gibi
Soran+1 yılYok hiç ailesinin de
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaratır. Ben yurt dışındayım eşim Türkiye de
113 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süredir oradasın
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl kadar olacak. İşim gereği. Gelmiştim
Soran+1 yılYok benim dediğim bir hafta falan sen baya kalıyormuşsun
Cevap sahibi+1 yılBen 1 aylığına diye gelmiştim.
Soran+1 yılOnun işi Türkiye’de normalde çok nadir giderse gider iş arkadaşları bir hafta sonra dönüyor
Cevap sahibi+1 yılBak ben sana bir şey diyeyim.
Soran+1 yılDe hadi
Cevap sahibi+1 yılburada mısınız
Soran+1 yılEve t
Cevap sahibi+1 yılDenk gelemedik
Cevap sahibi+1 yılBuradayım ben
Soran+1 yılBende burdayım
Cevap sahibi+1 yılAçtım gizliliği ulaş bana hi
+1 yılSende kendini yükseltmeye çalışsana ne kadar sorun olmaz denilse de ilerde hep bı yerden dikenleri batar bu işin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum eğitim falan aldırıyor bana istediğim için. Umarım ilerde sorun olmaz
+1 yılAçık konuşayım güzelsen ve ilgi gösterip sevip yardımcı olup değer verirsen seni el üstünde tutar her şey senin elinde ama kendinden taviz verme
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biriyim zaten
- +1 yıl
O zaman merak etme onu sev ilgi göster öp yemek yap süpriz yap af buyur cilve yap sonrası çorap söküğü gibi gelir geç olmadan evlen ama
Soran+1 yılHepsini yapıyorum ve memnun gayet bu yıl da bir an önce ciddi bir şeyler olsun dedi
- +1 yıl
Ooooo hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin tebrikler şimdiden
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Darısı benim başıma lol
Soran+1 yılİnşallah olur 😅
- +1 yıl
inşAllah hayırlısı
+1 yılEvlilikte sorun oluşturacağını düşünse onlarla olurdu
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın 🥺
- +1 yıl
Durduk yere psikolojini bozma. Ama endişeni onunla paylaşman daha doğru olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılYani bu durumu ona nasıl bahsedebilirim ki? Beni özgüvensiz görsün istemiyorum aklında yoksa böyle bir şey aklına sokarım yani
- +1 yıl
Özgüvensizlikle alakası yok. Her insanın korkuları ve kafaya taktığı bir şey olabilir. Bu insani bdubirrum. Endişelerini ona sual edebilmelisin. Aklına sokmakta olmaz. O belliki bu konuları enine boyuna düşünmüştür
Soran+1 yılBen sadece huzur istiyorum , yanımda ol bana destek çık yeter bana diyor. Bundan önceki flört ve sevgililerinin mesleği hemen hemen aynıydı bir dönem buna takmıştım. Onlarla ilişkisi kısa sürmüş benle uzun süredir devam ediyor. Artık sevgililik dönemimiz bitti ciddi adımlar atmamız gerekiyor dedi.
- +1 yıl
Aklı başında adammış. Huzur istiyorsa huzuru sende bulmuşsa gerisi teferruat
Soran+1 yılEvet başka bir şey istemediğini söyledi. Bende ona göre davranıyorum. İlla kariyer yapıcam diye diretmiyorum zaten evden çalışıyorum aynı şekilde bende huzur istiyorum eşim eve geldiğinde mutlu karşılayayım bebeğime iyi bakayım istiyorum sadece.
- +1 yıl
Makul istekler
- +1 yıl
Neden yorumumu sildin? Mesaj atıyorum diyordun ne oldu?
+1 yılOlmaz da sen sorun etceksin sanırım o yüzden ince düşün sık doku
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorun edeceğim durum pek yok ama aramızda çok mu statü farkı var bilmiyorum buna taktım. O asla böyle şeyleri düşünmez beni yanına çekmek ister beraber yürüyelim der
- +1 yıl
Eğer o öyleyse sende bundan eminsen takma kafana
Soran+1 yılEminim kafamda kuruyorum işte 🥹
- +1 yıl
Kurma kurma
+1 yılSen onun pit stop u olursun anca yol boyunca yemeye devammm
00 Yorumla
+1 yılBu tamamne eşine bağlı
15 Yorumla
Soran+1 yılKendisi sorun etmedi bu zamana kadar lafı bile olmadı
- +1 yıl
O zaman olmaz sis sıkıntı etse tercihi zaten farklı olurdu mutlu olmanıza bak
Soran+1 yılDoğru diyorsun bu konuyu hiç açmayayım dimi aklına sokmak istemiyorum
- +1 yıl
Yani durduk yere kendi saygınlığındna şüphe ettirirsin ne gerek bar
Soran+1 yılAklında yoksa bile sorgular yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaratır bir süre sonra seni beğenmez ister istemez
Sen de kendini geliştir bence012 Yorumla
Soran+1 yılAynı statüde değiliz diye neden beni beğenmesin ki? Kendisiyle yaşıt çalışanları var ne zaman iş yerine gitsem bana hayran kalıyorlar hep beni soruyorlarmış. Kendisinden daha gencim ve çevresindeki kadınlardan daha güzelim.
