Lütfen yardım edebilir misini,?

Arkadaş lise son sınıfım üniversiteye hazırlanmam lazım ama sınıftaki o. c. lar yüzünden olmuyor. Herkes benle dalga geçiyor sınıf 14 kişi 3 kişi hariç hepsi. Dün çok fena kavga ettim. Derste benle dalga geçiyorlardı kaç aydır artık dayanamadım dersin ortasında çantayı fırlattım. Sonra sinirlendim dersten çıkmak istedim izin aldım sonra bu çocuk en çok dalga geçen geldi bana saldırdı. Teneffüste sonra hoca falan tuttu ben dönebilecek gucteyim ama arkası olabilir artı dövsem darp raporu alcak sonra disiplin sonra saldırıya maaruz kalacağım kesinlikle bu fiziksel belki olabilir ama kesinlikle psikolojik olacak sonra ben gittim sinirden duvarı yumrukladım çok şükür kırık çatlak yok ama şişti morardı deri soyuldu. Gerçekten bunlar yine olur eyvallah ama pazartesi yine başlayacağım artık dayanamıyorum dersleri boşladım lütfen yardım edin napmaliyim okul değiştirsem diğer okullar serseri+çok uzak ve kontenjanları yok çoğunun. Ben napacagim yardım edin fiziksel şiddetten çok psikolojik olarak korkuyorum yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen soruyu beğeninde daha çok kişi görsün çok yalnız hissediyorum. Kimseye anlatamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler cevaplayan herkese hâlâ cozemesem bile içimi dökmek çok rahatlatti
Lütfen yardım edebilir misini,?