Lütfen yardım edebilirmisiniz?

Ben bir kıza aşık oldum ve güvendiğim bir kişiye söyledim ama ne hikmetse aradan geçen bir kaç günün ardından sınıftaki başka erkeklerde öğrenmiş kızla aynı sınıftayız bu arada ilk baş tehdit edildim şaka amaçlı erkeklerden sen demezsen ilk biz gider deriz falan yaptılar ondan sonra bir kaç gün daha geçti aradan kız öğrenmiş ve aynı sınıftan başka kıza söylemiş kızı ona sormuş oluru var mı diye olmaz demiş oda gelip bana söyledi sonra kız bana demişki erkekmi bu yaa demiş hakkımda ondan sonra ben instagramdan bir grup açtım arkadaşlarımla konuşuyordum orada bir tık sinirlendim ama şaka amaçlı kızla ilgili bir şey anlattım biraz argo kullandım ve argo kelimeyi kullanırken şaka yapmıyordum gayet ciddi söyledim ama daha sonra şaka amaçlı bir tane kız tavlar onun önünde öpüşürüm gibi bir şey yazdım sonra arkadaşlarım zaten abartma falan iyi misin dedi ama daha sonra zaten şaka yaptığımı onlara belirttim ve bu mesajları o gruptaki arkadaşın birinden yakın arkadaşı o mesajı görmüş ve başkalarına anlatmış sonra bu kız duymuş herhalde şimdi ye geliyorum bu aradan bir kaç hafta geçti ve ben hiçbir şey yapmadım ve kıza hiçbir şey demedim ama kız bugün samimi olmadığım ama konuştuğum arkadaşlarımla konuşuyordu ve onlara yanıma gelmesin beni rahatsız etmesin demiş bide gece 02.00 de instadan istek atmış demiş ama ben aylar öncesinden de atmıştım ve bekletmişti gerçekten gece 02.00 attım ama gündüz de atmıştım görmemiştir diye bide gece atayım diyip atmıştım bunu ilk öğrendiğinde de demişti ama yazmayı unuttum sana şimdi ne yapmalıyım okulun kapanmasına çok az bir süre kaldı bu olanların üstünden 2.5 hafta falan geçti ben kıza hala aşığım unutmaya çalışıyorum unuttum diyorum rüyalarımda görüyorum spor yapıyorum aktivite olarak ama olmuyor unutamıyorum arkadaşım da okulun son haftası git söyle diyor lisede bitiyor birdaha bu insanları görmeyeceğim ne yapmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
Aşkımdan ölüyorum yardım
Lütfen yardım edebilirmisiniz?