Sizce hangisi mantıklı
Yazılım / Bilgisayar
Çocuk Gelişimi
Bankacılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi mantıklı
Merhaba. Bu kişisel kariyer hedefleriniz ve karakteriniz ile ilişkili. Siz neyi neden okumak istiyorsunuz? Önemli olan bu. Hangi bölümü okumak istediğinizden önce sizi neyin mutlu ettiğini bulmanız bu süreci kolaylaştıracaktır. Bu bölümleri neye göre seçtiniz mesela?
beni mutlu edeni okudum zaten konservatuar. Ama iş imkanı kısıtlı, iyi paralar kazanmak istiyorum , yazılım öncelikli tercihim.
Benim düşünceme göre, açıköğretimde okuyacağın bölüm tamamen ilgi ve hedeflerine bağlıdır. Eğer teknolojiye ilgin varsa ve yazılım/bilgisayar alanında kariyer yapmak istiyorsan, yazılım/bilgisayar bölümünü tercih edebilirsin. Eğer çocuklarla çalışmak ve onların gelişimine katkıda bulunmak seni heyecanlandırıyorsa, çocuk gelişimi bölümüne yönelebilirsin. Bankacılık ise finansal dünyaya ilgi duyanlar için cazip bir seçenek olabilir. Önemli olan kendi ilgi alanlarını, yeteneklerini ve hedeflerini göz önünde bulundurarak karar vermen. Hangi bölümde başarılı olacağına ve mutlu olacağına inanıyorsan, onu seçmen en mantıklısı olacaktır.
Merhaba, bence yazılım oldukça mantıklı oluır yani tercih edebilirsiniz diye düşünüyorum. Günümüz teknoloji çağı çünkü. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
6Cevap
Bu sizin ilgi ve merak duyduğunuz bölüme göre değişir açıkçası ama burada ki 3 bölümde bir bayan için çok iyi bölümlerdir...
Çocuk gelişimi mezunuyum. Çocuk gelişimi göründüğu kadar kolay bir bölüm değil. Anatomi dersleri falan var ve çok zor. Açik öğtetimde o bölümu okursan zorlanacagini düşünüyorum açikçasi...
iş imkanları neler
Cok iyi
yazılım okuyorum ve emin ol hiç bir zaman yarı yolda bırakmaz biraz kafa yor 2 sene içinde bir çok şeyi kavrar ve anlarsın
yazılımı açıktan okucağına pakita. dev sitesine gir ücretsiz yazılım öğren
nasıl?
siteye üye ol giriş yap orada eğitimler sekmesi var orada görürsün hem ücretsiz hem Türkçe
İş bulma açısından düşünürsek yazılımda açıktan okursanız iş bulmanız zor olabilir çünkü bir sürü üniversiteye gidip okuyanlar var bankacılıkta öyle açıktan okursanız bu 2 bölümü en fazla çaycı olursunuz tabi öyle olmak istiyorsanız sorun yok ama çocuk gelişimi 2 yıllık bir bölüm bu yüzden açıktan okursanız da bir sorun olucağını zannetmiyorum yani kolayca iş bulabilirsiniz alt tabandan başlamazsınız. Tabi bunlarda işinizi de sevmeniz lazım. Yardımcı olabildiysem mutlu olurum☺️
yazılım/bilgisayar en mantıklısı ama kendini geliştirmezsen o da boş, okumak yetmiyor
Çocuk gelişimi mi kaldı artık, öğretmen hizmetçisi oluyorlar kafadan ele o bölümü
Hiç biri iş hayatına gir
nasıl giricem diploma olmadna
İş için diplomaya ihtiyacın yok
Teknoloji çağındayız ondan
Hiçbiri işe yaranmıyor biz aöf bitirdik
hepsi boş
Yazılım bilgisayar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?