Cevap sahibi+1 yılGenç ve güzel olmak bir yere kadar işe yarıyor
İnsan kafaca uymadığı biriyle bi süre sonra yapamıyor
Soran+1 yılKafa yapımız aktivitelerimiz uyuyor ki. Yapmaktan keyif aldığımız şeyler birebir aynı. Sen yokken nasılsam seninle de aynı aktiviteleri yapabiliyorum diyor. Kendi burcundan kaynaklı dış görünüşe çok önem veren birisi ondan dolayı genç ve güzelliğe vurgu yaptım. Başka kadınlar tırnağın olamaz bu yüzden asla kıyaslamam seni kimseyle diyor zamanında çok denedim kendisini böyle söyledi
Cevap sahibi+1 yılO zaman mesele ne
Niye bu soruyu sorma gereği duydun
Soran+1 yılSadece çoğu zaman kafamda kuruyorum kendisi bir yerde çalışmamı istemiyor çok yoruluyorum diye kendi işinde homeoffice çalışıyorum. İş arkadaşım vs olmayınca bunalıma giriyorum ve sanki oradaki ablalar daha aktif geliyor bana
Soran+1 yılAz çok anlattım işte durumu sen ne düşünüyorsun? Bu durumda yine de sorun olur mu ya da sen ne yapardın
Cevap sahibi+1 yılKendimi eksik hissediyorsam kurslara falan gider gelişmeye çalışırdım
Ama sevgilimle aram iyi ise böyle şeylere takılmazdım
Soran+1 yılSevgilinle aran iyi diyelim kendini geliştirmek zorunda hisseder miydin?
Cevap sahibi+1 yılBenim hayata bakışım farklı
Bugüne kadar 3 okul okudum
Master yaptım
Şimdi nasipse kendi işimi kuracağım
Bunları hayatımdaki kişiye yaranmak için yapmadım
Kendim için yaptım
Sen de bence kendin için yap ne yapacaksan
Soran+1 yılBen sadece kafam dağılsın diye yaparsam yaparım onun dışında kariyer konusunda bir hırsım ya da hayalim yok.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi tercihi bir şey diyemem
Soran+1 yılOrası öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes okuyacak diye bi kural mı var
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bende okudum da onun kadar değil işte
Cevap sahibi+1 yılkıyaslama yaparsan yaşayamazsın o seni olduğun gibi kabul etmiş takma bu kadar
Soran+1 yılYapmamaya çalışıyorum ama o kadınlar sanki böyle daha erkeksi güçlü geliyorlar gözüme
Ablacım şimdi yaratmasa bile ilerde yaratabilir bence ya ama yinede umarım yaratmaz diyelim🙏🏻
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yaratabilir ki ilerde nolur yani
Soran+1 yılYani gözlemlediğim kadarıyla ne ailesi ne de kendisi böyle insanlar değil ama zaman ne gösterir bilemem.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için çok naziksin dikkat edeceğim 😌🌸
+1 yılbişey olmaz merak etme
10 Yorumla
+1 yılHayır yaratmaz bence 🧚🏼♀️
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan güzel bir iş ve basit bir hayat
10 YorumlaSorun yok evlen
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSende kendi geliştir
01 Yorumla
Soran+1 yılGeliştiriyorum
Yaratır kaptırırsın yakında
02 Yorumla
Soran+1 yılKapılacak kadar düşükse kapsınlar zaten. Benim erkeğim kimseye gitmemeli. Kurtulduğuma şükür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaratmaz bence
22 Yorumla
Soran+1 yılProblem etmez misin sen
Cevap sahibi+1 yılHayır
Gizli Üye(18-24)+1 yılseni napsın ki
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaratabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
+1 yılSorun yaratmaz
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaratir
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ben açıktan sıradan bir bölüm okudum, onun çevresindeki kadınlar çok iyi yerlerde. Bu ileride sorun yaratır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım